• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme l Dogum sonrası kalan göbek..

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Cok iyiymis sevindim sizin adınıza. Cay ve hapa baktim kiminde çarpıntı yapmış. Yakinima önerecektim emin olamadim yaşı 40tan fazla. Birde çarpıntı falan yapar mazallah. Sizde dikkatli kullanin bence ama tayt denemeye değer o vakit.
Hapa guvenemedim bende. Ben karaciğer hastasiyim belirttim alırken ona gore hazırlıyoruz dedi . Çok şükür şimdiye kadar sorun olmadi inşallah olmazda 🤔 aynen inşallah ise yarar sizdede biberli jel şart ama 😁

Hapa guvenemedim bende. Ben karaciğer hastasiyim belirttim alırken ona gore hazırlıyoruz dedi . Çok şükür şimdiye kadar sorun olmadi inşallah olmazda 🤔 aynen inşallah ise yarar sizdede biberli jel şart ama 😁
İnşallah olmaz.
Tayt nerde satiliyor sitesinde göremedim. Daha doğrusu internette bile bulamadım 🙁

Korse kaslari tembellestirir düzenli kullanmamak lazim
Hele göbek gitsin amaciyla kullanilmasi sacma
Kaslar zayiflarsa göbek daha cabuk yag baglar
Gerektigi durumlar vardir ama Kilo icin kullanilmamali diye düsünüyorum
Iki sezeryan oldum, sporla saglikli beslenmeyle ideal kilolardayim, 36 bedenim
Senelerdir yaptigim sporun sonucu bu da, vucudu sekle sokuyor
Ilk normal kilona dön sonra da mekikle kaslarini güclendir. Benim kaslarim yirtildigi icin göbek görüntüsü olusuyor az , kaslarimi siktigim anda dümdüz oluyor
Spor arti saglikli beslen programi diyorum

Emzire emzire ve kucakta taşıma/ev işi yaparak 1 senede eski kiloma ulaştım diyet ve spor yapmadan. Eski göbeğimle aynı geliyor bana yeni halim ama belim daha kalın sanki. Eskiden 74 cm falandı şimdi 77 cm. Ben de belimi inceltmekstiyorum.

Bikaç kişiden de duydum o yüzden konu acayım dedim
bende takmadım korse hıc gobegım yok onunla alakalı oldugunu hıc sanmam karın gobek bel cevresınde bırıken yaglar baglarından kopan ayrılan kaslar var onlar ıcın yag kaybederek kılo vermenız bol su ıcmenız duzenlı hareket etmenız gerek 8 ayda 80 den 74 e az kılo verılmıs hanı ne yapsam gıtmedı demısssınız ya verdıgınızın 4kilosu kılo sadece su ödemdir gerısını sız dusunun

sabredın bıraz dıkkat edın gıdecektır

Merhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
ben 12 kilo almıştım doğumdan sonra çok fazla kalmamıştı fakat temmuz sıcagında çocucugu emzırırken fln taktım çok sık olmasada 3 aylıkken eski halıme geldım dıyebılırım ben çok koşturuyodum ev içinde koşturarark iş yapardım acele acele onunda etkısı olabılır :)

Boyunuz 1.80 degilse kilonuz fazla, kilo gitmedikce gobek gitmez ki 🤷🏼‍♀️
Ben iki normal dogum yaptim,hic gobegim yok,ben dogumdan ciktigim gibi korse taktim 2-3 ay filan, gercekten cok toplamisti, tabi mekik ve sporla destekledim.
Kilo verin karin calisin gobek kalmaz

Merhaba hanımlar konu başlıgımdanda anlaşıldıgı üzere normal dogum sonrası kalan göbegım. dogum yapalı 8 ay olacak ve dıyetteyım 80 kilodan74 düştüm egxersiz mekik cekmeme ragmen nednese belırgın bi fark yok halen aynı nasıl eritmem gerekıyor korse takmadım dogum sonrası bez sarmıstım pişman oldum sonrada cevrenızde ya da sizin tecrübelerinizden ötürü göbegi giden varmı kesin gidermi? azimle mekik karın egzersizleri yapmaya devam etmelımıyım?
emzirme bitince de geçiyor bi kısmı

Valla ben 52 kilo verdim düşün sarkığı.
Gebe kaldım...
Şimdi dev bir sarkık kütle ile yaşıyorum.
15 kilom var. Yani aslında 10 ama germe ameliyatı olmak istiyorum haliyle en zayıf halim olsun istiyorum.
Çok rahatsız isen bence operasyon iyi fikir.

Kırmızı biberli jeller var canim onu sürüyosun üstüne korse takiyosun eritiyor.. bende göbek olmadi hiç ama kal cam için yaptim ise yaradı
O ne ki nerden alıyorsun .Benim de 9 ay oldu doğum yapalı. Yatarken nile korse takmaya başladım şimdi. O jel nedir ondan da alayım.

Normal dogumdan sonra gobek kalmiyor ki. Sezeryani bilemiyorum. Yeterince kilo verdiginizde gobeginiz de gider

Canım keşke korse kullansaydin.
Ben 30 kilo aldım hamilelikte.
Çatlak da kalmadı, göbek de.
Ama 8 ayda gitmedi, onu da söyleyim.
İki senede gitti tamamen.

Sende kilo verip bol hareket ettikçe gider umarım.

74 kilo iken göbeğiniz olması çok normal
Diyete devam edin, korse kullanın ve bir de Nivae'nın Q10 sıkılaştırıcı losyonu var, ciddi işe yarıyor bir tane de ondan edinin sabah akşam kullanın.

Emzire emzire ve kucakta taşıma/ev işi yaparak 1 senede eski kiloma ulaştım diyet ve spor yapmadan. Eski göbeğimle aynı geliyor bana yeni halim ama belim daha kalın sanki. Eskiden 74 cm falandı şimdi 77 cm. Ben de belimi inceltmekstiyorum.
Çatı açılıyor ya eskisi gibi olabilir mi bilmem. Benimde belim sanki daha kalın göbek kalmadı hiçte korse kullanmadım. Eski kilona geldin mi göbek kalmaz bence

Ebru Şallı’nın karın için pilates DVD si var, çok zorluyor ama çok güzel hareketler. Ben doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum.

Back