Güneş Kremleri La Sante BronzeX2 Güneş Yağı Kullananlar

Güneş kremleri, bronzlaşma

tubiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
192
0
Tatile çıkacağım bronzlaşmam çok zor oluyor. Şimdi bir arkadaşımdan bronzeX2 diye bir ürün duydum çok güzel bronzlaştırıyormuş gecen sene kullanmış ama başka kullanan var mı acaba merak ettim? bronzex2

Son düzenleme:
bronzlaştırıcı ürünlere bakıyordum ve senin açtığın konuyu gördüm ben bu bronzlaştırıcı spreyi geçen sene kullanmıştım ve memnun kaldım hızlı bir şekilde bronzluk sağlıyor, soyulma derdi olmuyor tatilin tadını çıkarmak kalıyor sana da bende başka ürünler bakıyordum bronzlaştırıcı ama bulamadım etkili bir ürün sanırım bu yaz Bronze x2 yi kullanacağım yine :) umarım yardımcı olabilmişimdir memnun kalacağını tahmin ediyorum.

Ben de geçen sene kullanmıştım etkili bir ürün

bronzex2 yi kullanmamı tavsiye ediyorsunuz ozaman? Peki kullandığınızda ciltte herhangi bir sorun olusturdumu?

ben kullanmanı tavsiye ederim, herhangi bir sorun oluşturmadı rahatlıkla kullanabilirsin :)

ozaman bende bronzex2 'nin siparişini vereyimde gelsin bakalım deniyeyim işe yarıyacagını dusunuyorum bronzex2

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu ürünü gördüm sitesinden baktım içeriği etkili gibi kullanan varmı acaba ben de merak ettim ?

kullanmış biri olarak tavsiye edebilirim güzel bir ürün kısa süre de bronzluk sağlıyor.

az önce siparişini verdim arkadaşlar bu seneki tatilimdede bronzex2 yi kullanıcam yakında tatile gideceğim yine tatilden döndükten sonra olumlu olumsuz sonucu sizlere bildiririm belki biraz gecikmeli olur foruma girmem ama tatil yorgunluğundan olsun :) hem almak isteyenlere , düşünenlere fikir olur diye düşünüyorum.

X