Ne kadara oluyorsunuz?Benimki İstanbul'da Burcu Özkök
yaptırmayın bence gerçekten bela gibiYarın muayenem var çok lazım değilse yapılmasın diyeceğim gitgide korkmaya başladım burdaki yazılardan
teşekkür ederim evet ozgur beye yaptırın bence illa yaptırcaksanız
Oncelikle konunuzu okudum ben agir enfeksiyon sikayetiyle ankara universitesi hastanesine gittim orda ki doktor bu yanaklar varken enfeksiyon kesilmez dedi.İlac tedavisi uyguladik tekrarladi.Buraya uye oldum bir ton arastirma yaptim esra cabuk comerte karar kildim.Goruntu hic umrumda degildi ama suan goruntu de cok iyi.Cesaretinizi toplayin arastirmanizi yapin en iyisine gidin bence.Kendi karariniz herseyden onemli.Burayi diger mecralari okuyun hatta google yorumlarina bakin ben baktim nacizane tavsiyem.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben şimdilik erteledim korkularımdan dolayı. Akıntı çok oluyordu bende, bazen günlük ped bazen kağıt havlu kullanıyordum meğerse bunlar arttırıyormuş kestim onları. Ve pamuklu çamaşır aldım çünkü sentetik çamaşır giyerdim hep o da zarar veriyormuş. Şu an eskiye oranla rahatım ve bir sarkiklik olmadığı için de aciliyeti kalmadı. Ama ilerde tekrar şikayetim olursa tabi ki görüneceğim. Ben İstanbul'da oturduğum için Özgür Kartal'ı tercih ederim herhalde. Sizin ameliyatınız ne zaman oldu?Oncelikle konunuzu okudum ben agir enfeksiyon sikayetiyle ankara universitesi hastanesine gittim orda ki doktor bu yanaklar varken enfeksiyon kesilmez dedi.İlac tedavisi uyguladik tekrarladi.Buraya uye oldum bir ton arastirma yaptim esra cabuk comerte karar kildim.Goruntu hic umrumda degildi ama suan goruntu de cok iyi.Cesaretinizi toplayin arastirmanizi yapin en iyisine gidin bence.Kendi karariniz herseyden onemli.Burayi diger mecralari okuyun hatta google yorumlarina bakin ben baktim nacizane tavsiyem.