Herkese merhaba, daha evvel kendi kendime de iyileştiğimi hissettiğim zaman paylaşım yapmak yönünde söz vermiştim.bu grubun çok fazla okunduğunu bildiğimden(kendimden biliyorum) fikir olması ve birilerine faydalı olması adına bu paylaşımı yapıyorum. Bir ayı aşkın süre önce labioplasti operasyonu geçirdim. Doktor seçimimde özellikle burada yer alan yorumlardan faydalandım ve Dr. Özgür Kartal tarafından genel anestezi altında işlemim yapıldı. Benim fikrim kendisinin oldukça makul, ilgili ve yaptığı işe saygılı bir hekim olduğu yönünde. Bunun benim kişisel deneyimim sonucu tamamen şahsi yorumum olduğunun altını çizmek isterim. Süreçten kısaca bahsetmek istiyorum. Dediğim gibi genel anestezi altında ameliyat oldum. Bir gün hastanede kaldım. Ameliyat sonrası sadece iki gün ağrı kesici içtim sonrasında yoğun ilac kullanma gereksimi duyacağım bir ağrım olmadı. Oturup kalkarken ara ara sızlamalar dışında. Yine de genel olarak 5 güne yakın dinlendim. Doktorun önerdiği şekilde 10 günü aşkın bir süre için sabah akşam pansuman yaptım sadece.Kaşıntı problemim olmadı dolayısıyla bunun için de herhangi bir krem kullanmadım. İlk zamanlar şişlik oldu 20 gün sonra epey azaldı şuan çok daha az diye tahmin ediyorum. Yine ödem kaynaklı idar yaparken saga sola değme problemi yaşadım bu da şuan oldukça azalmış durumunda. Doktor bey tamamı ile geçeceğini ifade etti. Merak edilen hususlardan bir diğeri his konusu o konuda da bir problem görünmüyor. Özetle süreç benim için zorlu geçmedi. Doktorumdan ve yapılan operasyondan oldukça memnunum. Yine kendi sürecimle alakalı değinmediğim bir hususla ilgili aklınıza takılan bir soru olur ise memnuniyetle cevaplamak isterim. Selamlar...