Labioplasti ameliyatı hakkında

Ben de istiyorum labioplasty. Ama çok korkuyorum. Acıdan ölecem gibi geliyor. Ya iltihaplanırsa, ya güzel olmazsa off dr seçimi de çok önemli. Korkut aslanı düşünüyorum ama onda amlyat olana da rastlamadım buralarda. Adam sanki sadece kızlık zarı onarıyor. Ben labioplastyle beraber laserle vajina gençleştirme ve idrar kaçırma tedavisi de düşünüyorum. Ameliyattan sonra iyileşme süreci nasıl? Ne kadar sürüyor? Ne giyiyorsunuz? Çamaşır rahatsız ediyor mu? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

25.günümdeyim kontrole gıttım muhtesem arkadaslar kendime güvenım geldı cok guzel oldu inanın niye yaptırmamısım bunca zaman anlamadım zaten olmak isteyenler zaman kaybetmeden olsun dr pelin ilbeyi oldum cok memnun kaldın allah razı olsun

Ilk 3 gün rahat giy yeterlı ben 2 günü işe gittim zaten 1 haftadan sonra hıcbısey kalmıyor buz koydunmu agrı sızı şiş olmuyor bıran önce ol derim bende cok korkuyordum ama bosuna endıse etmısım

Buz cok ônemli 1 saatte bır koyacaksın şiş olmaması icin benım hic olmadı ınanın doktor bıle sasırdı

Buz cok ônemli 1 saatte bır koyacaksın şiş olmaması icin benım hic olmadı ınanın doktor bıle sasırdı
. Canım kaç yaşındaydın sen.. Bu ameliyt günlük hayatını cok etkiledi mi cok acı çektin miii

Günluk hayatı hafta sonuna denk getırırsenız sıkıntı olmaz ılk 3 gun bıraz yurumen normal olmuyor onun harıcınde acı fılan yok

Ben cumartesı oldum amelıyat pazartesı ışe gıttım ama oturmada sıkıntı oluyor rahat oturamıyorsun

Tam bır ay oldu benım cok memnunum ılıskıyıde etkılemıyo bu arada alakası yok yanı

Ben de istiyorum labioplasty. Ama çok korkuyorum. Acıdan ölecem gibi geliyor. Ya iltihaplanırsa, ya güzel olmazsa off dr seçimi de çok önemli. Korkut aslanı düşünüyorum ama onda amlyat olana da rastlamadım buralarda. Adam sanki sadece kızlık zarı onarıyor. Ben labioplastyle beraber laserle vajina gençleştirme ve idrar kaçırma tedavisi de düşünüyorum. Ameliyattan sonra iyileşme süreci nasıl? Ne kadar sürüyor? Ne giyiyorsunuz? Çamaşır rahatsız ediyor mu? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
Selam ben turgay karakaya ya daha önce vajina daraltma yaptırmıştım geçen sene iyi sonuç aldım ve 3 ay kadar öncede labioplasti yaptırdım ayrıca klitoris etrafında et sarkması vardı onlarıda toparlattım cumartesi ye denk getirdim ilk gün hafif penguen gibi yürüdüm ama şişler indi pazartesi işe gittim sorun olmadı, 2 defa kontrole gittim herşey iyi geçti şu anda bacakaram tam istediğim gibi dümdüz oldu yani memnunum cerrahi metodla yaptırmanı tavsiye ederim.

Ben de yaptırmak istiyorum ama iyileşme süreci beni endişelendiriyor. İşten izin alamayacağı için haftasonu ameliyat olup pazartesi ise gitmeliyim mümkün mü acaba

Merhabalar; labioplasti ameliyati tam 5 seneden beri olmak istiyordum ama korkudan surekli erteliyordum. Sonunda cesaret ettim, ve bugun ameliyat oldum. Ameliyat olduktan sonrada nasil oldugunu foruma kesin yazacagim demistim. Oncelikle benim doktorum cok rahatti, muzigi acti konusa konusa yapti. Lokal anesteziyle oldum igne yaparken tabi biraz aci oldu. Ama operasyon sirasinda hicbisey hissetmedim. Uyusukluk gecene kadar da gayet iyiydim. Ama o gecince agri basladi, dayanilmaz bir agri degil, agri kesici ile tam gecmese de azaliyor. İlk izlenimim oyle ertesi gun ise falan gidilemez bence cunku oturup kalkarken sıkıntı oluyor. Sonraki gunlerde durumu tekrar anlatacagim.

Merhabalar; labioplasti ameliyati tam 5 seneden beri olmak istiyordum ama korkudan surekli erteliyordum. Sonunda cesaret ettim, ve bugun ameliyat oldum. Ameliyat olduktan sonrada nasil oldugunu foruma kesin yazacagim demistim. Oncelikle benim doktorum cok rahatti, muzigi acti konusa konusa yapti. Lokal anesteziyle oldum igne yaparken tabi biraz aci oldu. Ama operasyon sirasinda hicbisey hissetmedim. Uyusukluk gecene kadar da gayet iyiydim. Ama o gecince agri basladi, dayanilmaz bir agri degil, agri kesici ile tam gecmese de azaliyor. İlk izlenimim oyle ertesi gun ise falan gidilemez bence cunku oturup kalkarken sıkıntı oluyor. Sonraki gunlerde durumu tekrar anlatacagim.
Kime oldunuz nasılsınız şimdi

İstanbul'da Defne Erkara'ya oldum. Klitoris bolgesine mudahelede bulunmadi fakat o bolgenin alt kisminda şişlik var surtunme oluyor o da rahatsizlik yaratiyor. Ben de asiri pimpirikliyim. Oyle mi kalacak diye cok korkuyorum. Dikisler de 2-3 hafta icinde dusecekmis. Oturup kalkarken hafif zorlanma oluyor. Onun disinda agri sizi yok.

İstanbul'da Defne Erkara'ya oldum. Klitoris bolgesine mudahelede bulunmadi fakat o bolgenin alt kisminda şişlik var surtunme oluyor o da rahatsizlik yaratiyor. Ben de asiri pimpirikliyim. Oyle mi kalacak diye cok korkuyorum. Dikisler de 2-3 hafta icinde dusecekmis. Oturup kalkarken hafif zorlanma oluyor. Onun disinda agri sizi yok.
Merhaba, şuanda durumunuz nasıl? Ben de düşünüyorum ama endişelerim var.

Ne kadar ödediniz acaba?

X