- 24 Aralık 2022
- 10
- 1
Hastaya göre değişiyor. Ben genel anestezi aldım.ben genel anestezi ile yapılıyor sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaya göre değişiyor. Ben genel anestezi aldım.ben genel anestezi ile yapılıyor sanıyordum
forumda bir arkadaşHastaya göre değişiyor. Ben genel anestezi aldım.
Hastaya göre değişiyor. Ben genel anestezi aldım.
bende genel anestezi ile oldumben genel anestezi ile yapılıyor sanıyordum
sizin sonuç nasıldıbende genel anestezi ile oldum
Ben bugun oldum,sabah saat 10 da.Cok amma cok agrim oldu.ameliyatdan cikdikdan sonra,bashim dondu,bulanti ve kaytardim.Shimdi iyiyim,agrim yok,amma o bolgeye de hic bakmiyorm.bakalim ireli gunler nasil gecicek.Yaptirin yaptirin derimArkadaşlar merhaba, labioplasti ameliyatı olmak istiyorum çok uzun zamandır. Çevremde kiminle konuşsam niye bu kadar takılıyorsun, genital bölge zaten estetik bir yer değil gibi tepkiler alıyorum ama ben kafama çok taktım nedense. İç dudaklardan birisi daha uzun ve kırışık. Gerçekten takılıylrum bu konuya, aylardır araştırıyorum doktor ve hasta yorumlarknı. Araştırdıkça daha da kafam karışıyor, lütfen yaptıranlar veya benim gibi bu konuyu kafasına takanlar yorum yapabilir mi, gerçekten bu konuda yalnız hissediyorum.
Bugun tam 29.gunum, yarin kontrolum var, ilk iki haftayi cok kolay gecirmedim, agrilar, odemler,morluklar,kasinti,akinti cok zorlandim gercekten, iki haftadan sonra tam anlamiyla normale dondum, suan yukardan bakinca goruntu cok guzel, ama comelip aynayla bakinca biraz degisik ama normali nasil oluyo bilmiyorum, daha once o sekilde hic incelemedgim icin, kontrolde belli olacak doktorum ne diyecek bakalmsizin sonuç nasıldı
Ben yaptırdım.Doç.Dr.hanifi şahine .Çok memnun kaldımArkadaşlar merhaba, labioplasti ameliyatı olmak istiyorum çok uzun zamandır. Çevremde kiminle konuşsam niye bu kadar takılıyorsun, genital bölge zaten estetik bir yer değil gibi tepkiler alıyorum ama ben kafama çok taktım nedense. İç dudaklardan birisi daha uzun ve kırışık. Gerçekten takılıylrum bu konuya, aylardır araştırıyorum doktor ve hasta yorumlarknı. Araştırdıkça daha da kafam karışıyor, lütfen yaptıranlar veya benim gibi bu konuyu kafasına takanlar yorum yapabilir mi, gerçekten bu konuda yalnız hissediyorum.
Benim 6. günüm ve aşırı pişmanım keşke olmasaydım çok kolay ameliyat diyorlar ama asla öyle değil 6. günüm ve hala acıdan ağlıyorum ben böyle bir acı böyle bir ağrı görmedim. Sanki derin bir yaranız var ve limon sıkıyorlar yada tuz basıyorlar gibi düşünün çok gereksiz bir ameliyat her kadında var bende kafayı takıyordum ama bu acıya asla değmez çok pişmanım keşke yaptırmasaydım.Arkadaşlar merhaba, labioplasti ameliyatı olmak istiyorum çok uzun zamandır. Çevremde kiminle konuşsam niye bu kadar takılıyorsun, genital bölge zaten estetik bir yer değil gibi tepkiler alıyorum ama ben kafama çok taktım nedense. İç dudaklardan birisi daha uzun ve kırışık. Gerçekten takılıylrum bu konuya, aylardır araştırıyorum doktor ve hasta yorumlarknı. Araştırdıkça daha da kafam karışıyor, lütfen yaptıranlar veya benim gibi bu konuyu kafasına takanlar yorum yapabilir mi, gerçekten bu konuda yalnız hissediyorum.
Ben de çok az ödem oluştu. Hemen geçtiforumda bir arkadaş
lokal yapılınca daha çok şişme oluyor yazmış
sizde ödem olayı nasıldı
Merhabalar ben de 20 gün önce yaptırdim. Kesinlikle katılıyorum dolgu zorluyor. Labioplasti vajinoplasty ve basenimden alınan yağ dolgusu yapıldı. Bı taraf daha çok ödemli oldu. Dolgu olmasaydı şimdiye kadar iyileşmiş tüm diye düşünüyorum. Çünkü hala bı tarafta taş gibi sertlik var ilk haline göre azaldı ama devam ediyor. Siz şimdi nasılsınız? Dolgu ödemi 1. Ayın sonuna doğru geçti mi?Ben hem estetik hem dolgu yaptırdım. Bugün 6.günüm. Dolgu yüzünden çok zor geciyor. Sadece estetik olsaydım keşke. Dev bir sosisli ile yengec gibi yürüyerek yasamaya calışıyorum. İlginç ve acılı bir deneyim oldu. Benimki sarkıktı dolgu sebebim buydu. Çok pişmanım. Sonuç çok güzel olabilir belki bilmiyorum ama bu acıya katlanılmaz. Sadece labioplasti daha kolay.
Merhabalar siz özgür beye ameliyatınizi yaptırdiniz mı?Arkadaşlar merhaba, labioplasti ameliyatı olmak istiyorum çok uzun zamandır. Çevremde kiminle konuşsam niye bu kadar takılıyorsun, genital bölge zaten estetik bir yer değil gibi tepkiler alıyorum ama ben kafama çok taktım nedense. İç dudaklardan birisi daha uzun ve kırışık. Gerçekten takılıylrum bu konuya, aylardır araştırıyorum doktor ve hasta yorumlarknı. Araştırdıkça daha da kafam karışıyor, lütfen yaptıranlar veya benim gibi bu konuyu kafasına takanlar yorum yapabilir mi, gerçekten bu konuda yalnız hissediyorum.