Labioplasti ameliyatinda klitoriste duzeltiliyormu

Merak etme arkadaşım... Gözü kapalı güvenebilirsin çok memnun kalacaksın gör bak her türlü merak ettiklerini sor anlatayım yardımcı olurum sana...

Arkadaşlar,

Ben 2 sene önce bu ameliyatı oldum, ankara'da dr Ebru Zulfikroğlu'na. Bence burada herkes her türlü deneyimini paylaşmalı ve doktor ismi vermekte de sakınca görmüyorum.
Daha önce Hera kliniğinde dr. Süleyman bey'e muayene oldum, çok abartılı fiyat çıkardı, labioplasti yanısıra klitoroplasti ve perinoplasti de olmam gerekiyormuş ve hepsine ayrı tam ameliyat fiyat söyledi yaklşık 4.500 TL kadar. Daha sonra başka bir doktora gittim, o da şimdiye kadar hiç duymadığım birşey söyledi, özel sigortan varsa, iç dudaklarını düzelttirmen zorunlu değil ama idrar kesen sarkmış onu toparlmamamız lazım o arada dudakları da toparlarız dedi ve 7000 tl fiyat istedi, muayenehaneden direkt kaçtım ve doktorun para için beni kesip biçeceğini düşündüm. Benim hatam bu doktorları hep internetten arayıp bulmaktı, daha sonra Dr. Ebru hanımın ismini duydum ve ona gittim. Kendisi çok güleryüzlü, sevecen, fakat bu doktorun yaptığı işleri etkilyecek faktor değil bence. Resim istedim, göstermedi bana, kimse o bölgesinin resminin çekilmesini istemez dedi bana. Ama nedense ikna oldum ve ameliyat için gün belirledik.
Daha önce yabancı sitelerden araştırıp çok fotograf incelemiştim, benim şu anki ameliyat sonucum o sitelerdeki "yanlış labioplasti" başlığının altında çıkan resimlere benziyor desem daha doğru olur. İç dudaklarımı tamamen kesip almış, klitorisim dışarıda duruyor. Doğuma bağlı olarak renk koyulaşması olduğundan kesi izleri belli ve vajinamın içi tamamen pembe olarak görünüyor, diğer arkadaşın anlattığı gibi fare yemiş görüntüsü var bacaklarımı açtığım zaman. Ben bunları doktora sorduğum zaman, iç dudakların çok büyüktü, hepsini almasaydım yine dışarıda kalacaktı dedi, klitoris ise büyük olduğu için ancak o kadar müdahale edebiliyormuş, ben gördüğüm kadarıyla oraya hiç dokunmamış, ve iç dudakları keserken oraya kadar olan kısmını alıp bırakmış. Benim isteği sarkık olan dudakların birazcık küçülmesi ve doğallığının kesinlikle bozulmamasıydı, bunun için farklı teknikler var, ama sevgili doktorum onun yerine böyle birşey yapmayı tercih etmiş.

Sonuca gelince, iç dudaklar artık olmadığı için mantar enfeksiyonu fln olmuyorum, eskisine göre daha güzel bir görüntü var diyemem, o zaman büyük dudaklardan rahatsızdım şimdi ise vajinamın iyice ortaya çıkmasından, ve bana sorarsanız bu görüntü anatomik de değil seksi de değil. Sadece bacaklarım havadayken dış dudaklar kapandığı için güzel bir görüntü çıkıyor ortaya, düz çizgi halinde, ama klitorisimi hiç görmek istemiyorum.

Sanırım çok detaylı anlattım, eğer benim gibi mağdur olup da daha sonra 2. rekonstruksiyon ameliyatı olan varsa, lütfen yardmcı olsun. Bu ameliyatı kesinlikle deneyimli bir estetik cerraha olmak gerekiyor, jinekologlar kasap gibi. İnternetten araştırmalarıma göre Prof. Dr. Aylin Bilgin Karabulu'u buldum istanbulda, bana bu konuda yardımcı olabilir mi bilmiyorum. Ama kendisine muayene olup en azından fikrini alacağım.

Canım ben de ablam da dr ebru hanıma olduk kelimenin tam anlamıyla mükemmel oldu... Burada pekçok ondan memnun hasta var... Klitoris de de sıkıntı vardı benim oradaki fazlalıkları da aldı şimdi benim iç dudaklarım dış dudakların içinde kalacak şekilde resmen bebek gibi... Çok memnunum... Bu arada benim de ablamın da fotoğraflarını çekti diye hatırlıyorum... Bir ay ve 6 ay sonraki kontrole gittiğimde de çekti ve hastalarının fotoğraflarını da gösterdi ama sana niye göstermedi ki? Zaten kendi sitesinde de var dı hatırladığıma göre önceden ve sonradan çekilmiş bir fotoğraf... Bana bu bölgenin fotoğrafını çekeyim mi dedi ben de nasılsa bunlardan kurtulacam ya hocam çekin gitsin dediğimi hatırlıyorum... Bayağı da gülmüştük...

Vik aynı durumdayız fakat ben bir süre ameliyat olmayı düşünmüyorum yeni oldum ilkini çünkü. Lütfen doktor bulursan içine sinerse banada özelden ya da buradan mesaj at olur mu. Benimde iç dudaklar dışarıdan gözükmüyor fakat klitorisim ortada. Bnde gözükmesini istemiyorum. Ama şekil olarakta önemli kimi incecik oluyo kimi etli dolgun oluyo klitoris :( inşallah bulursun doktor, içine siner.

