merhaba arkadaşalr 12 kasımda labioplasti ameliyatı oldum.şuan sağ labia çok ödemli ve mosmorüst kısımlarda dikiş görünmüyor fakat çok ödemli yani küçültülüp küçültülmediğini tam anlamıyorum dikişler iki tarafta altta arada kalacak şekilde bırakılmış.
şimdiki görüntüsü çok kötü doktor dikiş izlerinin kalmayacağını söyledi.
iyileşme süreci ne zaman tamamlanacak, lütfen fikirlerinizi yazarmısınız.
moralim çok bozuldu eve gelip aynada bakınca normal doğum yapsam bu kadar olmaz demiştim ama bu izler geçecek mi?
izler fark edilmese de iyileştiğinde sertlik farkedilir mi dikiş yerlerinin.:26:
merhaba arkadaşalr 12 kasımda labioplasti ameliyatı oldum.şuan sağ labia çok ödemli ve mosmorüst kısımlarda dikiş görünmüyor fakat çok ödemli yani küçültülüp küçültülmediğini tam anlamıyorum dikişler iki tarafta altta arada kalacak şekilde bırakılmış.
moralim çok bozuldu eve gelip aynada bakınca normal doğum yapsam bu kadar olmaz demiştim ama bu izler geçecek mi?
izler fark edilmese de iyileştiğinde sertlik farkedilir mi dikiş yerlerinin.:26:
Ben[/QUOTE]Benfe ysklasik 3hafta önce oldum tek bi kanama ödem sislik olmadi otururken cok dikkat et direk popo üstüne otirmsmak gerekiyor ameliyat yerine baski yamasin diye her lavobadan sonra baticonla sil günlük ped kullan bi de eczaneden yara iyilesmesini hizlandiran kasintiyi engelleyen krem var ondan da alabilirsin cok rahat ettiriyor OTE="asdfgh789, post: 32693401, member: 100685"]merhaba arkadaşalr 12 kasımda labioplasti ameliyatı oldum.şuan sağ labia çok ödemli ve mosmorüst kısımlarda dikiş görünmüyor fakat çok ödemli yani küçültülüp küçültülmediğini tam anlamıyorum dikişler iki tarafta altta arada kalacak şekilde bırakılmış.
Galiba yine cesaretim kırıldıBende 3hafta oldu ilk ameliyati olali dikis tutmadi ödem oldu kocaman şişti ikinci kez ameliyat masasina yattim diktirdim yine dikislerim tutmadi simdi bekliyorum kendi kendine kapansin diye igrenc bi ameliyat böyle olacagini bilseydim yaptirirmiydim hicsimdi tekrar odem yapti antibiyotik aliyorum suruyorum gecmrsini bekliyorum. 2ay sonra tekrar ameliyat masasina yaticam. Tekrar dikis yapilcak Basima dert aldim
Benimki ic camasirdan belli oluyordu ve ic camasiri giyip ustune pantolan gibi arasinda dikis olan kiyafetler giydigimde surtuyordu acıyordu; onun icin çıtçıtlı atlet giymek zorunda kaliyordum yaz kış devamlı. Sorunun sadece goruntu ise yaptirma derim acı veriyorsa yaptir. Paraya kıy iyi bir doktora git derim. Guzel temennilerin icin cok tesekkur ederim saolsn :)Galiba yine cesaretim kırıldısenelerdir kafamda milyon kez oldum şu ameliyatı tam cesaretleniyorum bide gerçekte olayim diyorum böyle hikayeler duyunca çok üzülüyorum . Ya bende keşke dersem diye.Seninde allah yardımcın olsun inşallah bir an önce istediğin sağlığa ve görüntüye kavuşursun..
Benim sadece sağ tarafı sarkık bacaklarımı kapatınca gözüküyor ben sadece görüntüsü için istiyorum acı sürtme gibi sorunum falan yok ama görüntü olarak gerçekten çok takıyorum ve artık düşünmekten beynim iflas etcek :)))))Benimki ic camasirdan belli oluyordu ve ic camasiri giyip ustune pantolan gibi arasinda dikis olan kiyafetler giydigimde surtuyordu acıyordu; onun icin çıtçıtlı atlet giymek zorunda kaliyordum yaz kış devamlı. Sorunun sadece goruntu ise yaptirma derim acı veriyorsa yaptir. Paraya kıy iyi bir doktora git derim. Guzel temennilerin icin cok tesekkur ederim saolsn :)
Gorukk sen kime oldun ameliyatı canimBende 3hafta oldu ilk ameliyati olali dikis tutmadi ödem oldu kocaman şişti ikinci kez ameliyat masasina yattim diktirdim yine dikislerim tutmadi simdi bekliyorum kendi kendine kapansin diye igrenc bi ameliyat böyle olacagini bilseydim yaptirirmiydim hicsimdi tekrar odem yapti antibiyotik aliyorum suruyorum gecmrsini bekliyorum. 2ay sonra tekrar ameliyat masasina yaticam. Tekrar dikis yapilcak Basima dert aldim
Canim nasıl oldun?Manisada canım
Antibiyotik kullandım bendede baya şişlik oldu. hem ağızdan hem yaraya merhem olarak sürdüm iyi geldi şişlik inesiye kadar ağızdan +merhem olarak. dikişlerim atasıya kadar merhem olarak sürdümCanim nasıl oldun?
Bende oldum bugun 3. Gunum daha once iyiydim ama git gide şişiyor. Şişmrsi birsey degil. Klitoris firladı cikti hicbirsey degdiremiyorum cooook aciyor. Sende de oldu mu bu? Nasil gecicek klitorisin cikikligi. Duzelmezse ne yapicaz.
Antibiyotik kullandım bendede baya şişlik oldu. hem ağızdan hem yaraya merhem olarak sürdüm iyi geldi şişlik inesiye kadar ağızdan +merhem olarak. dikişlerim atasıya kadar merhem olarak sürdüm
Benim ödem geçti dikişlerle ilgili hiç sorun yok. Tek sorun klitoris in ortâya çıkması. Inanilmaz aciyor hiç bir şey yapamiyorum. Agri kesici falan kâr etmiyor. senin bahsettiğin sonradan inen şişlik klitoris mi? Benim bahsettiğim dikişler falan degil. Onlarda sorun yok. Klitori s komple disarida. Çamaşır bile giyemiyorum 5. Gune giricem.
Dikiş yerlerinizdemi kanama oluyor ?Cnm benim tam ortadaydi sislik. Hala devam ediyor. 2. Haftam bitti. Ama hassasiyet gecti cok sukur. Sadece disarida duruyor. Ama rahatsiz etmiyor beni. Fakat ameliyatimdan genel anlamda memnun muyum? Kismen memnunum. Bazi kisimlari begenmiyorum. Cok eksikler varm bastan savma bir ameliyat olmus. Senin kac hafta oldu ameliyat olali? Hassasiyet geciyor merak etme. Benim sadece kanamam oluuor devamli. Tahristen kaynakli. Onu onleyemiyorum. Dar kot falan giyiyorumm ondan kaynakli.
CANIM KULLANDIĞIN KREMİ HATIRLIYOR MUSUN ? bANA ÇOK LAZIMAntibiyotik kullandım bendede baya şişlik oldu. hem ağızdan hem yaraya merhem olarak sürdüm iyi geldi şişlik inesiye kadar ağızdan +merhem olarak. dikişlerim atasıya kadar merhem olarak sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?