- 7 Şubat 2025
- 18
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi zehraoz6327
-
Ben sadece iç dudak oldum benimde üst kısım dışta duruyor 16 ocakta oldum ameliyatı ama hala aynı5 hafta önce labioplasti ve hudoplasti oldum fakat şu an klitorisim dışta olduğu yetmezmiş gibi ucunda iki topçuk da dışta sanki içi dışına çıkmış gibi yani inanın napacagım bilmiyorum görüntü küçüldü evet ama şimdi de başka bi sorun oluştu böyle olan var mı
Sizin klitorisi çevreleyen kılıf dısta muhtemelen hudoplasti olmadıgı icin benim direkt klitoris ve frenulumların uç kısmıBen sadece iç dudak oldum benimde üst kısım dışta duruyor 16 ocakta oldum ameliyatı ama hala aynı
Ya aslında kısmı dışta benim 2 tane topcuk var desiğin gibiSizin klitorisi çevreleyen kılıf dısta muhtemelen hudoplasti olmadıgı icin benim direkt klitoris ve frenulumların uç kısmı
Of işte onlar frenulumların uç kısmıymış inşallah onlar kaybolur doktor tamamen gider demiyor zamanlar belirgin ölçüde düzelecektir rahat olun diyor çok iyi durumda ameliyat diyor ama benim içim rahat değil hic insallah zamanla düzelirYa aslında kısmı dışta benim 2 tane topcuk var desiğin gibi
Yani bi uçların dışarda olmadığı kalmıştı o da oldu şimdi geri girsin diye mi bekliycezOf işte onlar frenulumların uç kısmıymış inşallah onlar kaybolur doktor tamamen gider demiyor zamanlar belirgin ölçüde düzelecektir rahat olun diyor çok iyi durumda ameliyat diyor ama benim içim rahat değil hic insallah zamanla düzelir
Adı üstünde hudoplasti. Fazla derinin alınması yani5 hafta önce labioplasti ve hudoplasti oldum fakat şu an klitorisim dışta olduğu yetmezmiş gibi ucunda iki topçuk da dışta sanki içi dışına çıkmış gibi yani inanın napacagım bilmiyorum görüntü küçüldü evet ama şimdi de başka bi sorun oluştu böyle olan var mı
İyi de normalinde o deri zaten yok ve klitoris görünmüyor o nasıl oluyorAdı üstünde hudoplasti. Fazla derinin alınması yani
Sonuç daha farklı olmaz. O deri alındığı için dışa çıktı iç kısmı klitorisin.
O klitoris görünmüyorsa normali bu mu sizce :) nerde gördünüz de normalin öyle olduğunu sanıyorsunuz :)İyi de normalinde o deri zaten yok ve klitoris görünmüyor o nasıl oluyorsonuçta normal oldun diye 80 bin verdim
Klitorisin içinden bahsediyorum normalde kılıf kapatmış olur klitorisi böyle bi derdim olduğu için genel olarak şeklinin nasıl olduğunu da bilmem normal değil midirO klitoris görünmüyorsa normali bu mu sizce :) nerde gördünüz de normalin öyle olduğunu sanıyorsunuz :)
İşte o kılıf dediğiniz şey ise deridir. Doğal olarak o deri doğuştan standart boyutta olmayıp (sadece kılıf biçiminde )fazlalıkla olduğunda hudoplasti ile o deri alınır. İnsanlar o derinin tam olarak alınmaması için doktordan küçültmesini rica ederler ve kalan ufak deri parçalarına yağ dolgusu yaptırarak kılıf şeklini verdirtirler.Klitorisin içinden bahsediyorum normalde kılıf kapatmış olur klitorisi böyle bi derdim olduğu için genel olarak şeklinin nasıl olduğunu da bilmem normal değil midir
Ona da mı dolgu yapılıyor bakalım artık bi işe bulaştıkİşte o kılıf dediğiniz şey ise deridir. Doğal olarak o deri doğuştan standart boyutta olmayıp (sadece kılıf biçiminde )fazlalıkla olduğunda hudoplasti ile o deri alınır. İnsanlar o derinin tam olarak alınmaması için doktordan küçültmesini rica ederler ve kalan ufak deri parçalarına yağ dolgusu yaptırarak kılıf şeklini verdirtirler.
Ona da mı dolgu yapılıyor bakalım artık bi işe bulaştık
Evet ama eğer tamamen alındıysa doktorun yağ enjeksiyonu yapabilecek bir kısmı olmaz. Genelde yağ enjeksiyonu yaptıranlar tamamen alınmasını istemez küçültmesini ister ki standart boyut için enjeksiyon yapabilsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?