Cevap için teşekkür ederim.Senin cevabını çok beklemiştim.Şu an iyi olduğuna çok sevindim.Umarım ben de bi gün cesaret verici deneyimimi paylaşma fırsatı bulurum.
Canım sanırım sen çok iyi bi araştırma yapmışsın.ahmet beyi nerden buldun.bu sitede hiç adını görmedim de...daha önce olan birilerinden mi adını aldın yoksa tesadüf mü?Özellikle mi kadın doğumcu değil de estettik doktoru seçtin? Senin ameliyatını wedge yöntemiyle mi( pasta dilimi şeklinde keserek) yoksa trim(düz keserek)yntemiyle mi yapmış doktorun? Bi de ön görüşmeden ücret alıyo mu acaba? yine bir sürü soru sordum cevaplarsan çook sevinirim.iki doktor arasında kaldım. Ya ahmet beye gidicem ya da diğer bayan doktora? TEŞEKKÜR EDERİM
canım ben o kadar araştırma yaptım, hatta bu konuyu açan bendim, o kadar çok doktorla görüştüm ki... ama bu doktorum tesadüf oldu. izmire bir doktorla anlaşıp ameliyat için gittim,son anda doktor fazla fiyat söyledi, kendine olan inancımı baştan kırdı, sonra doktordan ameliyat sonrası beğenmediğim bir şey olursa tekrar ücret almadan ilgilenir misiniz, yada sizi istediğim zaman arayıp danışabilir miyim dediğimde "ben kaprisli hasta istemem" dedi, tartıştık.
Sonra internetten bulduğum başka bir doktorun tel nosu rehberimdeydi. tesadüf yani.nasıl olsa ameliyat yaptıracağım doktor belli diye diğer doktorların bilgilerini silmiştim telimden, Bu ameliyat yaptırdığım doktor Ahmet Beyin ki kalmış, onu aradım bende, görüştüm. hem paragöz değil, hem hastanede yapıyor, hemde her türlü sorununda yardımcı oluyor. bana öyle yaptı yani.
Ahmet Bey
estetik cerrah. görüşme ücreti almadı.
Bu arada yöntemlere filan çok girmeyin derim ben, hangi yöntemle yaparsa yapsın doktorlar biliyorlar işlerini, her doktorun kullandığı yöntem farklıymış zaten.
dokuda his kaybı olurmu diye endişe etmeyin kızlar, ben endişe ediyordum, o fazlalık kısımlarda his olmuyor zaten, tüm his iki dilin arasıdaki klitoriste.
başka sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim
ama korkmayın sakın, karar verin yeter, aynı gün olup bitiyor zaten. bir haftaya kadar da acısı filan kalmıyor. Allah herkese bu dertten kurtulmayı nasip etsin