Labioplasti amaliyatı oldumm

Neden tavsiye etmeyeyim insanları bilgilendirmek ne zamandan beri yanlış oldu ayrıca benim söylememle kimse gidip amaliyat masasına yatmadı Bu işler için arastırma yapmak gidip konusmak görmek lazım ben bir çok yerle konustum ve burası için karar verdim pişmanda olmadım görüşmeye gittiğimde yapılan işlemlerin ömcesini sonrasınıda görmek istedim ve gösterildide bunu coğu doktor yapmıyo bu benim için yeterliydi. Evet 3. Gündümde net tavsiye ettim buğün 10 .günüm yine net tavsiye ediyorum burada olursanız 30 günümdede tavsiyemi okursunuzz.
Ya 1 aydan once ne sekil ne semal belli nasil oneriyosun onu anlamiyorum? Benim goruntu tam 3 ayda oturdu yani erken oneri icin.

[QUOTE="ananas34, post..
30. gününüzde de aynı fikirde olmanızı temenni ediyorum ancak çok zor..bakın böyle yorumlar işi çok basite indirgiyor 3.günde ne ağrım ne sızım vardı diyenler.3.gün işe gitmek zorunda olanlar bu yorumlara kanıp ameliyat oluyor..işin aslı öyle değil..sizi tenzih ederim buradaki yorumlar gerçekçi değil övülen doktorlarda övüldüğü gibi işinin arkasında değil..lütfen olmayın bu ameliyatı..çok lüzumlu çok problemli vs ise amaliyat şartsa olun..ki bu yüzde bir.. çok iyi araştırın çok..
[/QUOTE]
sanirim agrilar kisiden kisiye degisiyor. Bende 4 gun oldu ameliyat olali ve hic agrim olmadi. Ertesi gun ise gittim hic zorluk yasamadim. Bugun sadece kasinti basladi o kadar.

Ayrıca estetik cerraha olmalı zaten..kadın doğumcular kesip biçmeci
Ben kadin dogumcuya oldum bugun 4. Gunum suan biseye benzedigini soyleyemem.Dinleniyorum ve bence hemen ise baslanmaz.Yazdiklarinizda haklisiniz okudum.Simdi tavsiye edemem ama sonucu 1 ay snr gorunce ekleyecegim.

30. gününüzde de aynı fikirde olmanızı temenni ediyorum ancak çok zor..bakın böyle yorumlar işi çok basite indirgiyor 3.günde ne ağrım ne sızım vardı diyenler.3.gün işe gitmek zorunda olanlar bu yorumlara kanıp ameliyat oluyor..işin aslı öyle değil..sizi tenzih ederim buradaki yorumlar gerçekçi değil övülen doktorlarda övüldüğü gibi işinin arkasında değil..lütfen olmayın bu ameliyatı..çok lüzumlu çok problemli vs ise amaliyat şartsa olun..ki bu yüzde bir.. çok iyi araştırın çok..
sanirim agrilar kisiden kisiye degisiyor. Bende 4 gun oldu ameliyat olali ve hic agrim olmadi. Ertesi gun ise gittim hic zorluk yasamadim. Bugun sadece kasinti basladi o kadar.
[/QUOTE]
Kasıntı biraz sıkıcı bir durum bende yasamıstım advantan kremini kulanabilirsiniz günde iki kez daha cabuk geçmesine yardımcı olacaktır

Ben kadin dogumcuya oldum bugun 4. Gunum suan biseye benzedigini soyleyemem.Dinleniyorum ve bence hemen ise baslanmaz.Yazdiklarinizda haklisiniz okudum.Simdi tavsiye edemem ama sonucu 1 ay snr gorunce ekleyecegim.

Merhaba, sonuçtan memnun musunuz? Ne kadara yaptırdınız

Merhaba, sonuçtan memnun musunuz? Ne kadara yaptırdınız
6500 tl odedim.Menunum korktugum gibi olmadi gorunumu suan iyi serlik azaldi acı vs yok.Tam anlamiyla sisliklerin inmesi 2 3 ayi bulurmus suan ki gorunumden de memnunum.Esra hanima bende burdan okuyarak öneri alarak gittim.Yazilanlar cok korkuttu ama sonuc iyi doktordan doktora fark ediyormuş.

6500 tl odedim.Menunum korktugum gibi olmadi gorunumu suan iyi serlik azaldi acı vs yok.Tam anlamiyla sisliklerin inmesi 2 3 ayi bulurmus suan ki gorunumden de memnunum.Esra hanima bende burdan okuyarak öneri alarak gittim.Yazilanlar cok korkuttu ama sonuc iyi doktordan doktora fark ediyormuş.
Evet ya hem doktordan farkediyor hem de bizim yapımız. Ben biraz barbie dediklerinden istiyorum ama hissizlik olur diye çok çekiniyorum

Evet ya hem doktordan farkediyor hem de bizim yapımız. Ben biraz barbie dediklerinden istiyorum ama hissizlik olur diye çok çekiniyorum
Barbie tabiri nedir blmyorum.Hissizlik tamamen doktor hatasi yanlis mudahele tabi kotu sonuclar dogurabilir.

Herkeze merhaba sizinle kendi öykümü paylaşmak istiyorum İç dudakların büyüklüğü ve sekil bozukluğu sorunumu kendime kompleks haline getirmiştim interneten arastırmaya basladım yasadığım şehirde olan bir cok doktorla görüştüm ama hiç biri bana güven vermedi sonra dr süleyman eserdağ Hera klınik karşıma cıktı ve iyikide cıktııı bir kaç gün inceleme yaptım gerek tecrübesi gerek insanların memnuniyet yorumları beni ikna etmişti ve yaptırmaya karar vermiştim cok rahat bir ameliyat gecirdim bir saate mucizeler yaratıldığına şahit oldum aynada ki yeni görüntümü gördüğümde dünyalar benim olmustu dr süleyman bey ve ekibi güler yüzlü sıcak kanlı tavırlarıyla beni okadar cok rahatlatılarki buğün amaliyat sonrası 3 günüm ve günlük hayatıma devam ediyorum hiç bir ağrı sızı hisetmiyorum iyiki yaptırmısım diyorum gözünüz kapalı dr süleyman beye gidebilirsiniz eminimki sizlerde benim gibi iyiki diyeceksiniz cünkü işinde profesyonel bir doktorunuz olucak . Herşey için teşekkürler Dr Süleyman Eserdağ ve Çalışma arkadaşları İyiki varsınız
2 sene önce oldum ameliyatı ve asla dediğiniz gibi değil ağrı çok oluyor hemşireyim bu arada hangi doktor olursa olsun ordan parça alınıyor ve dikiş atılıyor her şeyden önemlisi hareketlerin kısıtlanıyor 10 günde anca toparlanırsın sen yine de teşekkür et edeceğin yere ama çok erken yazmışsın ☺️

X