- 11 Şubat 2020
- 10
- 0
- 43
Öncelik bu ve benzeri bir sayfada ilk kez böyle bir yorum yapıyorum. Buna zaman harcıyorum cünkü yıllarca labioplasti ameliyatlarını arastırmaktan kafayı yiyecektim. Önce yaptırsam mı yaptırmasam mı, benimle benzer sorunları yasayanlae var mı yok mu tamam karar verdim bu sefer en sıkıntılı süreç hangi doktora yaptıracağım. Bu sitede labiolpastiyle ilgili yorumları kaç defa okudugumun sayısıno ben bile unuttum:) yazacaklarımın samimiyetine inanıp inanmamak size kalmış tabi çok ii biliyrm reklam mı acaba doğru mu söylüypr gibi şüpheler kafanızda oluşacak kendim de bu süreci yıllarca yasadgm için biliyrm. Kullanıco adımdan da anlaşılacağı üzre vakti zamanında sitede araştırma yaparken insanlrdan cvp almak için açmştm. Ameliyata gelicek olrsak yaklaşık 2 ay önce özgür kartal a ameliyat oldum. Hem klitorisin üst ksımı hem de iç dudaklar vs oldukça sorunlı bir yapıydı estetik olarak. Suan diyorum ki iyiki iyiki defalarca iyi ki. İlk korkum his kaybı gibi bir sorun yasamaktı sonra da estetik olarak memnuniyetsiz olmaktı. Çok şükür hiçbiri olmadı. Yıllarca internette arastırmalarımo iyi ki yapmışım ve özgür bey e olmuşum. Burda okudugm yorumlardan sonra ameliyatta sonra sancışı bir süreci bile göze almştm çünkü bir cok kişide öyle olmuş. Ama ben tek bir agrı kesici bile kullanmadım(ki canım çok tatlıdır:) sonuç olarak sunu söyleyebilirim ki en azından buralarda kafa yoracağınıza kesinlikle muayeneye gidin o zaman kafanoz tamamen netleşecek. Ben ebru zülfikaroğlı, esra cömert ve süleyman eserdag a da muayene için gittim ama özgür bey konusunda muayenelerden sonra kafam daha da netleşti. Umarım herkes istediği gibi bir sonuç alır. Ben inanılmaz mutluyummmmmmm....Arkadaşlar merhaba psikolojim bozuldu bu labialar yüzünden . Çok istemekle birlikte çok da korkuyorum . Kayseri’de yaşıyorum . Kayseri de ya da başka bir şehir de bana doktor önerisinde bulunabilecek birileri var mı ? Bunun yanında kadın doğumcu mu yapmalı estetik cerrah mı ?
sürekli Araştırma yapıyorum ama doktor konusunda karar veremedim bir türlü ?
Bir kaç doktorla görüştüm .
Özgür Kartalla anlaşmıştım , korkuyorum diye ertelemek istedi , ben de daha çok tedirgin oldum . Vazgeçtim . Sonuçta doktorun o korkuyu alması gerekiyor .
Süleyman Eserdağ ile görüştüm fakat randevusu dolu olunca denk düşmedik. Forumda da olumsuz yorumları görünce gözüm korktu .
şimdi bir kaç doktor daha var bana bu doktorlarda olanlar süreçlerini bilgi verebilir mi rica etsem ?
1-Ebru Ünal
2-Defne Erkaya
3-Eser Ağar
4-Esra Çabuk Cömert
5- Süleyman Eserdağ
Kafam Çok karışık . Şimdiden teşekkür ederim .