Cilt Bakımı Ürünleri la roche posay ürünleri hakkında tavsiyeleriniz nelerdir?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
42
cilt yapım karma la roche posay ürünlerinden kullanmak istiyorum fakat hangisi bana uygun bilmiyorum..yardımcı olurmusunuz??? gündüz ve gece kremi istiyorum

ben o markanın yuz temızleme jelını kullandım cok memnun kaldım canım yenısını alıcam hatta tavsıye ederım nemlendırıcısı de guzeldı....

bende karar verdim canım ama ingilizce olduğu için anlamıyorum hangi ürün ne işe yarıyor..o yüzden birileri yardımcı olursa çok güzel olacak

benim cildim de karma ama aynı zamanda hasas bu yüzden tolerine serisi ona karar verdim ama yine eczeneden alırken iyice sorucam. sivilce falan varsa effcalar serisi sanırım.

benim cildimde karma ve hassas ama sivilce problemim yok eczaneden bilgi aldıktan sonra beni de bilgilendirimisin canım ben sadece gece ve gündüz kremi istiyorum

haftasonundan sonra bilgi verebilirm. ama tolerine derisi canım çünkü karma ve hasas cilt için. yazıcam sana.

Canım sen kozmetik ürünler satan bir eczaneye git cildini de görsünler sana en uygununu söylerler hatta bakarsın başka bir marka önerirler
Benim cildim de öyle her nemlendiriciye müsait değildi eczaneye gitti Avene verdi ve o çok iyi geldi bana üstelik cildimdeki diğer sorunlara da iyi geldi o krem

Hashas ciltler için olanını kullanmıştım. Nemlendiricisinide. Güzel bir ürün. Fransız markası.

ben de la roche un güneş kremini ve nemlendiricisini kullanıyorum. cildim karma. siyah nokta prob. ve t bölgesinde yağlanmam var. diğer güneş kremleri daha da yağlandırmaya başlamştı t bölgesini. ben de tavsiye üzerine la roche anthelios xl 50 faktör güneş kremine başladım, kesinlikle yağlandırmıyor. nemlendiricim de la roche toleriane fluide. ikisinden de çok memnunum.
bence eczanede cilt bakım uzmanı cildini görsün, ona göre bi şey tavsiye etsin,daha sağlıklı olurr :21:

aynen katılıyorum uzman biri görüp tavsiye edince daha sağlıklı oluyor. ben haftasonu aldım 2-3 gündür kullanıyorum şuan için çok hoş görünüyolar. tolerine serisi karma ve hasas cildim. birde termal suyunu aldım fısfıs çok rahatlatıyor, ve yaşlanmayıda önlüyormuş. kokusu ve kıvamlarıda çok güzel beğendim.

X