Herkeze merhaba sizinle kendi öykümü paylaşmak istiyorum İç dudakların büyüklüğü ve sekil bozukluğu sorunumu kendime kompleks haline getirmiştim interneten arastırmaya basladım yasadığım şehirde olan bir cok doktorla görüştüm ama hiç biri bana güven vermedi sonra dr süleyman eserdağ Hera klınik karşıma cıktı ve iyikide cıktııı bir kaç gün inceleme yaptım gerek tecrübesi gerek insanların memnuniyet yorumları beni ikna etmişti ve yaptırmaya karar vermiştim cok rahat bir ameliyat gecirdim bir saate mucizeler yaratıldığına şahit oldum aynada ki yeni görüntümü gördüğümde dünyalar benim olmustu dr süleyman bey ve ekibi güler yüzlü sıcak kanlı tavırlarıyla beni okadar cok rahatlatılarki buğün amaliyat sonrası 3 günüm ve günlük hayatıma devam ediyorum hiç bir ağrı sızı hisetmiyorum iyiki yaptırmısım diyorum gözünüz kapalı dr süleyman beye gidebilirsiniz eminimki sizlerde benim gibi iyiki diyeceksiniz cünkü işinde profesyonel bir doktorunuz olucak . Herşey için teşekkürler Dr Süleyman Eserdağ ve Çalışma arkadaşları İyiki varsınız