Labioplasti günlüğü

Ayshemmm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
63
18
8
35
Merhaba hanımlar..

Üç gün önce labioplasti ameliyatı oldum.. Aklımda çok soru vardı olmadan önce buradaki yazıları falan okudum hep.. Ve en sonunda cesaretlenip bende yaptırdım. :21:

Her türlü sorununuza cevap vermek isterim çünkü eminim nerdeyse aklınıza gelebilcek her soruyu ben doktoruma sordum. :eek:

Yaşadığım ve bahsetmek istediğim en önemli olumsuz olay gerçekten anlatılan kadar masum ve acısız olmamasi.. Tabiki bir ameliyat oluyorsunuz ve bedeninizden bir parça kesiliyor bunu dikkate alın derim ama değer mi, şu an hala bu kadar şişken ve zorluklariyla uğraşıyorken bile DEĞER :KK73:

merhaba öncelikle geçmiş olsun nerede kime ve ne kadara ameliyat oldunuz :) işinize gücünüze 3 günlük süreç sonrası dönebildiniz mi?

merhaba öncelikle geçmiş olsun nerede kime ve ne kadara ameliyat oldunuz :) işinize gücünüze 3 günlük süreç sonrası dönebildiniz mi?

Ankara'da Ebru Zülfikaroğlu'na yaptırdım. 4 bin lira istedi.. Bildiğim kadarıyla fiyat duruma ve istekleriniz doğrultusunda yükselebilir ya da azalabilir :)

operasyondan sonra iğnelerin etkisiyle çok rahattım ama bi kaç saat sonra işler değişti :)) benim için ilk 3 gün çok kötüydü... Ağrıdan uyuyamadım oturmakta yatmakta zorlandım.. Ama gitgide hızlıca ağrı sızı yok oluyor. Kimisi ertesi gün işe devam ediyor ama sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu durum benim için izin almam şarttı yani :)

Geçmiş olsun ... Bende bu ameliyat-ı vajınoplastı ile birlikte Olmayı düşünüyorum. Açıkcası ameliyat sonrası Yaşanacak Ağrı ve sıkıntılardanda Endişe etmiyor Değilim :KK14: Gerçi birçok estetik ve sağlık sorunları nedeni ile ameliyatlar oldum ama Sıkıntılar yinede göz Korkutuyor işte :KK51: Iki normal doğum Yaptım,dikişlerim vardı tabi.. Acaba siz doğum yaptınızmı? Benzer şikayetlermi bunlar merak ettim ;)

Geçmiş olsun ... Bende bu ameliyat-ı vajınoplastı ile birlikte Olmayı düşünüyorum. Açıkcası ameliyat sonrası Yaşanacak Ağrı ve sıkıntılardanda Endişe etmiyor Değilim :KK14: Gerçi birçok estetik ve sağlık sorunları nedeni ile ameliyatlar oldum ama Sıkıntılar yinede göz Korkutuyor işte :KK51: Iki normal doğum Yaptım,dikişlerim vardı tabi.. Acaba siz doğum yaptınızmı? Benzer şikayetlermi bunlar merak ettim :KK66:

Ağrı sıkıntı gerçekten yaşadım.. Kimse bahsetmemiş böyle bir şikayetten o_O hassas bi yapımda yok acıya ağrıya dayanıklıyım genelde.. Ama üç dört güne geçiyor ve sonuç insani tatmin ediyor sanınırım o yüzden bu ağrılar sıkıntılar çabuk unutuluyor :KK39:

Ben evli değilim ve doğum yapmadım daha önce ama bi sıkıntı olcagını sanmıyorum :) aksine bildiğim kadarıyla doğumdan sonra oluşan bozukluklar için labioplasti ve vajinaplasti birlikte daha fazla tercih ediliyor :)

Ankara'da Ebru Zülfikaroğlu'na yaptırdım. 4 bin lira istedi.. Bildiğim kadarıyla fiyat duruma ve istekleriniz doğrultusunda yükselebilir ya da azalabilir :)

operasyondan sonra iğnelerin etkisiyle çok rahattım ama bi kaç saat sonra işler değişti :)) benim için ilk 3 gün çok kötüydü... Ağrıdan uyuyamadım oturmakta yatmakta zorlandım.. Ama gitgide hızlıca ağrı sızı yok oluyor. Kimisi ertesi gün işe devam ediyor ama sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu durum benim için izin almam şarttı yani :)

Ebru hn sanırım bu alanda en iyi doktor, kendisni ig'deki sunumlarından da tanımakla beraber maalesef başka şehirde. Bana da İstanbul'daki en iyisini bulmak kalıyor, çok geçmiş olsun size:)

