Labioplasti hudoplasti

zehraoz6327

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
18
0
1
24
5 hafta önce labioplasti ve hudoplasti oldum fakat şu an klitorisim dışta olduğu yetmezmiş gibi ucunda iki topçuk da dışta sanki içi dışına çıkmış gibi yani inanın napacagım bilmiyorum görüntü küçüldü evet ama şimdi de başka bi sorun oluştu böyle olan var mı

5 hafta önce labioplasti ve hudoplasti oldum fakat şu an klitorisim dışta olduğu yetmezmiş gibi ucunda iki topçuk da dışta sanki içi dışına çıkmış gibi yani inanın napacagım bilmiyorum görüntü küçüldü evet ama şimdi de başka bi sorun oluştu böyle olan var mı
Ben sadece iç dudak oldum benimde üst kısım dışta duruyor 16 ocakta oldum ameliyatı ama hala aynı

Ya aslında kısmı dışta benim 2 tane topcuk var desiğin gibi
Of işte onlar frenulumların uç kısmıymış inşallah onlar kaybolur doktor tamamen gider demiyor zamanlar belirgin ölçüde düzelecektir rahat olun diyor çok iyi durumda ameliyat diyor ama benim içim rahat değil hic insallah zamanla düzelir

Of işte onlar frenulumların uç kısmıymış inşallah onlar kaybolur doktor tamamen gider demiyor zamanlar belirgin ölçüde düzelecektir rahat olun diyor çok iyi durumda ameliyat diyor ama benim içim rahat değil hic insallah zamanla düzelir
Yani bi uçların dışarda olmadığı kalmıştı o da oldu şimdi geri girsin diye mi bekliycez

Adı üstünde hudoplasti. Fazla derinin alınması yani
Sonuç daha farklı olmaz. O deri alındığı için dışa çıktı iç kısmı klitorisin.

Klitorisin içinden bahsediyorum normalde kılıf kapatmış olur klitorisi böyle bi derdim olduğu için genel olarak şeklinin nasıl olduğunu da bilmem normal değil midir
İşte o kılıf dediğiniz şey ise deridir. Doğal olarak o deri doğuştan standart boyutta olmayıp (sadece kılıf biçiminde )fazlalıkla olduğunda hudoplasti ile o deri alınır. İnsanlar o derinin tam olarak alınmaması için doktordan küçültmesini rica ederler ve kalan ufak deri parçalarına yağ dolgusu yaptırarak kılıf şeklini verdirtirler.

İşte o kılıf dediğiniz şey ise deridir. Doğal olarak o deri doğuştan standart boyutta olmayıp (sadece kılıf biçiminde )fazlalıkla olduğunda hudoplasti ile o deri alınır. İnsanlar o derinin tam olarak alınmaması için doktordan küçültmesini rica ederler ve kalan ufak deri parçalarına yağ dolgusu yaptırarak kılıf şeklini verdirtirler.
Ona da mı dolgu yapılıyor bakalım artık bi işe bulaştık

Ona da mı dolgu yapılıyor bakalım artık bi işe bulaştık

Evet ama eğer tamamen alındıysa doktorun yağ enjeksiyonu yapabilecek bir kısmı olmaz. Genelde yağ enjeksiyonu yaptıranlar tamamen alınmasını istemez küçültmesini ister ki standart boyut için enjeksiyon yapabilsinler

Bende labioplasti oldum klitorisim iç dudaklarla aynı seviyede. Dışarı çıkık halde değil. Bence doktorunuz fazla küçültecem diye klitorisi açığa çıkarmış. Zamanla iç çamaşıra sürtündükçe tahriş de olursunuz. Eskişehir anadolu hastanesinde burak kenar var. Ona instagramdan yazın. Yapılabilecek birşey varsa yardımcı olur size.

Back
X