- 20 Haziran 2012
- 4.745
- 3.866
Insallah canim hayirli guzel haberlerle gel insallah bat gectimi evde yaptinmi test ay cok heyecanli bekleyisler:))hanmlar merhaba... ben bugün kan testi yaptırdım.. bebek için.. ahh inşallah bu güzel günde bende güzel haberler alırım. benimle birlikte RAbbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip eylesin inşallahhhhh
çoooook sağoll canımm... baya heyecanlanıp, umutlanmıştım. bulantı, bel kasık ağrım oldu ama sonuç 0.5Insallah canim hayirli guzel haberlerle gel insallah bat gectimi evde yaptinmi test ay cok heyecanli bekleyisler:))
Aynen hayatim umidini kaybetme Rabbim dogru zamanda nasip etsin insallahçoooook sağoll canımm... baya heyecanlanıp, umutlanmıştım. bulantı, bel kasık ağrım oldu ama sonuç 0.5
ne yapalım durmak yok yola devam :)
Yeni liste oluşturulacaksa ben varım
Songul icin okudum
canm bitirecem ins bugun
Bitti cnm allah kabul etsin
çok az kaldı canım, okuyorum. bitti yazabilirsin
Aynen hayatim umidini kaybetme Rabbim dogru zamanda nasip etsin insallah
La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah
HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALRIMIZ KABUL OLDUU HEMDE O KDR IMKANSIZKEN SADECE ALLAHIN GUCU EN KISA ZAMANDA SIZEDE NASIP OLSUN INSALLA
Caniiim cooook sevindim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...Dualarimiz her zaman kabul olur yeterki duada israrci olalim kabulune inanarak dua edelimm...Hayirli saglikli imanlı evladin olsun insallah gozunaydin tatlimmHERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALRIMIZ KABUL OLDUU HEMDE O KDR IMKANSIZKEN SADECE ALLAHIN GUCU EN KISA ZAMANDA SIZEDE NASIP OLSUN INSALLA
HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALRIMIZ KABUL OLDUU HEMDE O KDR IMKANSIZKEN SADECE ALLAHIN GUCU EN KISA ZAMANDA SIZEDE NASIP OLSUN INSALLA
Arkadaşlar ikinizi de tebrik ederim. Rabbim sağlıkla, hayırla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Caniiim cooook sevindim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...Dualarimiz her zaman kabul olur yeterki duada israrci olalim kabulune inanarak dua edelimm...Hayirli saglikli imanlı evladin olsun insallah gozunaydin tatlimm
Sagol canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..Arkadaşlar ikinizi de tebrik ederim. Rabbim sağlıkla, hayırla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
hanmlar merhaba... ben bugün kan testi yaptırdım.. bebek için.. ahh inşallah bu güzel günde bende güzel haberler alırım. benimle birlikte RAbbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip eylesin inşallahhhhh
:) çok çok çoookk sevindim canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun... allah tüm isteyenlere tez zamanda bu duyguyu tatdırsın...
Caniiim cooook sevindim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...Dualarimiz her zaman kabul olur yeterki duada israrci olalim kabulune inanarak dua edelimm...Hayirli saglikli imanlı evladin olsun insallah gozunaydin tatlimm
tebrik ederim canımmmm.. bizleri dualarından eksik etme olur mu.. :)
Arkadaşlar ikinizi de tebrik ederim. Rabbim sağlıkla, hayırla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Sagol canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin..
HAYIRLISI OLSUN CNM GOZUN AYDIN..HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALRIMIZ KABUL OLDUU HEMDE O KDR IMKANSIZKEN SADECE ALLAHIN GUCU EN KISA ZAMANDA SIZEDE NASIP OLSUN INSALLA
amin ecmain ama ben sizin için La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah çekmedim ki! daha doğrusu dilek dileyim çektiğinizi bilmiyordum. ben arada aklıma geldikçe çekiyorum ve buraya da yazıyorum ki diğer arkadaşlarım da hatırlasınlar... ama size çok çok çok sevindim.HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALRIMIZ KABUL OLDUU HEMDE O KDR IMKANSIZKEN SADECE ALLAHIN GUCU EN KISA ZAMANDA SIZEDE NASIP OLSUN INSALLA
HAYIRLISI OLSUN CNM GOZUN AYDIN..
SORUN NEYDI CNM NELER YAPTIN???
amin ecmain ama ben sizin için La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah çekmedim ki! daha doğrusu dilek dileyim çektiğinizi bilmiyordum. ben arada aklıma geldikçe çekiyorum ve buraya da yazıyorum ki diğer arkadaşlarım da hatırlasınlar... ama size çok çok çok sevindim.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah.
Arkadaşlar merhabaa
tedavim için ayrılmıştım gruptan vakit ayıramam diye
Sanırım aramızda güzel haberler var tam okuyamadım ama bütün Mesajları
Hamile olan arkadaşlar Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Benim pazartesi günü transferim oldu inşallah bende pozitif sonuç alırım
Bana dua ederseniz Allah RIzası için sevinirim
Çok şükür duâlarımızla bu zaman kadar geldik