- Konu Sahibi incitanemtuana
-
hmmm düşüneyim bakalım neler yapabiliriz,incimiz için...
kızının yeni yaşı hayırlı olsun tatlım. sosisli lolipop (nette tarifi var), renkli bir pasta, renkli kurabiyeler, meyve kokteylleri. ben olsam bol bol balon kullanırım dekor için. herşeyi çocuklaştır renklendir. böreklere bile kafa göz çiz. civcivli patates pastası çok işe yarar.
tatlımm benmm duşunceli anne seni..
inş gönlune sinen bişi yaparsın..aklıma gelirse tabiiki yazarımm..
Canım şimdiden tuanaya nice mutluu ,sağlık dolu bir ömür diiyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Biraz düşünelim bakalım fikirlerimi aklıma gelince yazarımyerimseniben
Aslında dekor için balonn çokk güzell duruyor.Her sandeyeye :)Uçan balon takılabilir
Oğluşumun bütün yaş günleri sanki biri nişanlanıyor gibi olmuştu canım benim.Özellikle onun sevdikleri şeyleri yapmaya çalıştım her sene ilgisi değişiyordu kimi zaman br araba takıntısı oldu pastası o şekilde yapıldı yada tuttuğu takım ,kendi fotoğrafı pastalarımız herzaman harikaydı ,kimi zaman çocukları görmek istedi etrafında toparladık arkadaşlarını onlara uygun cdler eşliğinde dans ettiler:)
En merak ettikleri ise hediyeler senin gibi böyle birkaç ay öncesinden başlarım hediyelerimi almaya ufak ufak hepsini paketlerim sevdiği ne varsa ama bir bisküvi bile pakete girer en büyük hediyesi en sona açtıkça heyecanlanır paketleriopuyorumnanaktan Sadece bizden 15-20 paket olur dediğim gibi minik minik büyük en sona maksat heyecanını arttırmak paket açma süresini uzun tutmak:)
Evide ona göre ayarlıyorum genelde kalabalıktan çok fazla halı vs bırakmam ortalıkta güzel bir müzik sistemi kurarız bazen bizim arkadaşlarımızdan kostüm giyip onları güldüren eğlendiren olur.. Balonlar, yaşgünü süslemeleri,herşey ona özel bu yaşlarda çok iyi anlıyorlar..
Şimdi ise sadece arkadaşlarıyla yaşgünü istiyor süslemeler vs olmasınmış ağır abiyiz:)
Pastanın yanına en güzeli çeşitli tuzlu kurabiyeler ve kanepeler gidiyor ve büyüklerin sevdiği mercimekli köfte gibi tatlar, sigara böreği ve çeşitleri enfes bir görünüm oluşturuyor masada kaydirigubbakcemile5
Nazar boncuğu bir Balon ve Resmi basılı bir kalp karton vs kalıcı hoş bir anı olabilir size..Şimdiden tebrik ederim yeni yaşınızı yıllarca bu işi yapınca aklıma çok şey geliyor.Göreceksin incitanem yaptıkça aklına bir sürü şey gelecek seninde ..Çok öperim canım sağlıkla o günleri yaşamayı nasip etsin Allahım a.s. a.s.
slm tatlım öncelikle sevgili tuananın doğum gününü kutlarımopuyorumnanaktansağlıkla nice mutlu yıllar dilerimopuyorumnanaktan
canım benim aklıma:uhm:şöyle geldi çocuklar sihirbaz ve palyoçalara bayılırlar o gün için özel birilerini bulabilirsin :1rolleyes:hediye olarakta hayvanları seviyorsa eğer pet shoptan sevdiği bir hayvanı alabilirsin pasta konusuna gelincede pastaların üzerlerine istediğin resimleri özel teknikle şekerlemeyle yapıyorlar sende tuananın resmini yaptırabilirsin a.sşimdilik aklıma gelenler bunlar daha iyi fikirler bulursam yazarım canım benim:1hug:
canısı şimdiden bende kutlarım canım.ve aylar öncesinden düşünüm plan yapan bir anneye sahip olduğu için ne kadar şanslı tuanacaım biliyordur inş.
canım araştırdım ve bişeyler buldum aynen gönderiyorum.kendi fikrim değil,çünkü biz hep yaş pasta ve yan ürünlerle meyve suyu bilmem ne işte geciştirdik,çocukların kendi aralarında oynamaları falan.
ama sen farklı istiyorsun sanırım.aslında çocuklar için doğum günü organizasyonu bulabilsen,tüm sorunun ortadan kalkar ya.oda pahalı olur sanırım.
Palyaço abi abla ve animatörleri yüz boyama , şekilli sosis balon ve eğlenceli oyun setleri eşliğinde 2 ile 3 saat arasında süren yarışmalar
özel parti alanını balonlarla , uçan balonlarla ve parti süsleri .
ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde grup yarışmaları ve anne ve babalarımızla heyecan dolu aktiviteler
Doğum günü konseptine uygun doğum günü süsleri, fenerler özel karekter süsleri süsler süslerde doğum günü çocucuğunu ismi yazılır, kapı giriş tak balon süslemesi , volkan , konfeti, pasta maytabı ve kapı afişi bu bolumde yer almaktadır
iyiki doğdun yazısı, kız doğum günlerinde pembe renklerini kullanılır . yazı etrafında papatya balon ve özel doğum günü ağize süsleriyle zengin ve göze hitap eden bir süsleme
Mekanda yerlere ( mekanın tamamına ) balon serpiştirilerek renk katılır
Parti Şapkası ve Konfeti Yapma
Partilerde çocuklarınızın en sevdiği şeylerden birisi de huni şeklinde, süslü püslü parti şapkaları takmaktır. Hatta bu şapkalar partilerden birkaç gün evvel hazırlanırsa, her gün en az bir kez takıp aynada kendilerine bakarlar.
