- 2 Ağustos 2011
- 426
- 368
-
- Konu Sahibi izmirli_hatun
Sizin bi tecrubeniz var mi acaba bu konuda? Veya bir arkadasinizin? Böyle olması maddiyat açısından çok güzel ama ben guvenemiyorum...sigortanız var ise, kadın doğumcular bu işi yapıyorlar. eğer devlette estetik doktoruna giderseniz, onlarda özelden çok daha az bir fiata bu işi yapıyorlar.
Şöyleki, devlette klitoriste dokunmayı pek tavsiye etmiyorlar, fakat sadece labialar uzunsa onlar kısaltılabiliyor. sırf labia olacaksa neden 6-7 milyar verelimki...örneğin yıllar önce burda okumuştum bir bayan tıp merkezinde çok cuzi fiatlara yaptırmıştı..Yine geçen aylarda burda okumuştum, birisi üniversite hastanesinde yine ücretsiz yaptırdığını yazmıştı. benim bir arkadaşımda izmirdr devlet hastanesinde kadın doğumcuya muayene olmuştu, ücretsiz yapacatı dr...tabiki yine herkesin kendi kararı, benim yazma amacım, maddi durumu elverişli olamayanlar içindi.Sizin bi tecrubeniz var mi acaba bu konuda? Veya bir arkadasinizin? Böyle olması maddiyat açısından çok güzel ama ben guvenemiyorum...
Ben kadın doğumcuya gitmedim plastik cerrahide yaptırdım ama devlet hastanesinde yaptırdım, ücretsiz değildi ama buralarda söylenilenlerden çok çok ucuza yaptırdımSizin bi tecrubeniz var mi acaba bu konuda? Veya bir arkadasinizin? Böyle olması maddiyat açısından çok güzel ama ben guvenemiyorum...
Ne kadar ödediniz acaba Bi sakıncası yoksa paylaşır mısınızBen kadın doğumcuya gitmedim plastik cerrahide yaptırdım ama devlet hastanesinde yaptırdım, ücretsiz değildi ama buralarda söylenilenlerden çok çok ucuza yaptırdım
Hangi doktora yaptırdığınızı yazabilir misiniz? Mesajınızın üzerinden uzun zaman geçmiş ama umarım görürsünüz bunuBen kadın doğumcuya gitmedim plastik cerrahide yaptırdım ama devlet hastanesinde yaptırdım, ücretsiz değildi ama buralarda söylenilenlerden çok çok ucuza yaptırdım
Merhaba,1 ay önce devlet hastanesinde labioplasti ameliyatı oldum. aynı zamanda dış dudak dolgusu yapıldı. 2000 tl labioplasti için 500 de dolgu için ödeme yaptım. Plastik cerrah yaptı, 1 gece hastanede yatış yaptım. her hafta kontrole gidiyorum şimdilik bir sıkıntı yok.
Merhaba izmir de hangi hastane acaba?Şöyleki, devlette klitoriste dokunmayı pek tavsiye etmiyorlar, fakat sadece labialar uzunsa onlar kısaltılabiliyor. sırf labia olacaksa neden 6-7 milyar verelimki...örneğin yıllar önce burda okumuştum bir bayan tıp merkezinde çok cuzi fiatlara yaptırmıştı..Yine geçen aylarda burda okumuştum, birisi üniversite hastanesinde yine ücretsiz yaptırdığını yazmıştı. benim bir arkadaşımda izmirdr devlet hastanesinde kadın doğumcuya muayene olmuştu, ücretsiz yapacatı dr...tabiki yine herkesin kendi kararı, benim yazma amacım, maddi durumu elverişli olamayanlar içindi.
lütfen hangi hastane söyler misin ?1 ay önce devlet hastanesinde labioplasti ameliyatı oldum. aynı zamanda dış dudak dolgusu yapıldı. 2000 tl labioplasti için 500 de dolgu için ödeme yaptım. Plastik cerrah yaptı, 1 gece hastanede yatış yaptım. her hafta kontrole gidiyorum şimdilik bir sıkıntı yok.
Merhaba keske mesajınızın içeriğine hangi şehir ve hastanede hangi doktora yaptığınızı da ekleseydiniz. Bugune kadar bu sitede sürekli böyle yorumlar okudum ama hiçbirinde tam anlamıyla tüm detayları içeren yorum okuyamadım.1 ay önce devlet hastanesinde labioplasti ameliyatı oldum. aynı zamanda dış dudak dolgusu yapıldı. 2000 tl labioplasti için 500 de dolgu için ödeme yaptım. Plastik cerrah yaptı, 1 gece hastanede yatış yaptım. her hafta kontrole gidiyorum şimdilik bir sıkıntı yok.
Hsngi hastane ve doktor acaba?Ben kadın doğumcuya gitmedim plastik cerrahide yaptırdım ama devlet hastanesinde yaptırdım, ücretsiz değildi ama buralarda söylenilenlerden çok çok ucuza yaptırdım
Gecmis olsunsigortanız var ise, kadın doğumcular bu işi yapıyorlar. eğer devlette estetik doktoruna giderseniz, onlarda özelden çok daha az bir fiata bu işi yapıyorlar.