Peri merhaba yabancı doktorların labioplasti before after fotoğraflarında anladığım kadarıyla ayaktayken önceden de o baştaki klitoris kısmı gözüküyorsa iç dudaklar kesildikten sonrada o kısım gözüküyor ama bence bu kötü duruyor anlamına gelmiyor ki büyük ihtimalle dış dudakların daha zayıf olmasından kaynaklı olabilir bu. O fotoğrafları bulabilirsen (bazı drlar ayakta önce-sonra paylaşmış) onlar çok iyi fikir verir. Ama şunu da düşünüyorum tam kapanmasa bile hala ödem var daha çok kapanır o açıklık. Bende de gün geçtikçe azalıyor- tam kapanacağını sanmıyorum ama hoşnutum görünüştenMerhaba
Benim bugün 14 günüm hem labioplasti hemde vajinoplasti oldum.
Ama klitorisim hala çok dışarıda önceden de iç dudaklarla beraber dışarıdaydı şimdi iç dudaklar biraz kesildi ama çok dışarıda dı dudaklarım hiç bir şekilde kapatmıyor.
Acaba böyle mi kalacakdaha yeni olduğu şiş olduğu için mi böyle bilmiyorum.
Sen kaşıncı günündesin ne durumda görüntü.
Ben ayakta durunca dış dudaklardan başka görünen birşey olmasın istiyordum
Canım o zaman senin büyük ihtimalle o zayıflamayla alakalı ben de zayıfım ve zayıflaştıkça benim de dış dudaklar küçüldü. Biraz daha toparlayınca ben kilo alma faslına geçicem güzel bi karışımım var onu yapıp. Bence doğal yollarla toparlamayı denemekte fayda var eğer sen de kilo alsam iyi olur diyorsan hem o zamana kadar daha da ödemin iner belki gözüne batmaz. 5-6 kilo bile çok şey değiştiriyorEvet dış dudaklarım hem çok küçük hem çok zayıf. Bir de kısa süre içinde 15 kg kadar zayıflamıştım dış dudaklarda inanılmaz bir çökme ve kırışma olmuştu buruş buruş duruyordu
Bana yağ dolgusu da yapıldı ama doktorum sende yağ bulamadım o yüzden çok yağ dolgusu yapamadım dedianca bu kadar yapabildim dedi ama dış dudaklarım hala minnacık içi ondan 2 kat büyük
5-6 kilo aldım zaten ama değişmedi bende durumCanım o zaman senin büyük ihtimalle o zayıflamayla alakalı ben de zayıfım ve zayıflaştıkça benim de dış dudaklar küçüldü. Biraz daha toparlayınca ben kilo alma faslına geçicem güzel bi karışımım var onu yapıp. Bence doğal yollarla toparlamayı denemekte fayda var eğer sen de kilo alsam iyi olur diyorsan hem o zamana kadar daha da ödemin iner belki gözüne batmaz. 5-6 kilo bile çok şey değiştiriyor
özelden yazıcam5-6 kilo aldım zaten ama değişmedi bende durum
49 kiloydum şuan 56 kiloyum boyum 1.64
Daha fazla kilo almak istemiyorum açıkçası.
Çok uğraştım bu kiloya gelebilmek için ve hala istemesemde yattığım için alıyorum
Keşke daha fazla yağ çıksaydı ve daha da doldursaydı.
Onca çektiğim acılar boşa gidicek iç dudaklar yine dışarıda kalacak diye gerçekten üzülüyorum
barbie vajina estetigi yaptiniz siz o zaman yaniliyormuyum15. Gün güncelleme olarak
9. Günden itibaren oturabilmeye başladım rahat bi şekilde. 2 hafta itibari ile bacak bacak üzerine de rahat rahat atabiliyorum artık hissettirmiyor. Klitoriste hala şişlik var ama hassasiyet kaybı ve acı yok. Klitoris bölgesindeki şişlik azaldıkça dış dudaklar kapanmaya başladı hala tam anlamıyla kapalı değil.
