Labioplasti amaliyatı oldumm

tuba3359k

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
15
2
26
Herkeze merhaba sizinle kendi öykümü paylaşmak istiyorum İç dudakların büyüklüğü ve sekil bozukluğu sorunumu kendime kompleks haline getirmiştim interneten arastırmaya basladım yasadığım şehirde olan bir cok doktorla görüştüm ama hiç biri bana güven vermedi sonra dr süleyman eserdağ Hera klınik karşıma cıktı ve iyikide cıktııı bir kaç gün inceleme yaptım gerek tecrübesi gerek insanların memnuniyet yorumları beni ikna etmişti ve yaptırmaya karar vermiştim cok rahat bir ameliyat gecirdim bir saate mucizeler yaratıldığına şahit oldum aynada ki yeni görüntümü gördüğümde dünyalar benim olmustu dr süleyman bey ve ekibi güler yüzlü sıcak kanlı tavırlarıyla beni okadar cok rahatlatılarki buğün amaliyat sonrası 3 günüm ve günlük hayatıma devam ediyorum hiç bir ağrı sızı hisetmiyorum iyiki yaptırmısım diyorum gözünüz kapalı dr süleyman beye gidebilirsiniz eminimki sizlerde benim gibi iyiki diyeceksiniz cünkü işinde profesyonel bir doktorunuz olucak . Herşey için teşekkürler Dr Süleyman Eserdağ ve Çalışma arkadaşları İyiki varsınız

Iyilesme sureci hakkinda bilgi verir misiniz

Iyilesme sureci hakkinda bilgi verir misiniz
Tabiki ilk gece biraz ağrılı geciyor operasyon sonrası iki saat kadar dinlemdikten sonra istanbuldan tekirdağya gelmiştim hiç bir ağrı hisetmedim akşam saati ağrı başladı oda anestezinin etkisi gectiğinden olmalı ertesi gün tamamen gecti diyebilirim buğünde 10 günüm Dikişlerim düşmeye başladı tabi hala ödemli tam olarak iyileşme süresi 2 ay ama suan bile eski görüntüsüne göre cok iyi

Daha 3. gününüz ve bu kadar net tavsiye ediyorsunuz ne kadar doğru bu..insanlar bu yorumlara güvenerek ameliyat masasına yatıyorlar..Beklentisi karşılanmayan yada sorun yaşayan hastanın arkasında durulmuyor ve sorun sizdeymiş gibi davranılıyor o klinikte

Neden tavsiye etmeyeyim insanları bilgilendirmek ne zamandan beri yanlış oldu ayrıca benim söylememle kimse gidip amaliyat masasına yatmadı Bu işler için arastırma yapmak gidip konusmak görmek lazım ben bir çok yerle konustum ve burası için karar verdim pişmanda olmadım görüşmeye gittiğimde yapılan işlemlerin ömcesini sonrasınıda görmek istedim ve gösterildide bunu coğu doktor yapmıyo bu benim için yeterliydi. Evet 3. Gündümde net tavsiye ettim buğün 10 .günüm yine net tavsiye ediyorum burada olursanız 30 günümdede tavsiyemi okursunuzz.

3 gun once uye olup gelip asiri olumlu, doktor ismi vs veren yorum yapiyorsunuz. reklam kokusu buram buram

ve labioplasti nin agirsi asla ve asla 3 gunde gecmez. bu yorumlar yuzunden yillar once gittim ameliyat oldum ben ve hala pismanim. bu yorumlara inanmayin arkadaslar. doktorlar teskilat kurmus burda.

30.gününüzde aynı fikirde olmanız temennisiyle..

[QUOTE="ananas34, post..
[/QUOTE] 30. gününüzde de aynı fikirde olmanızı temenni ediyorum ancak çok zor..bakın böyle yorumlar işi çok basite indirgiyor 3.günde ne ağrım ne sızım vardı diyenler.3.gün işe gitmek zorunda olanlar bu yorumlara kanıp ameliyat oluyor..işin aslı öyle değil..sizi tenzih ederim buradaki yorumlar gerçekçi değil övülen doktorlarda övüldüğü gibi işinin arkasında değil..lütfen olmayın bu ameliyatı..çok lüzumlu çok problemli vs ise amaliyat şartsa olun..ki bu yüzde bir.. çok iyi araştırın çok..

