Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay ürnlerini kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bendede duoyu kullandıktan snra yanma hissi oluo ama yarım saat gecmeden o histen eser kalmıo.. daha kullanmaya bslayalı biaç gün oldu umarım iyi gelir ha son bişi sivilcelerimi hemen söndürdü sanki

Kızlar ben de tekrardan La Roche Posay ürünleri aldım. Toniğinin içinde beyaz hafif saydam küçük küçük bir şeyler var ne onlar anlamadım. Daha önceden de almıştım ama onda var mıydı hatırlamıyorum. Sizinkilerde de var mı bunlardan? Yoksa bozuk mu geri mi yollayayım üff.

La roche posay ürünlerinin nemlendirici ve yüz yıkama jellerini beğeniyorum .Ama toniklerini hiç beğenmiyorum .termal sularının içinde bile malesef ki alkol mevcut .üstelik koskacam alkolsüz yazmasına rağmen .Dermakozmetik olduğundan güven duyduğum bir marka ama böyle alkollü olan ürünü alkolsüz olarak bizlere sundukları zaman güvenim sarsılıyor haliyle .

Cildimiz bizim için önemli .eğer cildinizde gözenek ve sivilce sorununuz yoksa alkollü toniklerden uzak durun .cildinizi mahvolur .benim cıldım de gözenek ve sivilce sorunu yok .Ben cildimi korumak adına tonik kullanıyorum ,ee böyle sorunum yokken ne diye durduk yere alkollü tonik kullanıp cıldımı mahvedeyım ki..

Markayı kötülemiş gibi oldum yanlış anlaşılmasın arkadaşlar dediğim gibi ben de nemlendiricisini ve yüz yıkama jellerini kullanıyorum ve memnunum .ama tonik ve termal suları için aynı şeyi diyemeyeceğim .tonikleri termal suları kesinlikle alkollü .Ben termal suyunu 4 gün kullanamadım .her kullanmam da cildimi yakıyordu .ilk etapta yakması normaldir ancak o yanma hissi geçmiyorsa o tonikten uzak durma da fayda vardır .kısacası cildinizde gözenek ve sivilce sorunu yoksa ,la roche posay'ın toniklerinden uzak durun ,çünkü alkollü içerikleri .

Son düzenleme:

muhtemelen yağlı bir cildiniz var .Yağlı ciltlere genellikle peeling etkisi için tanecikli yıkama jelleri önerilir,akne ve sivilce tedavısı için arındırıcı temizlik için .Ama keşke peeling görevini yıkama jelinde tercih etseydınız .toniğin zaten yüksek derece sivilceyi kurutma görevi vardır o yüzden cildi bile kurutma etkisi varken , tanecikli toniğin cildinizi tahriş etmesi yüksek ihtimal 3-5 gün kullanın ,eğer yüzünüz de yanma hissi veya gerginlik olursa kullanmayı bırakın .ilk etapta yanma hissi normaldir,ama o yanma hissi geçmiyor ise o tonik sizin cildinize uygun değildir .

Eğer cilt tipiniz kuru ya da normal ise peeling görevi gören tanecikli tonik ve alkollü tonik kullanmayın .

Cildim karmadan yağlıya dönük. t bölgem aşırı derecede yağlı. Ben tanecikli tonik amadım aslına bakarsanız böyle bir şeyin olduğunu da sizden duydum. Benim zaten kullandığım bir tonikti bitince yeni sipariş verdim ama içinde sanki yağ kalıntıları gibi tuhaf şeyler vardı artık içine bir şey mi döktüler bozuldu mu bilmiyorum. Geri yolladım eski toniğimde acaba öyle miydi ilk başta diye hatırlamadığım için şaşırdım. O yüzden sordum burada da öyle mi oluyorlar diye. Gözeneklerim çok açık benim. Malesef mahkumum toniğe. Bu güne kadar da kullandığım hiçbir tonik yanma hissi oluşturmadı. Bu konuda çok şanslıyım her ürünü korkmadan kullanabiliyorum.

Tanecikli yıkama jeli de kullanmıyorum sivilce yapıyor bende. Onun yerine haftada bir peeling yapıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir peeling varsa memnun kalırım. Yves rocherin bir peelingini kullanmıştım o sivilce yapıyordu bende kullandıktan sonra. Şimdi body shop yosun serisininkini kullanıyorum memnunum ama içindekiler biraz ince. Yardımcı olduğunuz için de teşekkür ederim.

kızlar effeclar duo yüzüme acaip iyi geldi sivilcelerim söndü yüzüm yer yer soyuldu bembeyaz oldum yine pamuk gibi:) valla ben cok begendim günde bi kez yatmadan sürüorm günes kremine daha baslamadım ama onuda aldım leke yapmasın günes die :))

güneş kremini kullandım doktorumun tavsiyesile ck memnun kaldım canım

merhaba size birşey sorabilir miyim .küçük bir şehirde yaşıyorum hangi ürünü almam gerekir bilmiyorum. yorumlardan bu markada karar kıldım. internet üzerinden isteyeceğim. ben yağlı sivilceli bir cilde sahibim sizce hangi ürünlerini almalıyım. tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.

