- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
Merhaba arkadaslar,
ben erkek arkadasimla 1 aydir cikiyorum, tabiki biz ciddi düsünerek cikmaya basladik. Kendisi bu zamana kadar böyle ciddi bir iliski yasamamis yani evliligi düsünmemis o kisilerde. Zaten benden önce 2 tane kiz arkadasi olmus. Size onun davranislarini vs. anlatiyim isterseniz belki siz disardan baktiginizda görebilirsiniz beni cidden sevip sevmedigini
- Sürekli whatsappde yazar hal hatir sorar saat basi veya her iki saate bir
- Sürekli telefonlasmak istiyor 3 saate bir falan konusuncada bayagi konusuyor hemen kapatmiyor
- Gece yatmadan kesinlikle telefon ediyor konusuyoruz
- Benim doktorda randevum vardi oda o sira isten cikmisti Beni görebilmek icin hiz yapti radara yakalandi Beni sadece 1 dakika gördü geldigime degdi dedi gitti
- Whatsappde resmimizi profil resmi olarak koydu ben söylemeden kendiliginden yapti
- Whatsappde durumu bizim cikmaya basladigimiz tarihi eklemis
- Beni telefonunda askim diye kayit etmis kalplerle birlikte
- Annesi babasi kardesleri hatta sülalesine anlatmis beni
- 1. Ayimizda bana hediyeler almis
- Kendiliginden gül aldigi da oldu
- Birlikteyken gözlerinin ici gülüyor (yada banami öyle geliyor?)
- Bana seni cok seviyorum diyor bir aydir beraber olmamiza ragmen
- Evlenince nerde otururuz diye soruyor veya evlilik planlari ypaiyor
- Bunun eski kiz arkadasalari bununla birlikte olmuslar bem olmam dügünden önce dedim bem beklerim dedi fakat bir yandanda sorunca usanmazmisin bekleye bekleye birgün dedim bilmiyorum zaman gösterecek diyor
- Icki iciyordu cooook nadir simdi tamamen birakti benim icin
- Dinine pek bagli degildi Benim icin ögrenecegini söyledi ilgisinin oldugunu söyledi
- Fakat en önemli noktada su ki kendisiyle birlikte olmadigim icin onu baska türlü tatmin etmemi istiyor (simdi acikca belirtemyim burda ayip olur).
Sizce bu cocuk cidden ciddimi?
ben erkek arkadasimla 1 aydir cikiyorum, tabiki biz ciddi düsünerek cikmaya basladik. Kendisi bu zamana kadar böyle ciddi bir iliski yasamamis yani evliligi düsünmemis o kisilerde. Zaten benden önce 2 tane kiz arkadasi olmus. Size onun davranislarini vs. anlatiyim isterseniz belki siz disardan baktiginizda görebilirsiniz beni cidden sevip sevmedigini
- Sürekli whatsappde yazar hal hatir sorar saat basi veya her iki saate bir
- Sürekli telefonlasmak istiyor 3 saate bir falan konusuncada bayagi konusuyor hemen kapatmiyor
- Gece yatmadan kesinlikle telefon ediyor konusuyoruz
- Benim doktorda randevum vardi oda o sira isten cikmisti Beni görebilmek icin hiz yapti radara yakalandi Beni sadece 1 dakika gördü geldigime degdi dedi gitti
- Whatsappde resmimizi profil resmi olarak koydu ben söylemeden kendiliginden yapti
- Whatsappde durumu bizim cikmaya basladigimiz tarihi eklemis
- Beni telefonunda askim diye kayit etmis kalplerle birlikte
- Annesi babasi kardesleri hatta sülalesine anlatmis beni
- 1. Ayimizda bana hediyeler almis
- Kendiliginden gül aldigi da oldu
- Birlikteyken gözlerinin ici gülüyor (yada banami öyle geliyor?)
- Bana seni cok seviyorum diyor bir aydir beraber olmamiza ragmen
- Evlenince nerde otururuz diye soruyor veya evlilik planlari ypaiyor
- Bunun eski kiz arkadasalari bununla birlikte olmuslar bem olmam dügünden önce dedim bem beklerim dedi fakat bir yandanda sorunca usanmazmisin bekleye bekleye birgün dedim bilmiyorum zaman gösterecek diyor
- Icki iciyordu cooook nadir simdi tamamen birakti benim icin
- Dinine pek bagli degildi Benim icin ögrenecegini söyledi ilgisinin oldugunu söyledi
- Fakat en önemli noktada su ki kendisiyle birlikte olmadigim icin onu baska türlü tatmin etmemi istiyor (simdi acikca belirtemyim burda ayip olur).
Sizce bu cocuk cidden ciddimi?