- 3 Haziran 2011
- 27
- 10
-
- Konu Sahibi hopeleaves
Malesef çok şikayet var labella da bence sorun başka lens alınca anladım ince değil kalın yapısı var buda rahatsız ediyor gözü.Solotica aylık denedim rahatsız etmedi sonra rainbow mirage aldım rahat baya şimdi de rainbow elisa blue kullanıyorum.Aylık seri sanırım yıllıklara göre daha rahat oluyormuş gerçi labella da aylıkları rahat değil keşke yenileseler lensleri.Elisa blueyu böyle bir renkBende labella pixie green var. Pupil boşluğu pixie green ve blue’da çok dar malesef. Sağa sola bakarken yeşil kısmını görüyorum resmen. 1 saatin sonunda batma yaptı. Rahatsız ediyor. Bir de piksel piksel dokusu. Kullanmıyorum öyle duruyorlar.
Merhaba fotograf cektiniz mi hiç acaba. Alacağım da emin olamadım o piksel dokuyu istemiyorum. Hypnose hazel kullanıyorum su an icin en iyi o gibi ama biraz sıkıldımBende labella pixie green var. Pupil boşluğu pixie green ve blue’da çok dar malesef. Sağa sola bakarken yeşil kısmını görüyorum resmen. 1 saatin sonunda batma yaptı. Rahatsız ediyor. Bir de piksel piksel dokusu. Kullanmıyorum öyle duruyorlar.
Merhaba mesajınızı aratınca gördüm:) ben de hypnose hazel almak istiyorum nasıl rahatlığından memnun musunuz? Ben şu an rainbow giallo kullanıyorum herkes kendi gözüm sanıyor ama biraz batma yapıyor daha rahat doğal bi lend arayışındayımMerhaba fotograf cektiniz mi hiç acaba. Alacağım da emin olamadım o piksel dokuyu istemiyorum. Hypnose hazel kullanıyorum su an icin en iyi o gibi ama biraz sıkıldım
Ben kullandım canim, yalnız onda da bir sure sonra batma sorunu yaşayınca labellaya geçmiştim zaten.Hazel yeşil oluyordu bende bayagi güzeldi. Ama labelle pixie serisi kullanınca bana otomatik hepisnin pupili büyük geliyor.Merhaba mesajınızı aratınca gördüm:) ben de hypnose hazel almak istiyorum nasıl rahatlığından memnun musunuz? Ben şu an rainbow giallo kullanıyorum herkes kendi gözüm sanıyor ama biraz batma yapıyor daha rahat doğal bi lend arayışındayımönerir misiniz hypnose u?
Çok teşekkürler cevap içinBen kullandım canim, yalnız onda da bir sure sonra batma sorunu yaşayınca labellaya geçmiştim zaten.Hazel yeşil oluyordu bende bayagi güzeldi. Ama labelle pixie serisi kullanınca bana otomatik hepisnin pupili büyük geliyor.
merhabalar ben de internette rainbow giallo hakkında bilgi arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. en yakın tarihte kullanan sizi gördüm. lensi yıllık almak mecburiyetindeyim kötü çıkarsa paramı çöpe atmıs olmak istemiyorum. yardımcı olabilir misiniz?Merhaba mesajınızı aratınca gördüm:) ben de hypnose hazel almak istiyorum nasıl rahatlığından memnun musunuz? Ben şu an rainbow giallo kullanıyorum herkes kendi gözüm sanıyor ama biraz batma yapıyor daha rahat doğal bi lend arayışındayımönerir misiniz hypnose u?
Görüntüsü çok doğal çok çok güzel . Doğallık istiyorsanız, Hayatımda kullandıgım eeen doğal lens. Yalnız çok aşırı belirgin bi değişiklik yapmıyor, benim gözüm açık kahve-bal rengi, ela-yeşil yapıyordu gözümü. En dibinizdeki kişi bile lens oldugunu anlamaz öyle doğal boyaması rengi.. ama bikaç saat sonra yanma yapıyor bende, bikaç senedir aralıklı kullanıyordum (daha doğal bi lens bulamadıgım için) ama artık gözüm tolere edemez oldu lensi çıkarınca oh be diyodum. O yüzden bırakmak mecburiyetinde kaldımmerhabalar ben de internette rainbow giallo hakkında bilgi arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. en yakın tarihte kullanan sizi gördüm. lensi yıllık almak mecburiyetindeyim kötü çıkarsa paramı çöpe atmıs olmak istemiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
görüp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. rainbowun lovely serisini kullandım yıllardır renkli ve şeffaf lens kullanıyorum çok yumusak lenslerdi düşünürseniz aklınızda olsun. hatta bende en doğal duran rengi lovely serisinden hazelnut rengiydi. siz de doğal lens aradıgınızdan bahsetmissiniz belki yardımcı olur. kendi göz rengim kahverengi.Görüntüsü çok doğal çok çok güzel . Doğallık istiyorsanız, Hayatımda kullandıgım eeen doğal lens. Yalnız çok aşırı belirgin bi değişiklik yapmıyor, benim gözüm açık kahve-bal rengi, ela-yeşil yapıyordu gözümü. En dibinizdeki kişi bile lens oldugunu anlamaz öyle doğal boyaması rengi.. ama bikaç saat sonra yanma yapıyor bende, bikaç senedir aralıklı kullanıyordum (daha doğal bi lens bulamadıgım için) ama artık gözüm tolere edemez oldu lensi çıkarınca oh be diyodum. O yüzden bırakmak mecburiyetinde kaldımama benim gözlerim hassastır da bunu bilin. Bi arkadaşım benden görüp kullandı, kız gece uyumuş bile lensle bişi olmamış :) tuhaf :) renk olarak kesin öneririm ama:) doğallık arayışındaysanız çok memnun kalırsınız