Ebru hn sanırım bu alanda en iyi doktor, kendisni ig'deki sunumlarından da tanımakla beraber maalesef başka şehirde. Bana da İstanbul'daki en iyisini bulmak kalıyor, çok geçmiş olsun size:)

Teşekkür ederim :)) evet çoğu bayan gözüm kapalı tavsiye ediyorum diyince benim tercihimde Ebru hanımdan yana oldu :) istanbuldada eminim iyi doktorlar vardır.. Eğer imkanınız olursa tavsiye ederim o gün yolculuk yapmakta sakınca yok demişlerdi yine de inşallah içinize sinen bi doktor istanbulda bulursunuz :)

Merhaba bende ebru hanıma bu ameliyatı olmak istiyorum.. Ameliyat esnasında bir acı hissettiniz mi.. Sizin iki dudak mı kesildi .. Bir de şişlik fazla oldu mu

Ağrı sıkıntı gerçekten yaşadım.. Kimse bahsetmemiş böyle bir şikayetten o_O hassas bi yapımda yok acıya ağrıya dayanıklıyım genelde.. Ama üç dört güne geçiyor ve sonuç insani tatmin ediyor sanınırım o yüzden bu ağrılar sıkıntılar çabuk unutuluyor :KK39:

Ben evli değilim ve doğum yapmadım daha önce ama bi sıkıntı olcagını sanmıyorum :) aksine bildiğim kadarıyla doğumdan sonra oluşan bozukluklar için labioplasti ve vajinaplasti birlikte daha fazla tercih ediliyor :)
Canım,doğumdan önce bu ameliyat-ı olmanın bir sıkıntısı olmaz . Ben hani doğumdan sonra Dikiş oluyorya,onun gibi bir ağrımı diye merak ettim. Bu Yüzden sana doğum yaptınmı,hani kıyaslama açısından sordum canım ;)
Dudak küçültme ameliyat-ı sonuçta,doğum yapmak bir sıkıntı yada deformasyon sağlamaz belki. Doğumdan sonra her ikisini yaptırmak daha mantıklı evet. Özellikle vajınoplastı için ;)

Ben iki hafta sonra Hasan Fındık ile görüşeceğim canım. Gelişmeleri yazarım sana ;) Kendisi Istanbulda ..

Merhaba bende ebru hanıma bu ameliyatı olmak istiyorum.. Ameliyat esnasında bir acı hissettiniz mi.. Sizin iki dudak mı kesildi .. Bir de şişlik fazla oldu mu

Ameliyattan önce bir krem verdiler uyuşturucu gözünüz korkmasın bi 15-20 tane minik minik iğneler getiriyorlar :) ilk üç tanesini hissediyorsunuz sonra hiç birşey kalmıyor. Ameliyat sonrası biraz daha problemliydi benim açımdan

Evet iki dudağada müdahele edildi.. Çoğu kişi şişlik geç indi diyor ama bende de şişlik şimdiden azaldı..

Anladığım kadarıyla herkeste farkli sonuçlar yaratiyor :))

Canım,doğumdan önce bu ameliyat-ı olmanın bir sıkıntısı olmaz . Ben hani doğumdan sonra Dikiş oluyorya,onun gibi bir ağrımı diye merak ettim. Bu Yüzden sana doğum yaptınmı,hani kıyaslama açısından sordum canım :KK66:
Dudak küçültme ameliyat-ı sonuçta,doğum yapmak bir sıkıntı yada deformasyon sağlamaz belki. Doğumdan sonra her ikisini yaptırmak daha mantıklı evet. Özellikle vajınoplastı için :KK66:

Ben yanlış anlamişım pardon canım :KK22: doğum ağrısini bilmiyorum ama eminim ondan azdır :)) tabi üç gün uyumak yürümek tam bi zulumdü

Biraz da bakımıda zahmetli tabi ama hâlâ diyorum iyi ki yaptırmişım :)

Ameliyattan önce bir krem verdiler uyuşturucu gözünüz korkmasın bi 15-20 tane minik minik iğneler getiriyorlar :) ilk üç tanesini hissediyorsunuz sonra hiç birşey kalmıyor. Ameliyat sonrası biraz daha problemliydi benim açımdan

Evet iki dudağada müdahele edildi.. Çoğu kişi şişlik geç indi diyor ama bende de şişlik şimdiden azaldı..

