Kızlar ben de tekrardan La Roche Posay ürünleri aldım. Toniğinin içinde beyaz hafif saydam küçük küçük bir şeyler var ne onlar anlamadım. Daha önceden de almıştım ama onda var mıydı hatırlamıyorum. Sizinkilerde de var mı bunlardan? Yoksa bozuk mu geri mi yollayayım üff.
muhtemelen yağlı bir cildiniz var .Yağlı ciltlere genellikle peeling etkisi için tanecikli yıkama jelleri önerilir,akne ve sivilce tedavısı için arındırıcı temizlik için .Ama keşke peeling görevini yıkama jelinde tercih etseydınız .toniğin zaten yüksek derece sivilceyi kurutma görevi vardır o yüzden cildi bile kurutma etkisi varken , tanecikli toniğin cildinizi tahriş etmesi yüksek ihtimal3-5 gün kullanın ,eğer yüzünüz de yanma hissi veya gerginlik olursa kullanmayı bırakın .ilk etapta yanma hissi normaldir,ama o yanma hissi geçmiyor ise o tonik sizin cildinize uygun değildir .
Eğer cilt tipiniz kuru ya da normal ise peeling görevi gören tanecikli tonik ve alkollü tonik kullanmayın .
merhaba size birşey sorabilir miyim .küçük bir şehirde yaşıyorum hangi ürünü almam gerekir bilmiyorum. yorumlardan bu markada karar kıldım. internet üzerinden isteyeceğim. ben yağlı sivilceli bir cilde sahibim sizce hangi ürünlerini almalıyım. tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.La roche posay ürünlerinin nemlendirici ve yüz yıkama jellerini beğeniyorum .Ama toniklerini hiç beğenmiyorum .termal sularının içinde bile malesef ki alkol mevcut .üstelik koskacam alkolsüz yazmasına rağmen .Dermakozmetik olduğundan güven duyduğum bir marka ama böyle alkollü olan ürünü alkolsüz olarak bizlere sundukları zaman güvenim sarsılıyor haliyle .
Cildimiz bizim için önemli .eğer cildinizde gözenek ve sivilce sorununuz yoksa alkollü toniklerden uzak durun .cildinizi mahvolur .benim cıldım de gözenek ve sivilce sorunu yok .Ben cildimi korumak adına tonik kullanıyorum ,ee böyle sorunum yokken ne diye durduk yere alkollü tonik kullanıp cıldımı mahvedeyım ki..
Markayı kötülemiş gibi oldum yanlış anlaşılmasın arkadaşlardediğim gibi ben de nemlendiricisini ve yüz yıkama jellerini kullanıyorum ve memnunum .ama tonik ve termal suları için aynı şeyi diyemeyeceğim .tonikleri termal suları kesinlikle alkollü .Ben termal suyunu 4 gün kullanamadım .her kullanmam da cildimi yakıyordu .ilk etapta yakması normaldir ancak o yanma hissi geçmiyorsa o tonikten uzak durma da fayda vardır .kısacası cildinizde gözenek ve sivilce sorunu yoksa ,la roche posay'ın toniklerinden uzak durun ,çünkü alkollü içerikleri .
merhaba size birşey sorabilir miyim .küçük bir şehirde yaşıyorum hangi ürünü almam gerekir bilmiyorum. yorumlardan bu markada karar kıldım. internet üzerinden isteyeceğim. ben yağlı sivilceli bir cilde sahibim sizce hangi ürünlerini almalıyım. tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar bende efeclar nemlendirici kullanıyorum ama cildim nemsiz mat duruyor.benim cilt tipim karma t bölgem yağlı fakat yanaklarım kuru
yüzüm soluk duruyor ölü gibi mat olmasıda hoş değil
ben şimdi hangii nemlendiriciyi kullansam iyi olur acaba tavsiyeniz varmı avene nasıl?