Yüz Boyama Alternatifleri
Yüz Boyama ve makyaj sayesinde özel günlerinizi ve partilerinizi daha renkli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Boyaları çıkartırken kendi makyaj temizleyicinizden yararlanabilirsiniz belki
yetermi fıstığım,sana şimdiden kolay gelsin.aklıma geldikce yazarım belki..
ayrıca kızkardeşinin düğünü içinde şimdiden mutluluklar diliyorum tatlım allah bir ömür boyu mutlu eylesin inş.
opuyorumnanaktan
Canım o gün kızınla aynı kıyafeti giyebilirsiniz.
Palyoça falan çağırabilirsiniz:)
Balonlar konfetiler falan evi süslersin.
Kocaman bir yaşpasta yaparsın.
4 Tane hediye al bence:) Sıkı sıkı paketle
heyecanı artar.
:)
canım öncelikle kızına uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.
farklı şeyler düşünüp yazıcam canım.
cnm benim tuanamın doğum gününü şimdiden kutluyorum bence doğum gününü kendi evinde değilde başka bi evde kutlasan kardeinde annende fln başka birinin doğum gününe götürüyor gibi yapabilirsin
benimde aklimdan gecti bu anne kiz ayni kiyafet makyaj sac vs
ayrica acik büfe düsüncesine katiliyorum, kekler kurabiyeler kanepeler degisik icecekler köfte sarma pohca börek olabilir
ayrica balon, degisik süslerle süylenebilir
kocaman dogum günün kutlu olsun tuana ailabilir asilabilir
kostüm partisi gibi birsey olabilir, tuananin arkadaslari cocuklar kostümlü gelebilir
yüz boyama yapan birini biliyorsan öyle birssey yapilabilir
simdilik aklima gelen bunlar geldikce yazarim
minik tatli kizina simdiden iyi eglenceler mutlu yillar:lepi:
ayy canımmm şimdiden yeni yaşı kutlu olsun cimcimenin yerim onu bennnnŞeniz
valla kuşum şuan için aklıma çok güzel degişik birşey gelmedi ama yazacagımm düşünüp soruşturup..öpüyorum canım seniŞenizŞeniz
hımmm benimdee aklıma bişii gelmedi şuan benim kızımda eylülün 29 unda 1.yaşına girecek bakalım ben bile düşünmedim henüz..aklıma gelirse paylaşırım canım.
canım öncelikle Allah kızına hayırlı uzun ömür versin,doğum günü fikirlerim sonra gelicek,eminim unutulmaz bir doğum günü yaşatıcaksın kızınaopuyorumnanaktanöpüldün
allahim kizina ve ailene hayirli saglikli uzun omurler versinn ..canimm benimm aklima hep klasik seyler geliyo ama biraz zamana ihtiyacim var bir arastirim ben yine yazacagimm buraya okk .. dunyanin en tatli anesi seniopuyorumnanaktan
canım kızınla aynı kıyafeti gıyebilrsin kızınada suprtız olsun ama dısarda bısye yapabilrsınz yada evde 0lsada kızın haberi olmasın kızn akşam eve geldıgınde görsun suprizi
kızına mektup yazabilrsın yada ses kaydı oluştur
o an içindne ne gelıyosa söyle kızın için bunu eşinle bırlıktede yapabilrsinz dogum gunu başladıgı anda takarsınz ses kaydını ilk önce herkes onu dınler
o gun evın heryerıne ufak notlar yapıştır dogumgunundne sonra yatagına gıdene kadr o notları görsun tabıkendıokuyamaz ama eşin falan okur sen okursun ..
canım şimdiden nice senelere tuanaya rabbim sağlıklı uzun ömürler versin prensese
kızınala sen ayı kıyafetler giyinebilirsiniz yada kızın prenses melek kelebek kostümleri olabilir yada sevdiği farklı bi karakter
tuananın resmini yada sevdiği bi karakteri pasta şeklinde yaptırabilirsin 4 şeklindede mum burda byük marketlerden mumlar var ama ordada inş.vardır
paket doğum günü setleri var içinde balonlar yazılar tabaklar hepsi karakterli onlardan olabilirsin
kızına 4 tane hediye hepsi içiçe açtıkça hem hediyedi hemde yeni bi hediye bayağı heyecanlı olur
hatıra kalıcak doğum günü magnetlerinden yaptırabilirsin yada sen çokkkk becerekli hatunsun sende yapabilirsin
aklıma gelenler bunlar tatlım gelince yine yazarım
incim kızına hayırlı uzun ömür,kız kardeşinede mutluluklar dilerim:Saruboceq:
allah ikisinide sizlere bağışlasın acılarını göstermesin:Saruboceq:
mutlu günlerin ve mutlu haberlerin paylaşımlarını okuruz dilermki hep:Saruboceq:
fikirlere gelince;
biraz düşünüp yazarım sana canım şimdi aklıma gelenleri arkadaşlar hep yazmışlar..birçoguda güzel şeyler yazmış bence :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?