Benim 21 günüm ama hala iç kısım full dışarıda inşallah kapanır15. Gün güncelleme olarak
9. Günden itibaren oturabilmeye başladım rahat bi şekilde. 2 hafta itibari ile bacak bacak üzerine de rahat rahat atabiliyorum artık hissettirmiyor. Klitoriste hala şişlik var ama hassasiyet kaybı ve acı yok. Klitoris bölgesindeki şişlik azaldıkça dış dudaklar kapanmaya başladı hala tam anlamıyla kapalı değil.
Aslında ben tamamen doktora bıraktım barbie estetiğinde bütün iç dudaklar kesiliyo diye biliyorum bende öyle yapılmadı ama klitoris bölgesi çok şiş diye dış dudak arası açıktı mesafe baya azalmış şişlik azalıncabarbie vajina estetigi yaptiniz siz o zaman yaniliyormuyum
Umarım, biraz daha sabredin umarım istediğin gibi olur sonuçBenim 21 günüm ama hala iç kısım full dışarıda inşallah kapanır
Evet çok az bir kısmı düştü.Umarım, biraz daha sabredin umarım istediğin gibi olur sonuçdikişlerin düşmeye başladı mı??
Merhaba çok geçmiş olsun hızlı iyileşmenize sevindim ben vajinoplasti olmadım onunla alakalı olabilir belki diye düşünüyorum M madves12 olmuştu galiba o belki cevap verebilir.Merhaba benim de 1 ayım dolucak
Vajinoplasti labioplasti ve t.o.t oldum ameliyat sonrası 1 gün yattım hastanede tampon çok baskı yapiyodu taburcu olmadan önce çıkardı çok rahtladim ilk 10 gün çok zordu buz koyuyodum rahatliyodum
Dün gittim doktoruma kaşıntı ve dikiş eridimi diye merak ettim dikişler düşmemiş hala ama ilişki sırasında düşebilir korkma dedi sorun değil çok güzel iyileşmiş dedi hafif bı enfeksiyon var dedi 3 günlük fitil verdi vajinanın içine işlem yapcam daha hızlı iyileşsin dedi bı alet koydu batikon dokto içime ve biseyler sürdü içeriye rahat oturuyorum kalkıyorum tedirginlik psikolojik olarak var bende onun dışında iyiyim sadece vajen girişinden popoya doğru bı ağrı gelip gidiyor sormayı unuttum sizlerdede oldumu ??
ben daha 15 gunumdeyim sen benden daha once yapmissn ben de 1 ayim dolunca dr gidecem zaten o zmn ne der ne uygular bilmiorum tek korkum umarim cok sıkı dikmemistir benimde dusmeyen gorulmeyen dikislerim cok labiolarin ordan 1 iki dikis dustu o normalmisMerhaba benim de 1 ayım dolucak
Vajinoplasti labioplasti ve t.o.t oldum ameliyat sonrası 1 gün yattım hastanede tampon çok baskı yapiyodu taburcu olmadan önce çıkardı çok rahtladim ilk 10 gün çok zordu buz koyuyodum rahatliyodum
Dün gittim doktoruma kaşıntı ve dikiş eridimi diye merak ettim dikişler düşmemiş hala ama ilişki sırasında düşebilir korkma dedi sorun değil çok güzel iyileşmiş dedi hafif bı enfeksiyon var dedi 3 günlük fitil verdi vajinanın içine işlem yapcam daha hızlı iyileşsin dedi bı alet koydu batikon dokto içime ve biseyler sürdü içeriye rahat oturuyorum kalkıyorum tedirginlik psikolojik olarak var bende onun dışında iyiyim sadece vajen girişinden popoya doğru bı ağrı gelip gidiyor sormayı unuttum sizlerdede oldumu ??
ne zaman iliski yasayacaksin hakkinda bilgi verdimi doktorun islem yaptiginda aci hissettinmi aleti koydugu esnada.korkuyorum artik acidan yaMerhaba benim de 1 ayım dolucak
Ben bugün kontrole gittim iyi iyileşmişim 4. Haftam dolunca spor vs başlayabilirmişim 5. Hafta dolunca da cinselliğe başlayabilirsin gibi konuştu ama cesaret edebilceğimü sanmıyorum burdakilrr hep kötü deneyim yaşamış ilk zamanlarındane zaman iliski yasayacaksin hakkinda bilgi verdimi doktorun islem yaptiginda aci hissettinmi aleti koydugu esnada.korkuyorum artik acidan ya