- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
Merhaba ameliyatınızı oldunuz mu? :) olduysanız bir an önce toparlanmanız dileğiyle Allah acil şifalar versin
çok teşekkür ederim. ben de biraz kendime gelip buraya yazmayı planlıyordum. özelden yazıp halimi soranlar da olmuş, hepinize cok teşekkür ederim..
öncelikle bu sabah kliniğe gidene kadar o kadar korkuyordum ki tum gece ruyamda sacma sapan seyler gördüm:) 9.30 gibi anestezi verildi. 10-15 dakka muhabbet ettik doktor cizimleri yaptı o arada, ne ara uyudum hatırlamıyorum, uyandıgımda dikme işlemine geçiyorlardı ablam da girdi iceri, dikiş kısmını baya inceledi yani. bu işleme 1 saatlik işlem diyolar, alakası yok. benim ordan cıkmam 13.00 ı buldu. Özgür bey ince ince ugrastı. her şey simetrik ve duzgun olsun diye. hatta diger hastaları geldi, ona ragmen hic aceleye getirmeden yaptı işini. dikim işlemi sırasında bolbol sohbet ettik. cok espirili bir adam gerçekten, diğer arkadaşların yazdıgı gibi:) kafama takılan her şeyi saçma olsun olmasın sordum, o da cevapladı. asistanı da cok pozitifti. Anestezi uzmanı da aynı sekilde kısacası rahatlatıcı bir ortam vardı.
operasyon bittikten sonra fotolara baktım cok guzel gorunuyordu. şiş tabi ama ona ragmen eski halinden milyon kat iyi :) cıkmadan agrı kesici igne yaptılar. eve gelene kadar hicbir acı hissetmedim nerdeyse. fakat 4 kat merdiven cıkıp eve girince dayanılmaz bir acı başladı. hemen doktor beye yazdım. o da hemen aradı beni saolsun. "anestezinin etkisi sende cabuk gecmiş ama yaptıgım igne etki eder birazdan merak etme, agrı kesici ic bi tane de" dedi. aynen oyle yaptım. bi de baktım baya şişmişti eve gelene kadar, hemen buz koydum vs.
duzenli aralıklarla buz koyuyorum. şu an hicbir sıkıntım yok. cok fazla dikiş var ve bu kadar agrı sızı olması cok normal. oyle hemen işe gittim, dans ettim, alışveriş yaptımlara şaşırıyorum. kesinlikle dinlenmek lazım. mumkun oldugunda yerimden kalkmıyorum su an. bunyeden bunyeye de değişir tabi ki. ama bende boyle oldu:) bikaç gun icinde neler olacak gorecegiz. simdilik ben doktorumdan ve işlemden memnunum arkadaşlar. ilginize cok teşekkur ederim, merak ettiklerinizi sorunuz. :)