Cnm ben de Ebru hanıma oldum... Bebek gibi tarif edilecek gibi güzel oldu... Memnunum... Senin durumunu anlıyorum ama belki yapılabilecek bişeyler vardır yine de ... Doktorunla bi görüş istersen veya da ebru hanıma danış! Moralini bozma biçaresi vardır belki...keşke Ebru hanıma olsaydın derim... Ben kontrole gittiğimde de bi hasta olup çıkmıştı o da ablamla benim ameliyat olduğum gibi yüzü gülüyordu... Kendime benzetmiştim...eğer sen ankarada oturuyorsan bence danışabilirsin...

kerr sana ihtiyacım var ameliyat olacağım salı günü klitoristinde düzeltildimii nasıl bir düzeltme yaptı ki doktorr önceki halinde klitorist dışındamıydı birde canım benim hafif dış dudakalrda sarkık gibi duruyor seninde öyle miydi ve o kısım da düzeldimi yada içler büyük ondan mı sarkık duruyor anlamadım anlatırmısın detaylıı sana güvenip gidiyorum ona çünkü inşallah memnun kalırım senin gibi umudum çok

Canım inşallah herşey güzel geçer, benim klitoris de çok biçimsizdi orası da düzeltildi. Şimdi normal fazla doku kalmadı...canım hiç korkma hele ameliyat sırasında hiç ağrın olmuyor inan bana sohbet ediyorsunuz...ertesi gün ben işime gitmiştim zaten... Sana simdiden geçmiş olsun....💝

Canım benim de dış dudaklarım öyleymiş gibi duruyordu ama iç dudaklar daki fazlalıklar çıkınca görüntüsü güzelleşti ama sen onu tam olarak ebru hanımla görüşmelsin bence...

Canım benim de dış dudaklarım öyleymiş gibi duruyordu ama iç dudaklar daki fazlalıklar çıkınca görüntüsü güzelleşti ama sen onu tam olarak ebru hanımla görüşmelsin bence...

tamam canım çok teşekkür ederim benim en büyük destekcimde sen oldun yarın gidiyorum inşallah güzel umduğum gibi olur tek korkum bir arkadaş yazmış ya klitoist bölgemden dolayı ayrık duruyor ameliyat sonrasında diye o.. inşallah senin gibi güzel sonuçlarımı yazarım çok saol kerr Allah gönlüne göre versinn içimi çok rahatlattın

Leoparcım nasıl oldun canım merak ettim seni?

kerr canım dün oldum ameliyatı ameliyat çok iyi geçti yaknız dış dudaklarım şiş gibi sanki seninkide ameliyattan sonra öyle miydi ???doktor çok iyiymiş çok ilgilendi çok güzel yaptım çok içime sindi dedi çok özendi ayrıca senden bahsetti kerr isim olarak felan değil ama abla kardeş aynı ameliyatı olmak için geldiler dedi :) dış dudakalrın şişliği inince çok güzel olacak inşallah gerilme çok oluyr yatamıyorum biraz birde patikonu kaç gün yapacağım canım unutmuşum sormayı dikişler ne zaman eriyecek ki ? şişlikler kaç günde indi senin ?

Canım çok sevindim .... Korkma bu şişlikler iniyor birkaç güne kadar mutlaka ağrı kesicini kullan olur mu? Baktın mı görüntüsü çok degişti mi? Ameliyat ağrılı oldu ku? Tekrar geçmiş olsun leoparcım....

Batikonu bir hafta süreceksin... Dikiş almaya gitmiyorsun... Dikişler emiliyor 30-90 günde.... Yine soruların varsa sor... Hem ablam hem ben olunca bayağı iyi biliyorum artık...💚

Canım çok sevindim .... Korkma bu şişlikler iniyor birkaç güne kadar mutlaka ağrı kesicini kullan olur mu? Baktın mı görüntüsü çok degişti mi? Ameliyat ağrılı oldu ku? Tekrar geçmiş olsun leoparcım....

çok değişti canım çok sanki başka gibi biriyim ama şiş bayağı o rahatsız etti inşallah çabucak iyileşirim ağrı kesicimi kullanıyorum canım çok sağol birtanecik arkadaşım inan senin desteğinle gittim oldum iyileşince de sana çok çok Dua edeceğim inan bana.. çok iyisin sorum olursa ilk soracağım kişi sen olursun zaten.. inan tanıdığım dostlardan daha dostsunn.. öptüm çok çok

Canım benim yaaa ne kadar tatlısın ... Herşey güzel olacak gör bak... Aynaya bakmaya doyamayacaksın bebek gibi olacaksın... Kendine güvenin artacak....😍

Canım benim yaaa ne kadar tatlısın ... Herşey güzel olacak gör bak... Aynaya bakmaya doyamayacaksın bebek gibi olacaksın... Kendine güvenin artacak....

canım dr sana krem felan verdimi birde hijyen önemli ya sen neler yaptın ben batikonla sabah akşam hafif hafif siliyorum çok içinide silemiyorum ağrıyor gibi olyor sence yeterli olurmu her gün de iç çamaaşırımı değiştiriyorum

kerr canım ilk ameliyat olduğunda görüntüsü nasıldı birleşikmiydi dış dudaklar yani şimdiki görüntüsü ilk olduğun zamanda ki görüntü müydü????

Leoparcım ilk zamanlarda şişlikler vardı sonra 3 hafta sonra falan görüntü tam oturdu... Sen nasılsın... Memnunsun değil mi canım bi sıkıntın var mı?

canım iyi aslında da bu dış dudaklar ayrık duruyor acaba şiş olduğu için mi ki o yüzden sordum seninki ilk zamanlar nasıldı diye canım ? sonra düzelir mi ki acaba

Back
X