Hahha gerçekten beni güldürdünüz doktorla teşkilat kurmakta ne demek doktoru övmekle elime ne gecicek acaba bana söylermisiniz her insan gibi araştırma yaptım bu doktora karsr verip gittim fiyat belli yapılan işlem belli suan reklam yaptığımı düşünüyosunuzya gerçekleri anlattığım için daha az paraya amaliyat olmadım veyat daha fazla ilgi göstermediler amacım insanları bilgilendirmek ben yasadıklarımı anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmıs. siz süleyman eserdağ mı amaliyat oldunuz ?

[QUOTE="ananas34, post..
30. gününüzde de aynı fikirde olmanızı temenni ediyorum ancak çok zor..bakın böyle yorumlar işi çok basite indirgiyor 3.günde ne ağrım ne sızım vardı diyenler.3.gün işe gitmek zorunda olanlar bu yorumlara kanıp ameliyat oluyor..işin aslı öyle değil..sizi tenzih ederim buradaki yorumlar gerçekçi değil övülen doktorlarda övüldüğü gibi işinin arkasında değil..lütfen olmayın bu ameliyatı..çok lüzumlu çok problemli vs ise amaliyat şartsa olun..ki bu yüzde bir.. çok iyi araştırın çok..
[/QUOTE]
Bakın ben illada gidin bu doktora amaliyat olun demiyorum kesinlikle arastırın diyorum bakın internet sitesine bakın muayene ücretsiz gidip görüşün yaptığı işlerimlerin fotosunu isteyin süreçi anlatması vb seyleri Kendiniz gidip öğrenin merdiven altı yerlere gitmeyin bu iş için cok az miktar isteyen doktorlarda Var ve coğu insanlar maliyeti az diye buraları tercih ediyorlar ve sonuc pişmanlık hem acısını cekiyolar hemde paralarına yazık oluyor ben 1 yıldır arastırma yapıyorum bu sizin yazdığını yorumlarada coğu yerde denk geldim ve birtürlü cesaret edemedim gitiğim yerlerde hep fotoraf görmek istedim coğu yok dedi mahrem olduğu için göstermyceklerinide söylediler bence koca bir yalan fotoraf gösterebilmek yaptığı işe güvenmek ve arkasında durmaktır ben böyle düşünüyorum yazdıklarıma inanıp inanmamak sizlere kalmış . 3 günde işi baslamak diyede bişey yok ya. Küçük gibi görünsede Bu bir amaliyat bıcak altına yatıyorsunuz bir dikişiniz oluyor sonucta ben günlük hayatıma devam ettim diyede yazdım işi basladım demedim diyende yalan söyler zaten 3 gün yatar şekilde Dinlenmeniz gerekiyor 10 gün günde 3 defa pansuman yaPmak zorundasınız ödemleriniz var her şekilde dinlenmeniz gerek ben 13. Günümde işe baslayacağım herkeze böyle tavsiye ediyorum beşki masa bası işi olanlar için bu süre kısalabilir ama garantiye almak lazım ağrı kesici ve antibiyotik kulanıyorsunuz bu yüzdende ağrılarınız en az iniyor Tekrar söylüyorum Allah şükür benim ağrım sızım olmadı yaptırıcak olanlar içinde olmamasını temenni ediyorum

Bunda gülecek hiçbişi yok..insanlar böyle bilgilendirilmez..3gün sonra ne ağrı ne sızı diye bilgilendirme olmaz..Bende böyle kandım..10.gün bile zor yürüyordum(ki yüzde 80 kişi öyle)öyle olmayanlarda plastik cerrahın küçük dokunuşlar yaptığı hastalartek taraflı klitorise dokunulmayan ameliyatlar.:Bu doktor boydan boya dikiş atıyor nasıl 3.gün hiçbişeyi olmaz insanın..buradaki herkes bu tarz yazıların reklam olduğunu çok iyi biliyor..size ucuza yaptırdınız veya çıkarınız var demiyoruz..Sadece bunlar gerçeği yansıtmıyor doktorunuz rica etmiştir yada siz henüz yeni olduğu için büyük umutlarla yazmışsınızdır vs..Sonuç hayal kırklığı..Ben buradan bu ameliyatı basite indirgeyip anlatan ki o kadar sormama rağmen risk ve komplikasyonlrından hiç sözetmeyip hayatımı altüst eden hem doktora hem oradaki çalışanlara hakkımı helal etmiyorum görüntüde tırtıklı bu arada..

