• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti günlüğü

Arzum77 ben bu ameliyati oldum Ercan bey Karin ameliyatiyla beraber yapti hic sancim olmadi ic camasiri giyemiyorsun günde birkere temizleme bezi var onu kullaniyorsun her tuvalete gittiginde petin üstüne kirmizi bir ilac var onu döküp koyuyorsun pijama giyemezsin rahatsiz Eder ve ben sonuctan cok memnunum

Canım ben bilmiyordum bu ameliyatı olduğunu özelden sana bir iki sorum var bak bi lütfen:KK19:

Canım ben bilmiyordum bu ameliyatı olduğunu özelden sana bir iki sorum var bak bi lütfen:KK19:
Zaten kimseye söylememistim arzum77 yazilarini okuyunca cevap vermek istedim jelesec canimsin sen bana azmi yardim ettin istedigini sor

Merhaba, Labioplasti ameliyatını ben de olmak istiyorum fakat bununla ilgili olumsuz yorum yazan kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok o yüzden korkuyorum. Henüz bekarım evlenmeden önce bu ameliyatı yapmak istiyorum. Bazı arkadaşlar ameliyat sonrası haz kaybı yaşadıklarını cinsel isteklerinde azalma ve orgazm olamamalarına değinmişler açıkçası bu yorumlar beni bu ameliyattan soğutuyor. Öncelikle ameliyatı olan arkadaşlara geçmiş olsun. Ameliyat sonrası cinsel ilişkinize nasıl bir etkisi oldu bu ilk sorum ikinci sorum ise Ebru Zülfükaroğlundan bahsedilmiş hep, ben ankarada yaşıyorum Ebru hanımın istediği ücret bütçemi baya zorlayacağından Ebru hanıma alternatif olarak önerebileceğiniz doktor var mı ? Çok teşekkürler kızlar

Birşey daha va unutmuşum belirtmeyi hem labioplasti hem de vajina beyazlatma ameliyatı olduğunu söyleyen bi kaç kişiye rastladım. Bu konuda da detaylı bilgiye sahip olan var mı ?

Merhaba, Labioplasti ameliyatını ben de olmak istiyorum fakat bununla ilgili olumsuz yorum yazan kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok o yüzden korkuyorum. Henüz bekarım evlenmeden önce bu ameliyatı yapmak istiyorum. Bazı arkadaşlar ameliyat sonrası haz kaybı yaşadıklarını cinsel isteklerinde azalma ve orgazm olamamalarına değinmişler açıkçası bu yorumlar beni bu ameliyattan soğutuyor. Öncelikle ameliyatı olan arkadaşlara geçmiş olsun. Ameliyat sonrası cinsel ilişkinize nasıl bir etkisi oldu bu ilk sorum ikinci sorum ise Ebru Zülfükaroğlundan bahsedilmiş hep, ben ankarada yaşıyorum Ebru hanımın istediği ücret bütçemi baya zorlayacağından Ebru hanıma alternatif olarak önerebileceğiniz doktor var mı ? Çok teşekkürler kızlar

Merhaba kusura bakmayin cok fazla ozel mesaj atan olmus islerimin yogunkugu sebebiyle suan foruma girme firsati buluyorum. Aradan baya zaman gecmis ama merak edenler icin soyliyim hic bi sikintim yok :)

Ben beyazlatma icin bir sey denemedim ya da yaptirmadim sadece labiaplasti oldum iki dudaga da yapildi, hic pismanligim yok. Ameliyattan sonra kontrole gitmemi gerektircek bile bir sey olmadi cok sukur.

Ama sunu belirtmek isterim, sonucta bu operasyonda estetik bir operasyon. Eger gercekten hayatinizi kotu yonde etkileyen bir durum yoksa kesinlikle yaptirmayin. Milyonlarca cesit vajina var, nasil her insanin yuzu farkliysa bu da oyle. Eger kendinizi gercekten kotu hissediyorsaniz ve gunluk yasantinizi kotu etkiliyorsa bu operasyonu dusunun derim :)

Bu arada evli degilim ve operasyon oncesi bir iliski yasamadim bu nedenle cinsel iliskiyle alakali kiyaslama yapamayacagim.
Ebru hanimim ucreti gercekten pahali ben bikac ay yemedim icmedim maasimi biriktirdim... Ama pisman degilim cunku bendeki problem buyuktu ve normal hayatimi olumsuz etkiliyordu :)

Ameliyati yaparken tek doktormu oluyor ? hastanede mi oldu yoksa doktorun ozel kendi yerinde mi ?

Doktorun muayehanesinde oldum. Kendisi tek basina yapiyor. Siz zaten uyanik oluyorsunuz sohbet ederek geciyor operasyon
Selam, ebru zülfikaroğluna mı ameliyat oldunuz.. Bu doktoru onerir misiniz...birde şöyle bir sorum olacak..ameliyat olmamış gibi duruyor mu o bölge işlem gmrdüğü belli mii..yani aneliyattan kaynaklanna bir sorun hiç mi yok...hissizlik gibi vs...iz kaldı mııı????

Selam, ebru zülfikaroğluna mı ameliyat oldunuz.. Bu doktoru onerir misiniz...birde şöyle bir sorum olacak..ameliyat olmamış gibi duruyor mu o bölge işlem gmrdüğü belli mii..yani aneliyattan kaynaklanna bir sorun hiç mi yok...hissizlik gibi vs...iz kaldı mııı????

Cok sukur bende ne iz ne hissizlik gibi sorunlar kaldi. Ameliyat olduguma dair bi isaret bile yok. Doktoru oneririm, sadece sekreteri sinir bozucu olabiliyor. Yine de gidip gorusmek en uygunu :)

Cok sukur bende ne iz ne hissizlik gibi sorunlar kaldi. Ameliyat olduguma dair bi isaret bile yok. Doktoru oneririm, sadece sekreteri sinir bozucu olabiliyor. Yine de gidip gorusmek en uygunu :)
Ben süleyman eserdağ ve ebru zülfikaroğlu arasında kararsızım malesef kafayı yiycem hangisi olsun diye...

Ben süleyman eserdağ ve ebru zülfikaroğlu arasında kararsızım malesef kafayı yiycem hangisi olsun diye...

Süleyman bey i duymadim ama arastirdiginiza gore iyi bir doktordur. Ilk ve tek birebir gorustugum yer ebru hanim oldu. Bikac oneriyi telefonda aradim belirli sebebler beni ebru hanima yonlendirdi. Operasyonun yarim saat surmesi, estetisyen yerine kadin dogum doktoru olmasi, tum vucut anestezi yapilmamasi ve operasyondan sonra cikip evime gitme sansimin olmasi secmemde etkili faktorler :) hangi doktoru secerseniz secin insallah istediginiz sonucu elde edersiniz :)

Canım senin iyileşme sürecin çok uzun surMemiş mi ya çünkü aynı gün eve gidiliyor ve ertesi gün işbaşı yapılıyor diye duymuştum ben

Canım senin iyileşme sürecin çok uzun surMemiş mi ya çünkü aynı gün eve gidiliyor ve ertesi gün işbaşı yapılıyor diye duymuştum ben

valla bende öyle olmadı canım. herkesin bünyesi farklı tabi bana da öyle demişler ama ilk üc-dört gün beni fazlsıyla zorlamıştı

valla bende öyle olmadı canım. herkesin bünyesi farklı tabi bana da öyle demişler ama ilk üc-dört gün beni fazlsıyla zorlamıştı

Yazmayi unutmusum. Operasyon sonrasi ben de eve geldim. Her sey cok rahatti... Ta ki ignelerin etkisi gecene kadar :)

Back
X