Labioplasti hakkında gerçekler

Kimin yanında oldunuz acaba

ah canım geçmiş olsun. sen de benim gibi talihsiz bir durumdasın anlıyorum halinden. ben 6. haftamdayım çok hafif iyileşmişti ama çok hafif ki ikinci kez regl oldum. ameliyat sırasında yapılan hatalar yüzünden böyle olduk. gerek ortamın hijyeni gerek travmatik anlar. biliyorum o kadar şeyden sonra doktorun dediklerine güvenemiyorsun ama elbet geçer.
bu arada tek başına çamaşır ben de giyemiyorum ve üstüne pamuk koyuyorum tahriş etmiyo o kadar sana da öneririm. bugün ikinci reglim başladı. o yüzden enfeksiyon olmuş gibi şişti yine ve zaten ped tahriş ediyor. tampon kullanmayı düşünüyorum hiç denemesem de. enfla c kapsülü de iyi gelmedi bu arada. arada sırada dolaşımı arttırmak için masaj yapıyorum dış dudaklara iyi geldiğini düşündüğüm ikinci şey bu da. başka kullanıp da etkisini gördüğüm tek şey kortizonlu iğne.ç fakat onun uzun kullanımı hiç tavsiye edilmiyo streoid çünkü o yüzden bırakmak zorunda kaldım.

enfeksiyon için nasıl bir ameliyat oldun tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…