- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
2 ay önce La roche nin leke kremini v e50 faktörlük güneş kremini kullanmaya başladım leke kremini 2 hafta kullandım ve sonuç berbat yüzüm resmen isilik kabartı kızarıklık inanın şuan doktordan çıktım ve ağlıyorum geçmeyebilir sivilce çıkabilir dedi ve eczacı ve eğitimli güzellik uzmanı ısrarla kesinlikle hiçbir yan etkisi olmadığını ısrarla söylediler bir de okadar üzgünüm kü şimdi iyi bir dermatolog arıyorum aman diyim kızlar dikkatli kullanın çok terreddüt edin benim cildim hassas değildi ama hassaslaştırdı
Kızlar merhaba, ben yeni duydum bu ürünü:
Flormar'da ürün bakıyordm ve ilgilenen kız gözaltımda yağ torbacıkları olduğunu söyledi, ki doğru, ben de görüyordm hep ama ne olduklarını bilmyordm, pıtırcık pıtırcık şeyler var. Bugün cilt bakımı yaptırdığım yerde sordum ve normal yüz nemlendiricimi de gözüm için kullandığımı söyledim, ondandır dediO bu ürünleri kullanmış gözaltı için, ve çok memnun kalmış, burdan alma sana pahalı olur dedi, ve onun yanında (dermokil kullanıyordum yüzüm için) at onu da, hiçbr fayda göremezsin dedi.
Şimdi bana gözaltı, nemlendirici, ve temizleme jeli olarak bu markanın ürünlerini önerir misiniz? Bir de bunlar hangileri, bilen bana yazabilir mi öyle çok ürünü var ki :/
Onun dışında eğer almaya karar verirsem reçeteyle almak ya da gidip direkt almak maddi açıdan çok farkeder mi? Devlet ödüyo mu yani onu bilmiyorum?
cnm sana bu markanın gözaltı kremi,nemlendiricisini ve jelini tabi ki öneririm.ama benim cildime iyi gelen ürünleri seninkine gelmeyebilir.onun için sana tavsiyem öncelikle bir eczaneye gidip cildinde hangi problemlerin varsa uzmandan bu marka için ürün tavsiyesi alman.farklı eczanelere de sor çünkü her markanın uzmanı kendi ürününden satmaya çalışıp seni yanıltabilir.onun için birkaç eczaneye sormanda fayda var.hatta sana önerdikleri ürünlerin isimlerini yazdır.internetten yorumlarını okursun.la roche reçeteye yazılıyor mu bilmiyorum.ben genelde indirim zamanlarında netten alıyorum.
Hangi siteden alıyosn onu öğrenebilir miyim? Bir de bu indirim zamanları ne zaman oluyor, belli periodları mı var?
kızlar effeclar duo yüzüme acaip iyi geldi sivilcelerim söndü yüzüm yer yer soyuldu bembeyaz oldum yine pamuk gibi:) valla ben cok begendim günde bi kez yatmadan sürüorm günes kremine daha baslamadım ama onuda aldım leke yapmasın günes die :))