Labioplasti amaliyatı oldumm

Ya 1 aydan once ne sekil ne semal belli nasil oneriyosun onu anlamiyorum? Benim goruntu tam 3 ayda oturdu yani erken oneri icin.

[QUOTE="ananas34, post..
30. gününüzde de aynı fikirde olmanızı temenni ediyorum ancak çok zor..bakın böyle yorumlar işi çok basite indirgiyor 3.günde ne ağrım ne sızım vardı diyenler.3.gün işe gitmek zorunda olanlar bu yorumlara kanıp ameliyat oluyor..işin aslı öyle değil..sizi tenzih ederim buradaki yorumlar gerçekçi değil övülen doktorlarda övüldüğü gibi işinin arkasında değil..lütfen olmayın bu ameliyatı..çok lüzumlu çok problemli vs ise amaliyat şartsa olun..ki bu yüzde bir.. çok iyi araştırın çok..
[/QUOTE]
sanirim agrilar kisiden kisiye degisiyor. Bende 4 gun oldu ameliyat olali ve hic agrim olmadi. Ertesi gun ise gittim hic zorluk yasamadim. Bugun sadece kasinti basladi o kadar.

Ayrıca estetik cerraha olmalı zaten..kadın doğumcular kesip biçmeci
Ben kadin dogumcuya oldum bugun 4. Gunum suan biseye benzedigini soyleyemem.Dinleniyorum ve bence hemen ise baslanmaz.Yazdiklarinizda haklisiniz okudum.Simdi tavsiye edemem ama sonucu 1 ay snr gorunce ekleyecegim.

sanirim agrilar kisiden kisiye degisiyor. Bende 4 gun oldu ameliyat olali ve hic agrim olmadi. Ertesi gun ise gittim hic zorluk yasamadim. Bugun sadece kasinti basladi o kadar.
[/QUOTE]
Kasıntı biraz sıkıcı bir durum bende yasamıstım advantan kremini kulanabilirsiniz günde iki kez daha cabuk geçmesine yardımcı olacaktır

Ben kadin dogumcuya oldum bugun 4. Gunum suan biseye benzedigini soyleyemem.Dinleniyorum ve bence hemen ise baslanmaz.Yazdiklarinizda haklisiniz okudum.Simdi tavsiye edemem ama sonucu 1 ay snr gorunce ekleyecegim.

Merhaba, sonuçtan memnun musunuz? Ne kadara yaptırdınız

Merhaba, sonuçtan memnun musunuz? Ne kadara yaptırdınız
6500 tl odedim.Menunum korktugum gibi olmadi gorunumu suan iyi serlik azaldi acı vs yok.Tam anlamiyla sisliklerin inmesi 2 3 ayi bulurmus suan ki gorunumden de memnunum.Esra hanima bende burdan okuyarak öneri alarak gittim.Yazilanlar cok korkuttu ama sonuc iyi doktordan doktora fark ediyormuş.

Evet ya hem doktordan farkediyor hem de bizim yapımız. Ben biraz barbie dediklerinden istiyorum ama hissizlik olur diye çok çekiniyorum

Evet ya hem doktordan farkediyor hem de bizim yapımız. Ben biraz barbie dediklerinden istiyorum ama hissizlik olur diye çok çekiniyorum
Barbie tabiri nedir blmyorum.Hissizlik tamamen doktor hatasi yanlis mudahele tabi kotu sonuclar dogurabilir.

2 sene önce oldum ameliyatı ve asla dediğiniz gibi değil ağrı çok oluyor hemşireyim bu arada hangi doktor olursa olsun ordan parça alınıyor ve dikiş atılıyor her şeyden önemlisi hareketlerin kısıtlanıyor 10 günde anca toparlanırsın sen yine de teşekkür et edeceğin yere ama çok erken yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…