- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
- Konu Sahibi buket143
- #1.301
Geçmiş olsun..Kızlar benim de 4. Gunum bitiyor. Ödem pek yok indi. Ancak bende söyle bir sorun var benim klitorise müdahale edilmedi. Ve şuan klitorisim dişarıda duruyor komple. Ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum ne camaşır giyebiliyorum. Bu klitors nasil bu kadar dışa firladı anlamadım. Ve inanilmaz bir acı. Ameliyatsız duzelmesi mumkun degil. Birde labiolarin altinda bir parça daha kalmiş alinmayan. Odem indikçe farkettim. Çok cirkin duruyor. 1 hafta sonra konrtole gel demisti dr um. Kontrole gidince fazlaligi hemen aldiricam. Klitoris icin de ne yapilabilirse hemen yaptirmak istiyorum. Cunku bu nasil hassas bir şey ki boyle yaşamak mumkün degil. Boyle birşeyle karşilaşanlara denk gelmistim ama şuan forumda yoklar. Başina gelen var mi? Klitorise labioplas ameliyatinda mudahale edilmesi gerekiyormus çok arastirdim. Edilmezse disarida kaliyormus. Ve bu acı hayat boyu çekilmez. Ne ilişkiye girilir ne de temel ihtiyaclar yapilabilir. Camasir dahi giyemiyorum.
Ben labıoplasty ve vajınoplasty birlikte oldum. Klitorise dokunmadı doktorum,dokunmam hissizlik olur yapmam gerek yok Dedi önünü kapadı direk ..
Bende öyle şişme falan olmadı. Ameliyattan sonra birçok kişi buz koyduk falan yazmış mesela ama öyle bir müdahalede olmadı.
Ameliyatta yapılan müdahaleler değişir,belki ondan süreçler farklı olur bilmiyorum.
Hassasiyet ve dışarıda kalma durumuda olmadı.