Labioplasti ameliyatım ozan doğan

BenIremKll

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2022
16
1
28
Labioplasti ameliyatı doktor OZAN DOĞAN kızlar herkese selam bu ameliyatı çok araştırıp çok olmak isteyen kadınlar olduğu için bende buraya yazmak istedim. Biraz uzun yazıcam ozan hocay bir tanıdık önerisiyle buldum yorumlarına bakıp araştırdım ve karar verdim ameliyat olmaya aslında benim aklımdaki kesin karar verdiğim kişi ÖZGÜR KARTAL’dı. Çünkü benden 1 ay önce arkadaşım ona ameliyat oldu tüm süreçte yanındaydım ve kendisi çok memnundu bende kesin kararlıydım olmak istersem ona istiyordum ona muayene olmuştum yaklaşık 7-8 ay oldu fiyat suan baya artmıştır çünkü kendisi gerçekten bu işte prof diyebilirim. Ozan hoca bende içerde dikilmesi gereken bir yer olduğunu akıntının orada biriktirdiğini orası dikilmezse akıntı hiç bitmez ne kullanırsan kullan dedi bende sadece kimsenin görmediğini gördü diye düşünerek kendisine direk ameliyat tarihi aldım fiyat çok yükseksek 100 bin diyebilirim başlangıç Özgür hocaya gittiğimde Yüzlerce fotoğraf video ameliyat dersi yaptı resmen bize arkadaşımın ameliyattan önceki fotoğraflarını çok net çekip öncesi sonrası yaptı farkı gördük ve inanılmazdı imza aldı zaten kullanabilir miyim diye tabiki dedik, neyse gün geldi ben ameliyata girdim kendisi zaten çok düz yapmayacağını biraz dudak bırakacağını söylemişti ilk uyanıp aynaya baktığımda saatlerce ağladım çünkü sonda vardı dikişler yeniydi içerdende kesi ve dikiş olduğu için sadece labioplastiye göre benim ameliyatım çok zordu. Arkadaşımın ki çok rahattı ve hiç ağrısı olmadı sadece sonraki 4 haftalık süreç zor oda normal dikişler var dikkatli olmak lazım 1 hafta rahat asla yürümek oturmak mümkün değil ameliyattan sonra ozan hoca gerçekten hiç ilgili değildi benim için önemli olay 1 içerideki iyileşme akıntı bitmesi 2 sünnet derinin alınması ve ilişkide daha rahat his yaşayabilmekti ama inanın asla ve asla fark olmadı kendisine ameliyat olduğum için çok pişmanım zevk hissim eskisinden daha az dudaklar okey eskisinden iyi ama akıntım hala devam ediyor hiç bir faydası yok başka doktora gidip muayene olduğumda ise diktiği yerin aslında kadınlar için önemli olduğunu ve doğum sırasında bebegin kafasının ordan geçtiğini hiç doğum yapmamış bir insana nasıl böyle bi ameliyat yaptığına çok şaşırdı ve ben iyice moral olarak kötü oldum zaten verdiğim paranın karşılığını alamadım üstüne birde +performans hayat kalitesi beklerken eskisinden daha az hissiyatla suan bu durumdayım maalesef asistanına derdimi anlattıkça geçiştirdi hep beni bu yani diyeceğim oki bu ameliyatı olmak istiyorsanız ünlü doktorlar falan uyguna yaptırayım bunları geçin kızlar çünkü kadınlar için çok önemli bi ameliyat bir kaç sene erteleyin paranızı biriktirin ama yine de aceleye getirmeyin olabiliyorsanız gerçekten özgür kartalda olun. Ayrıca ozan hocadan farkı görmek adına öncesi sonrası fotoğraflarımı istedim fotoğraf bana ait olduğu halde bana fotoğraf göndermediler kendi vajinamın resmini de alamadım 😀 benim reklam için yazdığımı düşünmeyin sakın asla böyle birşey için kimsenin günahına girmem Özgür hoca hakkında ki yorumlara bakarsanız zaten reklama ihtiyacı olmadığını anlarsıanız sadece kimse benim gibi pişmanlık yaşamasın istediğim için bu yazıyı yazdım 😕 yaptırmak isteyen arkadaslara başarılar..

X