Arkadaşlar merhaba psikolojim bozuldu bu labialar yüzünden . Çok istemekle birlikte çok da korkuyorum . Kayseri’de yaşıyorum . Kayseri de ya da başka bir şehir de bana doktor önerisinde bulunabilecek birileri var mı ? Bunun yanında kadın doğumcu mu yapmalı estetik cerrah mı ?
sürekli Araştırma yapıyorum ama doktor konusunda karar veremedim bir türlü ?
Bir kaç doktorla görüştüm .
Özgür Kartalla anlaşmıştım , korkuyorum diye ertelemek istedi , ben de daha çok tedirgin oldum . Vazgeçtim . Sonuçta doktorun o korkuyu alması gerekiyor .
Süleyman Eserdağ ile görüştüm fakat randevusu dolu olunca denk düşmedik. Forumda da olumsuz yorumları görünce gözüm korktu .
şimdi bir kaç doktor daha var bana bu doktorlarda olanlar süreçlerini bilgi verebilir mi rica etsem ?
1-Ebru Ünal
2-Defne Erkaya
3-Eser Ağar
4-Esra Çabuk Cömert
5- Süleyman Eserdağ
Kafam Çok karışık . Şimdiden teşekkür ederim .
sürekli Araştırma yapıyorum ama doktor konusunda karar veremedim bir türlü ?
Bir kaç doktorla görüştüm .
Özgür Kartalla anlaşmıştım , korkuyorum diye ertelemek istedi , ben de daha çok tedirgin oldum . Vazgeçtim . Sonuçta doktorun o korkuyu alması gerekiyor .
Süleyman Eserdağ ile görüştüm fakat randevusu dolu olunca denk düşmedik. Forumda da olumsuz yorumları görünce gözüm korktu .
şimdi bir kaç doktor daha var bana bu doktorlarda olanlar süreçlerini bilgi verebilir mi rica etsem ?
1-Ebru Ünal
2-Defne Erkaya
3-Eser Ağar
4-Esra Çabuk Cömert
5- Süleyman Eserdağ
Kafam Çok karışık . Şimdiden teşekkür ederim .