• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

L-carnitine tablet hakkında

deepblueeyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
15
2
86
İstanbul
merhabalar
İçinizde L-carnitine tablet kullanan var mı?bende weider var ve bunu sadece spordan önce mi kullanabiliriz yoksa spor yapmadığımız zamanlarda da kullanabilir miyiz?
L-carnitine tablet kullanıp,sonucunu gören varsa da bana yazarsa sevinirim.

merhabalar
İçinizde L-carnitine tablet kullanan var mı?bende weider var ve bunu sadece spordan önce mi kullanabiliriz yoksa spor yapmadığımız zamanlarda da kullanabilir miyiz?
L-carnitine tablet kullanıp,sonucunu gören varsa da bana yazarsa sevinirim.

bende almayı düşünüyorum l-carnitine..internette bi sürü marka var..kafam çok karıştı..kaç mg kullanmak lazım spor yapmadığımız günlerde de alıcaz mı?kullanan arkadaşlar lütfen bize yardımcı olun

ben kullandım yanlız tablet degilde sıvısından kullandım 12 tane tüp hallındeydi benim kullandıklarım spordan yarım saat önce kullanman lazım ve spor yapmadıgın zamanlar sakın kullanma sana kilo aldırır sadece spor yapıcan zamanlar kullan

arkadaşlar ben ecz.kalfasıyım kendimede almıştım l-cartıne tablet ama onun için ciddi spor yapmak lazım ben günde bir saat yürüyorum yinede yeterli görmüyorum çünkü bu ilacın amacı spor yaparak zayıflayan yada vücut yapmak isteyenlere yönelik iyi düşünün oturarak vucudunuza ilaç alıp biriktirmeyin spor yapıyorsanız sorun yok...

Back
X