Labioplasti Hakkında Yardım

fesang

Nirvana
Pro Üye
7 Mart 2010
20.701
100.222
Herkese merhabalar. Cuma günü bir aksilik olmazsa ben de bu operasyonu geçireceğim. Forumu hatmettim diyebilirim. Ama hala aklımda sorular var.

İlk günler dinlenmeye ve hijyene dikkat ettiğimizde yine de ödem oluyor mu? Ve bazısı baticon kullanmış bazısı kullanmamış hangisi olmalı? Dikiş izi kalan var mı? Ben sağlık sebebi için olacağım ama görüntü de önemli tabi.. şu an ayakta durduğumda hiçbir sarkiklik vs yok ama doktor iç dudaklardan birinde asimetri olduğunu söyledi. Sanırım sık tekrarlanan akıntı ve mantar da bu sebeple oluyor. Tecrübeli arkadaşlardan fikir ve yardım rica ediyorum.

Ben 7 yıl önce sezaryen, 10 gün önce de meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum ikisini de çok rahat atlattım ama bu ameliyat biraz hassas yerde olduğu için korkutuyor beni.

Baticon kullanılmalı tabikide. Zaten doktorun sana gerekli açıklamayı yapar neden kullanmalısın diye. 15. Günüm dikiş izi için birşey demem daha erken olur ama şuanda bile dikiş flan görmüyorum doktorum gerçekten profesyonel bir şekilde ameliyatı gerçekleştirmiş diyebilirim. Korkma dikkat hijyen isteyen bir süreç. Ödem bende ilk hafta oldu snra geçti sende nasıl olur bilmiyorum. Ameliyattan snra hem bedenen hemde psikolojik olarak çok rahatlıyorsun en azından ben öyle oldum ve çok mutluyum çok şükür

E L B A teşekkür ederim cevap için. Peki siz hangi şehirde oldunuz? Benim doktorumun bu forumda hiç adı geçmemiş. Gerçi kendisine güveniyorum ama bir yorum okumak da iyi gelirdi

Muayene yapıldıktan sonra belli olacakmış şu an net bir fiyat vermedi

Yarın muayenem var çok lazım değilse yapılmasın diyeceğim gitgide korkmaya başladım burdaki yazılardan

U ugrasdur ben alıntı yapamıyorum bir türlü ya.. neyse evet gözüm çok korktuğu için şimdilik erteledim. İlerde sıkıntılarım cogalirsa tekrar düşüneceğim ve sizin ikinci doktorunuza yaptıracağım sanırım. Size de tekrardan geçmiş ve olsun.

teşekkür ederim evet ozgur beye yaptırın bence illa yaptırcaksanız

Oncelikle konunuzu okudum ben agir enfeksiyon sikayetiyle ankara universitesi hastanesine gittim orda ki doktor bu yanaklar varken enfeksiyon kesilmez dedi.İlac tedavisi uyguladik tekrarladi.Buraya uye oldum bir ton arastirma yaptim esra cabuk comerte karar kildim.Goruntu hic umrumda degildi ama suan goruntu de cok iyi.Cesaretinizi toplayin arastirmanizi yapin en iyisine gidin bence.Kendi karariniz herseyden onemli.Burayi diger mecralari okuyun hatta google yorumlarina bakin ben baktim nacizane tavsiyem.

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben şimdilik erteledim korkularımdan dolayı. Akıntı çok oluyordu bende, bazen günlük ped bazen kağıt havlu kullanıyordum meğerse bunlar arttırıyormuş kestim onları. Ve pamuklu çamaşır aldım çünkü sentetik çamaşır giyerdim hep o da zarar veriyormuş. Şu an eskiye oranla rahatım ve bir sarkiklik olmadığı için de aciliyeti kalmadı. Ama ilerde tekrar şikayetim olursa tabi ki görüneceğim. Ben İstanbul'da oturduğum için Özgür Kartal'ı tercih ederim herhalde. Sizin ameliyatınız ne zaman oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…