labioplasti devlet hastanelerinde ücretsiz

izmirli_hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
426
368
sigortanız var ise, kadın doğumcular bu işi yapıyorlar. eğer devlette estetik doktoruna giderseniz, onlarda özelden çok daha az bir fiata bu işi yapıyorlar.

sigortanız var ise, kadın doğumcular bu işi yapıyorlar. eğer devlette estetik doktoruna giderseniz, onlarda özelden çok daha az bir fiata bu işi yapıyorlar.
Sizin bi tecrubeniz var mi acaba bu konuda? Veya bir arkadasinizin? Böyle olması maddiyat açısından çok güzel ama ben guvenemiyorum...

Sizin bi tecrubeniz var mi acaba bu konuda? Veya bir arkadasinizin? Böyle olması maddiyat açısından çok güzel ama ben guvenemiyorum...
Şöyleki, devlette klitoriste dokunmayı pek tavsiye etmiyorlar, fakat sadece labialar uzunsa onlar kısaltılabiliyor. sırf labia olacaksa neden 6-7 milyar verelimki...örneğin yıllar önce burda okumuştum bir bayan tıp merkezinde çok cuzi fiatlara yaptırmıştı..Yine geçen aylarda burda okumuştum, birisi üniversite hastanesinde yine ücretsiz yaptırdığını yazmıştı. benim bir arkadaşımda izmirdr devlet hastanesinde kadın doğumcuya muayene olmuştu, ücretsiz yapacatı dr...tabiki yine herkesin kendi kararı, benim yazma amacım, maddi durumu elverişli olamayanlar içindi.

Çok güzel bi aydınlatma yapmışınız gerçekten konuyla bi alakam yok yalnız küçük bi ameliyat için bi araba parasının alınması bana görede çok sacma durumu olmayan insan okdar parayı nasıl verebilir ama bu yoldan arastırmaya girerse iyi bi hekim bulup olabilir böyle faydalı bilgiler verip insanları mutlu etmeyi seven kişiler görünce mutlu oluyorum :)

Ben kadın doğumcuya gitmedim plastik cerrahide yaptırdım ama devlet hastanesinde yaptırdım, ücretsiz değildi ama buralarda söylenilenlerden çok çok ucuza yaptırdım

Ben kadın doğumcuya gitmedim plastik cerrahide yaptırdım ama devlet hastanesinde yaptırdım, ücretsiz değildi ama buralarda söylenilenlerden çok çok ucuza yaptırdım
Hangi doktora yaptırdığınızı yazabilir misiniz? Mesajınızın üzerinden uzun zaman geçmiş ama umarım görürsünüz bunu

1 ay önce devlet hastanesinde labioplasti ameliyatı oldum. aynı zamanda dış dudak dolgusu yapıldı. 2000 tl labioplasti için 500 de dolgu için ödeme yaptım. Plastik cerrah yaptı, 1 gece hastanede yatış yaptım. her hafta kontrole gidiyorum şimdilik bir sıkıntı yok.

Merhaba arkadaşlar bende bunun araştırmasını yapıyorum. Hatta göğüs büyütme bişektomi ve labioplasti aynı anda olursa neden olmasın. Ekolde Arif Aydın var plastik uzmanı hakkında iyi yorumlar okudum mesaj attım instadan cevap bekliyorum

Merhaba,
Doktor ve hastane ismi verebilir misiniz?

Merhaba izmir de hangi hastane acaba?

lütfen hangi hastane söyler misin ?

Merhaba keske mesajınızın içeriğine hangi şehir ve hastanede hangi doktora yaptığınızı da ekleseydiniz. Bugune kadar bu sitede sürekli böyle yorumlar okudum ama hiçbirinde tam anlamıyla tüm detayları içeren yorum okuyamadım.

Gecmis olsun Ben bugun muayene oldum doktor normal dedi ic dudaklarim icin ama ben memnun degilim ic dudaklarim sarkik ve kararmis uclari. Devlet hastanesinde kadin dogumda labioplastiyi ücretli mi?Ben malatyada yasiyorum tum devlet hastanelerinin kadın dogumunda ucretsiz yapiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…