Anladığım kadarıyla herkeste farkli sonuçlar yaratiyor :))
Anladım.. Benim problem tek taraflı.. Kendimi teselli ediyorum tek taraflı daha az acı çekersin diye diye peki ne kadar süre dinlendiniz kaç gün sonra dışarı çıkabildiniz acaba.. Ameliyat kaç dakika sürdü bir de onu sorayım

Anladım.. Benim problem tek taraflı.. Kendimi teselli ediyorum tek taraflı daha az acı çekersin diye diye peki ne kadar süre dinlendiniz kaç gün sonra dışarı çıkabildiniz acaba.. Ameliyat kaç dakika sürdü bir de onu sorayım

45 dk civarı sürdü canım.. Tek taraflı olması tabiki avantaj fakat yine de doktorun görüşüne de bakmak lazım :)

İlk üç gün çok kötüydüm, yürümeyi birak ayakta bile duramiyodum, tam bi eziyetti otursam bi dert, kalksam bi dert.. Ama ilginç bi sekilde hızlı iyilesiyorsun.. Bakım da önemli tabi ve dördüncü gün sıkıtıların çoğu azaldı.. İşime beşinci gün devam edebildim :)

Dediğim gibi farklı bünyede farklı sonuçlar olabiliyor :)

Beş
45 dk civarı sürdü canım.. Tek taraflı olması tabiki avantaj fakat yine de doktorun görüşüne de bakmak lazım :)

İlk üç gün çok kötüydüm, yürümeyi birak ayakta bile duramiyodum, tam bi eziyetti otursam bi dert, kalksam bi dert.. Ama ilginç bi sekilde hızlı iyilesiyorsun.. Bakım da önemli tabi ve dördüncü gün sıkıtıların çoğu azaldı.. İşime beşinci gün devam edebildim :)

in

beşinci gün rahatmıydın peki yürümede vs.. Malum okullar açılıyor benimde bir beş gün dinlenebilme imkanım var..

beşinci gün rahatmıydın peki yürümede vs.. Malum okullar açılıyor benimde bir beş gün dinlenebilme imkanım var..

Evet canım tabi ağrı tamamen geçmiyor ama katlanılabilcek hale geliyor. Kaşıntı ve batma hisleri arada hissediliyor yine ama dışarda olunca seni oyalayan daha çok sey oluyor.. Evden daha rahat ve hızli zaman geçiyor :)

Yine de zorlamamak ve dikkatli hareket etmekte fayda var :)

Eski hayatina dönmek 3 hafta sürüyor ama tamamen iyilesmesi, şisligin inmesi şeklinin oturması 3-6 aya kadar sürebilir

Unutmadan hijyene dışarda olsan bile dikkat etmen pansumanlarını yapman gerekli canım

Evet canım tabi ağrı tamamen geçmiyor ama katlanılabilcek hale geliyor. Kaşıntı ve batma hisleri arada hissediliyor yine ama dışarda olunca seni oyalayan daha çok sey oluyor.. Evden daha rahat ve hızli zaman geçiyor :)

Yine de zorlamamak ve dikkatli hareket etmekte fayda var :)

Eski hayatina dönmek 3 hafta sürüyor ama tamamen iyilesmesi, şisligin inmesi şeklinin oturması 3-6 aya kadar sürebilir

Unutmadan hijyene dışarda olsan bile dikkat etmen pansumanlarını yapman gerekli canım
Yürüme paytak paytak değildir heralde pantalon giyebildin mi

Yürüme paytak paytak değildir heralde pantalon giyebildin mi

İlk 4 gün paytak paytaktı :KK48:
Sonra gayet düzgün yürümeye başladim, otururken kalkarken hızli olmamaya yükümü kollarıma vermeye falan çalıştım ama hayatımı çok çok etkilemedi sorun olarak :KK66:

Belki de ben geç iyileşiyorum.. ikinci gün işe devam edenleri de duydum :)

Pantolon ameliyat günu bile giyebilirsin, dar olmamasında fayda var :)

İlk 4 gün paytak paytaktı :KK48:
Sonra gayet düzgün yürümeye başladim, otururken kalkarken hızli olmamaya yükümü kollarıma vermeye falan çalıştım ama hayatımı çok çok etkilemedi sorun olarak :KK66:

Belki de ben geç iyileşiyorum.. ikinci gün işe devam edenleri de duydum :)

Pantolon ameliyat günu bile giyebilirsin, dar olmamasında fayda var :)
Çok teşekkür ederim beni baya rahatlattın.. Ebru hanımda gayet iyi bir doktor sanırım..

Çok teşekkür ederim beni baya rahatlattın.. Ebru hanımda gayet iyi bir doktor sanırım..

Rica ederim canım.. Evet Ebru hanım gerçekten hastalara nasıl yaklaşmasi gerektiğini bilen ve bu konuda çok tecrübeli bi doktor.. Umarım iyi sonuçlar elde ederiz :)

Back
X