- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 34
Ewet canım amin doğum dan sonra belki daha da deforme olur bekliyelim bakalım;Tamam Can'ımHayırlısı ile iyileşeyim ameliyat olayım süreci paylaşırım
Sen hamilemisin şimdi? Ne güzel Allah hayırlı etsin inşallah
Normal doğum olursa kesin deforme olur evetEwet canım amin doğum dan sonra belki daha da deforme olur bekliyelim bakalım;
Canim sen kime oldun ? Ara tatilde olmayi dusunuyorum ben deNormal doğum olursa kesin deforme olur evet
Ben aslında şimdiye ameliyat olmuş olacaktım ama ayağımı kırdımCanim sen kime oldun ? Ara tatilde olmayi dusunuyorum ben de
Merhaba,Merhaba,ameliyat oldunuzmu? Bende her iki opr. Birlikte Olacağım Hasan Fındık a.. Ameliyat ve Sonrasını merak ediyorum açıkcası. 14 Ekim'e ameliyat günü aldım ben
ankarada iseniz bu işlemi iyi yapan bir doktor tanıyorum...çok zaman olmuş siz yazalı belki çözmüşsünüzdür sorunuçok geçmiş olsun ,, yukaridan asaği fazla olan kısım mı alınıp dikildi ?öyle yapılan operasyonda daha çok dikiş atldığndan tarak gibi olur tırtıklı olur demişti bir doktor biraz zaman geçtikten sonra yine sonuçtan haberdar edermisin,,umarım her şey istediğin gibi olur..
bu işlemi iyi yapan doktor arıyorsanız benım de faydam olsun isterım.. İLHAMİ ATILGAN hocam muayenehanesın de yapıyor.Canim sen kime oldun ? Ara tatilde olmayi dusunuyorum ben de
Benimde ayağım kırıldı ameliyat tarihim ertelendi maalesefMerhaba,
Bayadır foruma bakamıyordum. Daha ameliyat olmadım. Çalışıyorum ve izin konusunda sorun yaşıyorum maalesef. Hasan Fındık ta fiyatlar nasıl?
fiyatlar yüksek gibi ankara da ilhami atılganın muayehanesinden de fiyat alın işlemleri iyi olan bir doktor.Benimde ayağım kırıldı ameliyat tarihim ertelendi maalesefAralık da gün alacağım inşallah
labıoplasty ve vajınoplasty birlikte 8 bin tl fiyat verildi canım
Labıoplasty için 4 bin vajınoplasty içimde 4 bin fiyat..fiyatlar yüksek gibi ankara da ilhami atılganın muayehanesinden de fiyat alın işlemleri iyi olan bir doktor.
Ben dış dudaklara yağ dolgusuda istiyorum. Bunun içinde vücuttan yağ alınması gerekiyor. Narkozsuz bu işlem,tüm işlem olmaz .işlemden snra yatmaya gerek yok aslında bir öğretmen arkadaş yaptırdı evınde yaptı o gece...zaten uyuşturmuslar o bolgeyi rahat bir işlem olmuş...
EVLENMEDEN ÖNCEDE OLUR..EVLENDIKTEN SONRADA OLUR...eşlerin talebıyle gıden de var ama kendımızde rahatsız oluyoruz bu sebeplede tercıh edılen bir ameliyat...ilerde enfeksiyon kaşıntı da artıyor bu sebeple tercıh ediliyor benım bıldıklerım bunlarMerhabalar bende aynı durumdan şikayetciyim goruntu olarak rahatsiz oluyorum . Ilerde ameliyat dusunuyorum ama sormak istedigim birsey var ben bekarim ic dudaklardan birinin sarkık olması esleriniz icin sorunmu yani ben memnum degilim ama erkeklerde mi böyle dusunuyor ? Ameliyat icin hem cesaret edemiyorum hemde maddi olarak yaptiramam buyuzden ilerde evlendigimde sorun olur mu ? Ben oyle olmasindan utaniyorumbilgilerinizi paylasirsanız sevinirim
Tesekkur ediyorum insallah evlenmeden ameliyat olabilirim yoksa esimin begenmemesi cok utanc verici olur heraldeEVLENMEDEN ÖNCEDE OLUR..EVLENDIKTEN SONRADA OLUR...eşlerin talebıyle gıden de var ama kendımızde rahatsız oluyoruz bu sebeplede tercıh edılen bir ameliyat...ilerde enfeksiyon kaşıntı da artıyor bu sebeple tercıh ediliyor benım bıldıklerım bunlar
Bende görüntü olarak rahatsızım . Ayrıca nemli kalmasını ve enfeksiyonun çok olması sebebi ile ameliyat ı düşünüyorum. Eşim asla rahatsız değil,hiçbir şekilde bana bu konuda rahatsızlığını dile getirmedi zaten. Önemli olan benim düşüncem ama eşim rahatsız olsaydı ameliyatı daha öncesindede düşünürdüm. Erkekler pek şekli şemalide ile ilgilenmiyor sanırımMerhabalar bende aynı durumdan şikayetciyim goruntu olarak rahatsiz oluyorum . Ilerde ameliyat dusunuyorum ama sormak istedigim birsey var ben bekarim ic dudaklardan birinin sarkık olması esleriniz icin sorunmu yani ben memnum degilim ama erkeklerde mi böyle dusunuyor ? Ameliyat icin hem cesaret edemiyorum hemde maddi olarak yaptiramam buyuzden ilerde evlendigimde sorun olur mu ? Ben oyle olmasindan utaniyorumbilgilerinizi paylasirsanız sevinirim
Bende görüntü olarak rahatsızım . Ayrıca nemli kalmasını ve enfeksiyonun çok olması sebebi ile ameliyat ı düşünüyorum. Eşim asla rahatsız değil,hiçbir şekilde bana bu konuda rahatsızlığını dile getirmedi zaten. Önemli olan benim düşüncem ama eşim rahatsız olsaydı ameliyatı daha öncesindede düşünürdüm. Erkekler pek şekli şemalide ile ilgilenmiyor sanırımHerkesln vajina yapısı da farklı zaten. Bunun bir sorun olduğunu bile bildiklerini sanmam :)
Evlendikten sonra yada önce ameliyatı olmanız herhangi bir sorun yaratmaz ..