Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ben dilegimi degistirmek istiyorum az once Arkadasimin 1 hafta sonra evlenecegi nişanlisinin vefat haberini aldim silahli saldiri ona hediye etmek istiyorum
Bu mübarek üç ayların hürmetine , Rabbim tüm evlat isteyenlere, en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı sağlıklı, imanlı evlat evlatlar nasip etsin...
Tüm hamile kullarının, özgecan arkadaşımızında hayırla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
özgecan arkadaşımız için 3.900 adet okudum. Rabbim kabul etsin. Amin.
özgecan için okudum, Allah kabul etsin.
Benimde bitti.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı ,huzurla ,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin...Aminnnn....
OKUDUM... ALLAH KABUL ETSİN
ben bitirdim cnm yazabilirsin
CANLARIM ÖZGECAN İÇİN BITTI SAYABILIRSINIZ 300 KALDI ONUDA AZ SONRA OKURUM HERALDE. ALLAH TUM DUALARINI KABUL EYLESIN INSALLA
Kendim icin okudum. Allah hepinizden razi olsun sagolun
Özgecan için okudum Allah kabul etsin..
hayırlı kandiller dua kardeşlerim, Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualarımızı kabul; günahlarımızı affetsin.
özgecan için okudum
Canim bugun tamamlayabildm
REGAIB KANDILINIZ MUBAREK OLSUN.
HAYIRLI VE BOL DUALI KANDILLER....
bitti canım hayırlı kandiller
canim ben dilegimi degistirmek istiyorum az once Arkadasimin 1 hafta sonra evlenecegi nişanlisinin vefat haberini aldim silahli saldiri ona hediye etmek istiyorum
Ozgecan ark icin okudum...
Rabbim kabul buyursun mübarek gece hurmetine amin...
başınız sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin
ayy canım başınız sağolsuncanim ben dilegimi degistirmek istiyorum az once Arkadasimin 1 hafta sonra evlenecegi nişanlisinin vefat haberini aldim silahli saldiri ona hediye etmek istiyorum
Cok tesekkur ederim. Allah herkezden razi olsun. Hakkinizi helal edin70.000 KELIMEI TEVHID OKUYORUZ RABBİM KABUL ETSIN
La İlahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kızlar ozgecan19 Arkadaşımız için okuyoruz.Niyeti;bebegini saglikla kucagina almak ve hayirli sağlıklı evladının olmasi...
Haydi Bismillah
1. Zeyneb21 ...3900...BİTTİ
2. @BabamIn_KIzIyIm ...3900...BİTTİ
3. damla_22 ...3900...BİTTİ
4. D Debusi ...3900...BİTTİ
5. hedef 2016 ...3900...BİTTİ
6. @elmirasu...3900...BİTTİ
7. mirac75 ...3900...BİTTİ
8. GURBET KUSU (AYŞE) ...3900...BİTTİ
9. ZEYNEP0682 ...3900...BİTTİ
10. askiminaskiyim ...3900...BİTTİ
11. @papatyamm_3474 (AYŞE)...3900...BİTTİ
12. whitebal (RABIA)...3900...BİTTİ
13. M mlkem ...3900...BİTTİ
14. ftemiz ...3900...BİTTİ
15. ozgecan19 ...3900...BİTTİ
16. tubatesbih ...3900...BİTTİ
17. zeyneplivadi ...3900...BİTTİ
18. Songül...3900...BİTTİ
OKUNDU==========70.000
Ozgecim bugun bagisi yapilcak tesbihatin.Rabbim saglikla kucagina almayi ve huzurla saglikla buyutmeni nasip etsin canim.
Herkese sırayla toplam 70 bin okunuyor, kişi başı 3.900 düşüyor.Son gün PERŞEMBE.
Rabbim hepinizden razı olsun dualarımızı kabul etsin inşaallah..
17. @@zeyneplivadi arkadaşa geçeceğim perşembe günü izne çıktığımdan dolayı hemen okusam sorun olur mu???
Canlar tubadan sonra nasipse sizlere okuycaz simdiden niyetlerinizi yazarmisiniz hedef 2016 giremiycek simdiden sizlerede okusun...sende teyzeciginin niyetini ogrenip yazarsiniz aysemCANLARIM ÖZGECAN İÇİN BITTI SAYABILIRSINIZ 300 KALDI ONUDA AZ SONRA OKURUM HERALDE. ALLAH TUM DUALARINI KABUL EYLESIN INSALLA
CNM AKSAMA BITER .
SEN BIZE BITTI YAZABILIRSIN.
17. @@zeyneplivadi arkadaşa geçeceğim perşembe günü izne çıktığımdan dolayı hemen okusam sorun olur mu???
izne çıkacağımdan dolayı
TEYZEMIN NIYETI SAGLIGINA KAVUSMAK VE YUVASINDA COCUKLARIYLA HUZURLU BIR YASAM.
RABBIM OKUYAN HERKESIN YUVASINA HUZUR VERSIN INSALLAH...
CANIM TUBATESBIH ICIN OKUDUM. ALLAH NIYETINI KABUL ETSIN. KENDIME BAŞLAYACAM BENDE. PAZAR PAZARTESI GIREMEM BEN.
NIYETIM DE TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLAN EVLAT SAHIBI OLMAK. HEPINIZDEN ALAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN.