- Konu Sahibi incitanemtuana
-
merhaba canım daha önce söylendimi bilmiyorum ama doğum günününde kızına en çok beğendiği çizgi film kahramanının kostümünü diktirebilirsin,ayrıca palyaço çağırabilirsin.yada çevren uyabilirsa çocuklarda kostümlü gelebilir.çok eğlenceli olur.başka fikirlerim olursa yazarımopuyorumnanaktan
Kapı süsü
Masa dekoru
hediyelerin toplandığı sehpa
hatta oraya küçük bir defter koyabilirsin arkadaşları ona bugünün anısı için bir şeyler çizebilirler
kaynak:hostessblog.com
partide değişik bir fikir olur diye bu detayları da ekliyorum.birsürü fotoğraf çekilecektir şu fikir çok hoş rahatlıkla da yapabilirsin hem eğlencelide
şunlara bak ne sevimli olmuşlar 
bir masa dekorasyonu daha:
meyve salatası güzel fikir partide birsürü çocuk olucaktır.
Kaynak: thisblessednest.blogspot.com
Şimdiii dekor için balondan çiçek yapabilirsin o da şöyle yapılıyor:
birkaç balonu böyle de süsleyebilirsin
bu dekorda çok hoş muffinleri böyle yapabilirsin ki birazdan çok şık muffin tarifleri vericem
kaynak:marthastewart
parti süslemeleri
etsy.com
eğer aldığın hediyeleri kendin süslemek istersen onun içinde birkaç fikir veriyim.bu mesela çok basit ve uğraştırı gerektirmeyen bir süs.lazım olan şey ise renkli birkaç model kağıt kek kalıpları.üst üste koyup yanlardan kesince ortasınada güzel küçük bir çiçek koy işte sana hediye paketi süsü.kekleri kendin yapıcaksan artanları böyle değerlendirebilirsin.
kaynak:gabrieladelworth.com
bak bu süs de kek kalıbından yapılmış
Şimdilik bunlar aklıma geldi bende böyle fikir vereyim dedim.bütün tariflerin altında kaynağı eklenmiştir onlardan tariflere bakabilirsin.başka fikirler bulursam yine eklerim canım kolay gelsin sana:1hug:a.s.
İyİkİ doĞdun tuanaa mutlu yıllar sana
tatlışım şimdiden güzeller güzeli tuanamın doğum gününü kutlarım daha nice mutlu yıllara sağlık sıhhatle inş. şimdilik pek aklıma farklı bişey gelmiyo gelirse yazıcam şimdiden kolay gelsin canım (deniz yıldızı arkadaşın verdiği fikir süper )bu arada
Canım tuanamın doğum gününü şimdiden kutluyorum iyiki doğurmuşsun senin gibi güzel bir annesi we babası ona bir hediyedir
Çocuklar palyocoardan çok hoşlanır birisi warsa partide onları eğlendirir we oyunlar oynatır
Süsler güzel şekilli kurabiyeler balonlar
Aile resminizden yapboz yaptırabilirsin birlikte yapması eğlenceli olur inş yardımcı olmuşumdur
Rabbim hayırlı ömür wersin ailesiyle birlikte mutlu bir ömür geçirsin inşallaha.s.
böyle güzel ve hayat dolu bir annesi oldugu için tuana çok şanslı
bir düşünelim bakalım neler olabilirrr
tatlı kızımıza da şimdiden hayırlı yaşlar diliyorummm
simdiden dogum günü kutlu olsun melegimin ins cocuk menülerini gönderecegim sana
canım bak sana o sahneyi bile buldum. bunun 5. dakikasında o odayı gösteriyor.umarım beğenirsin
YouTube - Mermaids - The Movie [7/11]
canım benim allah kızına uzun ömür versin inşallah
kızına peri kıyafeti giydirebilirsin elindede yıldızlı sopası sırtında kanatları olur
evin 2 katlıymış merdivenleri pembe ve beyaz tüllerle süsleyebilirsin
bide bir oda dolusu balon olabilir
fikirleri kızımdan çaldım onun hayal gücü daha geniş benim aklıma gelmedi resmen beynim durdu kaydirigubbakcemile3
içi şeker ve çikolata dolu büyük bir balon yaptırıp balonlarla dolu odaya koyabilirsin
şimdiden tuana hanıma mutlu yaşlar canım
tam cimcime yaşı ve değişik sürprizler bekliyordur annesinden ve eminim çok güzel sürprizler hazırlayacksındır güzel kızına bende aklıma geldikçe yazarım canım çok öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyyt alkisalkisalkis Şimdiden tuana hanıma mutlu huzurlu yıllar. hihoyyyt alkisalkisalkis
Annesinden sımsıcak bir kucaklama onun için en güzel hediyedir zaten.
Benim kızın doğum günüde 23.10. ama benimki daha bir yaşına gircek.
Aklıma geldikçe bişiler yazarım hem burdan kopya çekeyim benim oğlanda 29.10. doğumlu oda tam 6 olcak. Bende senin sayende fikir alayım bare :jeyyar:
canım daha bugün geldim mesajını az önce gördüm..düşüneyim biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?