selam gerçi siz sashamia ya sormuşsunuz ama söylediğiniz gibi benimde cildim yağlı ve yer yer sivilceli. o yüzden ben

La roche posay effaclar gel ve tonic kullanıyorum. üzerine de sivilceler için "duo" kullanıyorum. gerçekten yok ediyor diyebilirim. eğer yaz ayında kullanacaksanız güneş kremiyle beraber kullanın çünkü leke bırakabilir demişlerdi. bazen yağlı ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum. özellikle BB kremi de çok iyi.
fondoten ve pudrasını da aldım ama henüz kullanamadım.

güneş kremini kullanıyorum. şimdi de leke kremini kullanmak istiyorum. işe yarıyor mu, kullanan var mı?

Biraz önce sitesine baktım, yağlı ve akneye meyilli ciltler için olan ürünlerin bazılarında paraben,alkol,parfüm ve sodıum laroute sulfate vardı

Son düzenleme:
merhabalar, 1 aydır effaclar gel + effaclar K ikilisini oldukça düzenli şekilde hiç aksatmadan her akşam kullanıyorum. başlarda çok iyi geldi cildime ama son birkaç gündür yüzümde aşırı kuruma var, dudak kenarlarımda özellikle..
t bölgem yağlı ve sivilceye meyilli bir cildim olduğu için effaclar serisini kullanmaya başladım, acaba effaclar k bittikten sonra effaclar duo' ya mı geçmeliyim?? kullananlar varsa fikir verebilir mi?? şimdiden çok teşekürrler..

arkadaşlar bende efeclar nemlendirici kullanıyorum ama cildim nemsiz mat duruyor.benim cilt tipim karma t bölgem yağlı fakat yanaklarım kuru
yüzüm soluk duruyor ölü gibi mat olmasıda hoş değil
ben şimdi hangii nemlendiriciyi kullansam iyi olur acaba tavsiyeniz varmı avene nasıl?

Ben de aynı senin cilt tipindeyim hydrene legere adlı nemlendiricisini kullanıyorum ve memnunum karma ciltler için tam kararında bir ürün.İstersen ona geçebilirsin.Avene'i arkadaşım sivilce kurutucu hap içerken kullanıyordu ve nemlendirmesinden gayet memnundu.

arkadaşlar cildimde t bölgem yağlı ve yanaklarımda sivilce çok, bende araştırarak 4 gün önce effaclar jel, effaclar mikro soyucu tonik ve effaclar duo yu sabah ve akşam kullanmaya başladım ama bir saate kadar aşırı yanma yapıyor sonra geçiyor sizinde öyle mi nolur yardım edin uzun süredir kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi lütfennnn kullanmaya devammı etmeliyim yoksa bırakmalı mıyım ya o kadar para verdim
bi de sanki sivilcelerim arttı acaba önce hepsini çıkarıp sonra mı etki edecek
lütfen yardımlarınızı bekliyorum (

la roche posay ın ürünlerini ortalama 5 senedir kullanıyorum ben ve hiçbir problem yaşamadım.Benim de t bölgem yağlı yanaklar daha kuru bu yüzden günlük nemlendirici olarak su bazlı olan hydraphase uv yi kullanıyorum.Su bazlı olmayanlar karma ciltlerde genelde yağlanma yapıyor.
La roche posay gerçekten iyi bir marka ve problrmlerin geçici olduğunu sanıyorum

yine de nerden aldıysan durumla ilgili bence oraya bir bilgi ver normal olup olmadığını söylesinler sana zaten normalse reaksiyon vermeyi bırakır cilt 2 gün içinde
sana yanlış ürün verdiyselerde zaten iade etme hakkın saklı

kızlar ya gittigidiyodan la roche posay 50spf yüz için güneş kremi aldım ama rakam piyasanın yarısına üstelik 2alana 3. bedava şuan emin olamıyorum ürün çakma olabilir mi??????? yardım ediin kızlar nasıl anlarııımmmmm

Merhabaa
Benim cildim kuru ama akşama doğru yağlanan bir yapısı var.effaclar jel tonik ve duo yu kullanıyorum burun ve dudak kenarlarım çok kurudu sürekli nemlendiriciyle geziyorum
Ben bir şey fark ettim ama ucu kapalı sivilcelerde pek faydalı olduğu söylenemez ama kanayan mikroplu sivilceleri direk geçiriyorlar.Benimkiler malesef ucu kapalı şişlik halinde çıkıyolar pek etki ettikleri söylenemez yani.Benim yüzümde yanma falan da yapmadı sadece toniği sürdükten sonraki 5 saniye hafif kaşınıyor.
ayrıca benim kullandığım ürünleri kullananlar varsa kesinlikle yüksek faktörlü krem sürmeleri gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…