• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme l Dogum sonrası kalan göbek..

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Merhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
Bebeğim 7 aylık. Korse kullandim ben. İlk 3 ay kullandım. Emzirdim. Şimdi göbeğim yok diyebilirim. Emzirmek göbek yağlarını azaltıyor diye biliyorum ben. Bu arada 14.5 kg verdim. Diyet yapmadım ama sut yapar diye de sacma sapan beslenmedim:). Spor da yapmadım bu arada, ama 2 aylikken işe başladım. Hareketli bir hayat ile de gider. Ne kadar verdiniz toplamda? Eskiden göbeğiniz var mıydı?

Valla ben 52 kilo verdim düşün sarkığı.
Gebe kaldım...
Şimdi dev bir sarkık kütle ile yaşıyorum.
15 kilom var. Yani aslında 10 ama germe ameliyatı olmak istiyorum haliyle en zayıf halim olsun istiyorum.
Çok rahatsız isen bence operasyon iyi fikir.
52 kg , resmen bir insan çıkmış vücudunuzdan,maşallah iyi vermişsiniz.

Bebeğim 7 aylık. Korse kullandim ben. İlk 3 ay kullandım. Emzirdim. Şimdi göbeğim yok diyebilirim. Emzirmek göbek yağlarını azaltıyor diye biliyorum ben. Bu arada 14.5 kg verdim. Diyet yapmadım ama sut yapar diye de sacma sapan beslenmedim:). Spor da yapmadım bu arada, ama 2 aylikken işe başladım. Hareketli bir hayat ile de gider. Ne kadar verdiniz toplamda? Eskiden göbeğiniz var mıydı?
evet vardı biraz göbegim zaten emizrmedigim için de gitmedi yanı kendım egzersizle bi ayda 6.30 kilo verdim ama karnım pek belırgın gitmedi keşke korse kullansaydım belkı kalmazdı hu kadar siz hamgi markanın korsesını kullandınız

korse için hiçbir zaman geç değil ama azim ve sabır gerekli, iki sezeryan doğumum var sıfır göbek, istediğimde kararlılıkla yok edebiliyorum, yok korse sıkıyor yok mekik yoruyor gibi serzenişlerim olmadı, korseyi düzenli kullanırım, 36 bedene düşsem yine kullanırım, genetiğin ne kadar etkisi var bilmiyorum ama isteyen için başarılmayacak bi durum değil

Canım keşke korse kullansaydin.
Ben 30 kilo aldım hamilelikte.
Çatlak da kalmadı, göbek de.
Ama 8 ayda gitmedi, onu da söyleyim.
İki senede gitti tamamen.

Sende kilo verip bol hareket ettikçe gider umarım.
[/QUOTE
Canım keşke korse kullansaydin.
Ben 30 kilo aldım hamilelikte.
Çatlak da kalmadı, göbek de.
Ama 8 ayda gitmedi, onu da söyleyim.
İki senede gitti tamamen.

Sende kilo verip bol hareket ettikçe gider umarım.
bende cok duydum cogu kişi gitmesi bi ıkı yılını alır dedıler evet keşke kullansaydım kv carsaf sardılar ama hiçte gitmedi süreklı kayıyordu bende pişman oldum korse alıp takmadıgıma

evet vardı biraz göbegim zaten emizrmedigim için de gitmedi yanı kendım egzersizle bi ayda 6.30 kilo verdim ama karnım pek belırgın gitmedi keşke korse kullansaydım belkı kalmazdı hu kadar siz hamgi markanın korsesını kullandınız
E bebekte satılan bir korse var, onu almıştım, ama küçük almışım kullanmadim, doğumdan 1 hafta sonra annemin 30 yıl önce benim doğumum için aldığı korse vardı eski, onu kullandım. Markaya takılmayın. Pazardan alıp korseli iç çamaşırı da kullandım, yazın korse fazla gelince. Abes fiyatlar vermeyin, inanın geregi yok. Ama şimdi de mesela ten'in korse deri görünümlü taytlari var, onları da kullanıyorum, normal tayt gibi dışarda, gittikçe daha da sıkılasiyor. Hazır kış vakti, sık kullanın, günde 5-6 saat mesela

Ben korse falan takmadim. Doktor da bir ise yaramaz demisti. Eski kiloma inince gobek de kalmadi. Kilo varsa illaki gobek de olur. Dogumdan sonra 10 kilo fazla varsa gobek dumduz olmaz ki
haklısınız azimle kilo vermeye devam edıcem

Ben tecrubesizdim, KV dem sarmıştı sağolsun.
Kilo verme amaçlı değildi benimki ama cookk rahat ediyordum o şekilde
Ki, 40 derece hava da doğurdum ben o sıcakta bile fazla gelmiyordu.
Uzun süre sarmıştım, 40 gün rahat oyleydim.

