kızlar sonunda ameliyat oldum bugün 2. günüm
doktorumu ve deneyimlerimi sizinle paylaşacağım
Balıkesirde oturduğum için izmirden bir doktor bulmaya karar verdim 2 doktorda karar kılmıştım
Biri Mustafa N. Alihanoğlu, diğeri Ahmet Aksoylardı
Mustafa Alihanoğlu telefonda görüştüğümüzde nakitte 2.000 tl yaparım demişti, ameliyat günü izmire muayinehaneye geldiğimde bana 2.600 tl fiyat çıkardı. onada ok dedim ancak bu seferde konuşmamız sırasında doktorumdan doğal hakkım olarak " Mustafa Bey, olur ya, daha sonradan şekli oturmaz, katlanmalar, orantısızlık olur yani bir problem filan çıkarsa tekrar düzeltirmisiniz yada ücretsiz ilgilenirmisiniz??" diye sorduğumda
"ben kaprisli mızmız hasta istemiyorum, sen en iyisi git iyi düşün öyle gel dedi"
sinirlerim bozuldu. sonuçta bir şey satın aldığımızda bile teknik destek garantisi arıyoruz. bu çok normal bir şey doktorum olarak bunu bana sağlamanız gerekmezmi dediğimde ise kibarca kovuldum ne yazık ki..
nasıl olsa mustafa beye ameliyat olcam diye diğer doktorların numaralarını silmiştim telimden, neyseki bir tek Ahmet Aksoylar diye bir doktor vardı onunkini silmemişim, onu aradım.
sonra ameliyat olmak üzere randevu alıp muayenehanesine gittim birkaç gün sonra ve çok güzel ilgilendi sağolsun.
gerek ameliyat sonrası için gerekse o an içimi çok rahatlattı aynı gün ameliyat oldum
şuan 2. günüm şişlikler var, şişliklerden dolayı şeklini şuan bilemiyorum ama "eğer beğenmezsem tekrar düzeltirmisiniz?" diye sorduğumda doktorum "tabiki, merak etme dedi" içimi çok rahatlattı :)
gelişmeleri mutlaka yazacağım size kızlar
yine sorularınız olursa cevaplayabilirim