• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

la prairie kullanan arkadaşlar yardim

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
la prairie çok orjinal güzel anti anjing özelliği en fazla kozmetik olduğu söyleniyor fakat bu ürünler çok pahalı. Kullanıp memnun kalan var mı güzel kadinlar.Sonuçta kendimize ne kadar bakarsak geleceğe yatırım. Mesajlarınızı bekliyorum.öptüm fistiklar

la prairie advanced marine biology serisinin yikama muzunu ve nemlendiricisini kullaniyorum. memnunum fazlasiyla ancak bu serinin anti age ozelligi yok. bakimda istikrar onemlidir. bir kere kullanimla herhangi bir fayda saglayamazsiniz. arzu ettiginiz yatirim icin bu urunu defaatle kullanmaniz gerekir.
onun yerine dermatologlar lierac gibi dermokozmetik urunlerin anti age serilerini tavsiye ediyorlar. benim doktorum da lierac onermisti. Lierac initiatic fluid ile baslayabilirsiniz ilk cizgi korumasina S Suna2222

la prairie advanced marine biology serisinin yikama muzunu ve nemlendiricisini kullaniyorum. memnunum fazlasiyla ancak bu serinin anti age ozelligi yok. bakimda istikrar onemlidir. bir kere kullanimla herhangi bir fayda saglayamazsiniz. arzu ettiginiz yatirim icin bu urunu defaatle kullanmaniz gerekir.
onun yerine dermatologlar lierac gibi dermokozmetik urunlerin anti age serilerini tavsiye ediyorlar. benim doktorum da lierac onermisti. Lierac initiatic fluid ile baslayabilirsiniz ilk cizgi korumasina S Suna2222
Fazlasıyla pahalı bir ürün aynen Dermatolog ların tavsiye ettiği ürünler geleceğe daha büyük yatırım diye düşünüyorum çok teşekkür ederim arkadasm.lierac i mutlaka deniycem

Back