Bakın ben illada gidin bu doktora amaliyat olun demiyorum kesinlikle arastırın diyorum bakın internet sitesine bakın muayene ücretsiz gidip görüşün yaptığı işlerimlerin fotosunu isteyin süreçi anlatması vb seyleri Kendiniz gidip öğrenin merdiven altı yerlere gitmeyin bu iş için cok az miktar isteyen doktorlarda Var ve coğu insanlar maliyeti az diye buraları tercih ediyorlar ve sonuc pişmanlık hem acısını cekiyolar hemde paralarına yazık oluyor ben 1 yıldır arastırma yapıyorum bu sizin yazdığını yorumlarada coğu yerde denk geldim ve birtürlü cesaret edemedim gitiğim yerlerde hep fotoraf görmek istedim coğu yok dedi mahrem olduğu için göstermyceklerinide söylediler bence koca bir yalan fotoraf gösterebilmek yaptığı işe güvenmek ve arkasında durmaktır ben böyle düşünüyorum yazdıklarıma inanıp inanmamak sizlere kalmış . 3 günde işi baslamak diyede bişey yok ya. Küçük gibi görünsede Bu bir amaliyat bıcak altına yatıyorsunuz bir dikişiniz oluyor sonucta ben günlük hayatıma devam ettim diyede yazdım işi basladım demedim diyende yalan söyler zaten 3 gün yatar şekilde Dinlenmeniz gerekiyor 10 gün günde 3 defa pansuman yaPmak zorundasınız ödemleriniz var her şekilde dinlenmeniz gerek ben 13. Günümde işe baslayacağım herkeze böyle tavsiye ediyorum beşki masa bası işi olanlar için bu süre kısalabilir ama garantiye almak lazım ağrı kesici ve antibiyotik kulanıyorsunuz bu yüzdende ağrılarınız en az iniyor Tekrar söylüyorum Allah şükür benim ağrım sızım olmadı yaptırıcak olanlar içinde olmamasını temenni ediyorum
[/QUOTE]İşte bana o klinikte Cuma idi 2gün sonra yani Pazartesi işe gidebilirsiniz denmişti.Foto filan da gösterilmedi..Onu bırakın ben klitoris üzeri deri filan düzeltilmesini istememiştim dosyama bile bakılmamış olabilir.

Ben insanları cok iyi bilgilendirsiğimi düşünüyorum yasadıklarım bunlar ve anlatıyorum henüz yeniyim evet büyük umutlarlada yazmıs olabilirim Ve halada devam ediyorum Çünkü memnunum takıntı halinr getirdiğim durumdan kurtuldum ödemli olmasına rağmen aynada görüntü beni tatmin ediyor ve benim klıtorisede müdahala edildi doktorum ben söylemeden bunu yapıcağını daha güzel bir görüntü olcağını söyledi ki bu amaliyatın en iyi olabilmesi için bunun yapılması şart yoksa bi cıkntı gibi durması aşikar şuan aynı doktora amaliyat olduğumuza inanamıyorun Anlatıklarınızın hiç biri bende yok ne kadarda tuaf keske sizde fotoraf isteseymişsiniz ben bu işi cok arstırarak gittim ve sonuctan memnunum Ağustosta kontrole gidicem iki ay geçmiş olucak ozaman düşüncelerimi burada paylaşıcam