77 ile falan doğum yapmıştım, 50 li kilolara düştüğümde göbeğim gitmişti.
O da yaklaşık 2 sene sürmüştü.
Acele etme bence.
Kalırsa da kalır, sağlık olsun da tek dert bu olsun ☺

Ben tecrubesizdim, KV dem sarmıştı sağolsun.
Kilo verme amaçlı değildi benimki ama cookk rahat ediyordum o şekilde
Ki, 40 derece hava da doğurdum ben o sıcakta bile fazla gelmiyordu.
Uzun süre sarmıştım, 40 gün rahat oyleydim.

77 ile falan doğum yapmıştım, 50 li kilolara düştüğümde göbeğim gitmişti.
O da yaklaşık 2 sene sürmüştü.
Acele etme bence.
Kalırsa da kalır, sağlık olsun da tek dert bu olsun ☺
aynen haklısınız bakalım ıns bende bırseyler yapıcam ne zaman goder merakla beklıcem

bu tur konularda hep yaziyorum yine yazayim korse takmak kullanmak zor hele de gobek alttan ustten fırlayınca oturup kalkinca zorluk oluyor korseli cit çitli badyler var internetten de alabilirsiniz ic camasiri satan satis siteleri var av..netwr.. gibi o tarz katalogu olan satis yapanlarda da var hem kullanimi kolay hem hepsini topluyor sagdan soldan cikmiyor gece gunduz bikmadan takmaniz lazim orantili sekilde topluyor.. bende hic gobek yok hatta dogum yapmamis gibiyim sezeryan yaptigim halde.. tavsiye ederim

bu tur konularda hep yaziyorum yine yazayim korse takmak kullanmak zor hele de gobek alttan ustten fırlayınca oturup kalkinca zorluk oluyor korseli cit çitli badyler var internetten de alabilirsiniz ic camasiri satan satis siteleri var av..netwr.. gibi o tarz katalogu olan satis yapanlarda da var hem kullanimi kolay hem hepsini topluyor sagdan soldan cikmiyor gece gunduz bikmadan takmaniz lazim orantili sekilde topluyor.. bende hic gobek yok hatta dogum yapmamis gibiyim sezeryan yaptigim halde.. tavsiye ederim
ucit citli bady mi kullandımızda kalmadı göbegınız pkı faydasımı bu sekıldemi gördünüz

ucit citli bady mi kullandımızda kalmadı göbegınız pkı faydasımı bu sekıldemi gördünüz
evet yaklasik 30 kilo vermeme ragmen sarkma.olmadi çünkü spor yaparken dahi cikarmadim ama normal cit citli bady diil korseli olacak

Hem ince gosteriyo hem sanki toparladi biraz.Ben de dogum yapali 3 ay oldu.Firsat bulamiyorum cok korse giymeye.Giymeyi unutmazsam 4 5 gun ust uste takinca resmen duzlesiyo karin.Surekli giymek,takmak lazim yani.

Ben korse falan takmadim. Doktor da bir ise yaramaz demisti. Eski kiloma inince gobek de kalmadi. Kilo varsa illaki gobek de olur. Dogumdan sonra 10 kilo fazla varsa gobek dumduz olmaz ki
Annem çok zayıftır 45 kilo. Bu kişinin vücut yapısına göre değişiyor heralde. Arkadaşım da çok kilo oldu veremedi. Göbek kaldı onda da. Korseyi geç takmışti

korse için hiçbir zaman geç değil ama azim ve sabır gerekli, iki sezeryan doğumum var sıfır göbek, istediğimde kararlılıkla yok edebiliyorum, yok korse sıkıyor yok mekik yoruyor gibi serzenişlerim olmadı, korseyi düzenli kullanırım, 36 bedene düşsem yine kullanırım, genetiğin ne kadar etkisi var bilmiyorum ama isteyen için başarılmayacak bi durum değil
Ne kadar kullandın korse ?

Back