- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
Canim listemz kapali kusura bakmaBende katilabilirmiyim kim icin ve ne kadar okumam gerekiyor ?
Neden kapali listeCanim listemz kapali kusura bakmabitmek uzere hatta yeni listemizde bulusalim olurmu
cnm ben bitirdim rabbim kabul etsinKizlar telefondan giriyorum.Kac sayfa one gidip alinti yapip bitip bitmedigini ogrenmeye calisiyorum.Ama 1 kisi haric kimse cevap yazmiyor.Vaktiniz yoksa yogunsaniz eksikse yardimci olup bende okurum.Bugune kadar herkes herkese yardimci oldu elhamdülillah.Aksam giremiycem ftemiz bitmedende ozgenin listesi yapinca karisiyor, ayrica ozgecanin niyetini bi sayfa once yazmistim.Bilginiz olsun.
canım burda sabah 7den itibaren elektrikler kesikti. sonra da şehir dışına çıkmıştım. telefonumdan da giremiyorum yeni geldim çok az kalmıştı hemen okumaya başladım, bitti yazabilirsin canım.... kusura bakma noolur, cevap alamamak çok sinir bozucu olmuştur anlıyorum seniKizlar telefondan giriyorum.Kac sayfa one gidip alinti yapip bitip bitmedigini ogrenmeye calisiyorum.Ama 1 kisi haric kimse cevap yazmiyor.Vaktiniz yoksa yogunsaniz eksikse yardimci olup bende okurum.Bugune kadar herkes herkese yardimci oldu elhamdülillah.Aksam giremiycem ftemiz bitmedende ozgenin listesi yapinca karisiyor, ayrica ozgecanin niyetini bi sayfa once yazmistim.Bilginiz olsun.
Anladim ablacim Allah kabul etsincanım burda sabah 7den itibaren elektrikler kesikti. sonra da şehir dışına çıkmıştım. telefonumdan da giremiyorum yeni geldim çok az kalmıştı hemen okumaya başladım, bitti yazabilirsin canım.... kusura bakma noolur, cevap alamamak çok sinir bozucu olmuştur anlıyorum seni
bende okudum canım rabbim mekanını cennet eylesin..Kalanlara da Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
canım, bende h.sonu giremediğim için okundu yazabilirsin. öncelikle peygamber efendimiz hz. Muhammed (sav) ruhu için, tüm ölmüşlerimizin ve ftemiz arkadaşımızın ölmüşlerinin ruhuna hediye ediyoruz. Rabbim kabul eder inşallah...
allah razı olsun... hepimizin dualarını kabul etsin...
Ftemiz ark icin okudum...
Rabbim kabul etsin amin...
ben de kendim için okudum, allah kabul etsin inşallah.
ftemiz için okudum allah dualarını kabul etsın ınsalla
benimde bitti cnm
Okudum canim
Okudum. Allah kabul eder insallah
Aksama bitireceğim insallah. Haber vericemm
cnm ben bitirdim rabbim kabul etsin
bitti canim 3900
canım burda sabah 7den itibaren elektrikler kesikti. sonra da şehir dışına çıkmıştım. telefonumdan da giremiyorum yeni geldim çok az kalmıştı hemen okumaya başladım, bitti yazabilirsin canım.... kusura bakma noolur, cevap alamamak çok sinir bozucu olmuştur anlıyorum seni
BANADA TEYZEMEDE BITTI YAZABILIRSIN TATLIM.
GEC OLUYOR AMA YOGUNUM KUSURA BAKMA.
Az kaldı cnm akşama anca biter
Ftemiz için okudum Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet etsin...