Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben de Ebru hanıma oldum... Bebek gibi tarif edilecek gibi güzel oldu... Memnunum... Senin durumunu anlıyorum ama belki yapılabilecek bişeyler vardır yine de ... Doktorunla bi görüş istersen veya da ebru hanıma danış! Moralini bozma biçaresi vardır belki...keşke Ebru hanıma olsaydın derim... Ben kontrole gittiğimde de bi hasta olup çıkmıştı o da ablamla benim ameliyat olduğum gibi yüzü gülüyordu... Kendime benzetmiştim...eğer sen ankarada oturuyorsan bence danışabilirsin...
Canım benim de dış dudaklarım öyleymiş gibi duruyordu ama iç dudaklar daki fazlalıklar çıkınca görüntüsü güzelleşti ama sen onu tam olarak ebru hanımla görüşmelsin bence...
Leoparcım nasıl oldun canım merak ettim seni?
Canım çok sevindim .... Korkma bu şişlikler iniyor birkaç güne kadar mutlaka ağrı kesicini kullan olur mu? Baktın mı görüntüsü çok degişti mi? Ameliyat ağrılı oldu ku? Tekrar geçmiş olsun leoparcım....
Canım benim yaaa ne kadar tatlısın ... Herşey güzel olacak gör bak... Aynaya bakmaya doyamayacaksın bebek gibi olacaksın... Kendine güvenin artacak....
Canım çok sevindim .... Korkma bu şişlikler iniyor birkaç güne kadar mutlaka ağrı kesicini kullan olur mu? Baktın mı görüntüsü çok degişti mi? Ameliyat ağrılı oldu ku? Tekrar geçmiş olsun leoparcım....
Şişlikler inince düzeliyor leoparcım...