İşte bana o klinikte Cuma idi 2gün sonra yani Pazartesi işe gidebilirsiniz denmişti.Foto filan da gösterilmedi..Onu bırakın ben klitoris üzeri deri filan düzeltilmesini istememiştim dosyama bile bakılmamış olabilir.
[/QUOTE]
Dosyana bakılmasıyla alakası yok bunun klitoris müdahale etmesi lazım bu cok güzel bişeyken siz edilmemesinimi istediniz iç dudakları küçültüğünde klitoris önde ve cıkık durucak ki bu cok kötü bir görüntü internetende acıp bakarsanız coğu doktor bunları yazmıs siz bir doktordan daha iyi biliyormus gibi konusuyorsunuz ve anlatıklarınızdanda bellinolucağı üzere bu konuda hiç bir bilginiz yok asıl insanların sizin yazdıklarınıza inanmamalı hiç bişey bilmeden amaliyat masasına yatmısınız bana kalırsa doktorun söylediklerinide yapmadınızki bu durumdasınız cünkü bu operasyon sağlam bir bakım istiyor.

Dosyana bakılmasıyla alakası yok bunun klitoris müdahale etmesi lazım bu cok güzel bişeyken siz edilmemesinimi istediniz iç dudakları küçültüğünde klitoris önde ve cıkık durucak ki bu cok kötü bir görüntü internetende acıp bakarsanız coğu doktor bunları yazmıs siz bir doktordan daha iyi biliyormus gibi konusuyorsunuz ve anlatıklarınızdanda bellinolucağı üzere bu konuda hiç bir bilginiz yok asıl insanların sizin yazdıklarınıza inanmamalı hiç bişey bilmeden amaliyat masasına yatmısınız bana kalırsa doktorun söylediklerinide yapmadınızki bu durumdasınız cünkü bu operasyon sağlam bir bakım istiyor.
[/QUOTE]

Eklentiler

• 74B01FD4-1A98-498C-A071-F08133D58569.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 88
[/QUOTE]

Eklentiler

• 33E1463F-F89B-43DF-8685-739669FD11DE.jpeg
    203,5 KB · Görüntüleme: 97
O zaman söyliym en zoru da memnun kalsanız iyiler evet.. Ama sorun yaşadığınızda Yada beklentiniz karşılanmadığında birden değişip hiçbir şekilde yaptıkları işe sahip çıkmayıp sizi suçlamaları..sorun sizdeymiş gibi davranmaları..işte o zaman gerçekten yanlız kaldığınızı anlıyorsunuz..Etik değerleri ve hasta psikolojisini hiç önemsemeyen bir ticarethane..ki onlarda biliyorki labioplasti ameliyatı hastanın beklentilerine hitap etmediğinde derin depresyona sebep oluyor..Genede sorun sizdeymiş gibi davranılıyor..Kesinlikle önermiyorum ne bu kliniği ne de labioplasti ameliyatını..bunları yazmak beni yoruyor sıkıyor ama sorumluluk hissettim insanlara karşı çünki ben buradaki yorumlara güvenip gitmiştim yani reklamlara..

[/QUOTE][QUOTE="tuba3359k, post: 64335019, member:.Evet doğru ameliyat öncesi bilgim yoktu ve doktorada bu yüzden gittim beni bilgilendirmesi anlatması için..Asimetrinin giderilmesini istediğimi vs söyledim..Ama yeterince bilgilendirilmemişim ve ne istediğim önemsenmemiş ne riskler ne komplikasyonlar nede sürecin zorluğu konusunda..Ayrıca hanımefendi polemiğe girmek istemiyorum..Siz nasıl ki çok memnunsunuz bende yaşadığım zorlu süreci söyledim..Umarım memnun kalmaya devam edersiniz çok isterim

[QUOTE="tuba3359k, post: 64335019, member:.Evet doğru ameliyat öncesi bilgim yoktu ve doktorada bu yüzden gittim beni bilgilendirmesi anlatması için..Asimetrinin giderilmesini istediğimi vs söyledim..Ama yeterince bilgilendirilmemişim ve ne istediğim önemsenmemiş ne riskler ne komplikasyonlar nede sürecin zorluğu konusunda..Ayrıca hanımefendi polemiğe girmek istemiyorum..Siz nasıl ki çok memnunsunuz bende yaşadığım zorlu süreci söyledim..Umarım memnun kalmaya devam edersiniz çok isterim
[/QUOTE]
İnşallah teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…