Kzmn vajinas yapp duruyor

kuxsxum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
301
14
96
İstanbul
ya kızlar kızım 2 yaşındaydı bir gün ablamın kızının altını temizlerken bu çocuğun kukusu ne kadar büyük dedim kendi kendime.kızımınkine bir baktımki meğer onunki küçükmüş öylelikle fark ettim.vajina ağzı yapışmış ve çok küçük bir delik kalmış.tabi hemen ertesi gün kendi jinekoloğuma götürdüm adam az rastlanır bir durum ama korkma açıcaz dedi.neyse hemen lokal anestezi ile açıldı vajinası birde östorejen kremi verdi kremi 1 ay sürdüm tabi çocuk korkudan çişini bile yapamadı günlerce.sonra geçti.3 ay önce yine kapandı pskoloji bitti kızımda diye götürmedim aradım hemen kremi sür dedi doktor.sürdüm 1 ay yine açıldı.şimdi yine kapandı ben ne yapıcam böle ya bilen varmı aranızda nereye götürsem bu çocuğu.çok korkuyo doktor görmek istemiyo 1 senedir.bu ameliyetı geçirdi havale geçirdi bu çocukta bende kafayı yicez.biri bişi sölesin yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: işin içinden çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…