• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti günlüğü

40 dk sürüyor yaklaşık
Canım bende ameliyat oldum ama açıkçası pek memnun değilim. 15 gün oldu bir yerde şişlik var doktor ödem dedi. Dudaklara baktığımda böyle boğum boğum dalga dalga sende iyilelme dönemimde bu şekilde şeyler oldu mu? Bendeklitorisle perine mi ne orasıda dahildi. Dikişleri syırt edemiyorum ana kesik yer görünüyor
 
merhaba ben de 1 ay önce oldum labıoplastı ameliyatı. dikişlerim tutmadı bı taraf yarıya kdar açık diğer taraf da ara ara açıklar var kapanmıyo. dikişleri bugun ben kestim çıkardm kendisi dökülmedi. çok sıkıntı oldu dikişler. tekrar diktirmem gerekicek. içindende tutmadı dikiş. temizliğine pansumanına elimden gekdiği kadar dikkat ettm ama beceremedim mi bilmiyorum. resmen et koptu dış dudaktan çıktı sadece iç dudakta kaldı dikiş. dikiş izleri büzgüler vs. hep duruyo ne olacak bilmiyorm. sizin dikiş iyileşmesi nasıl oldu acaba.
Benim dikislerim de tutmadı yeniden atıldı ve yeniden aralik aralik duruyor. Cildircam :( umarım görürsünüz. Şuan nasıl iyi olma sureciniz nasıl oldu?
 
Back