Kzm bu k ok hasta oldu?

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
Arkadaşlar bu sene kızım ana sınıfına başladı ve ilk defa bu kadar kalabalığa girdiği içinmi bilmiyorum bu sene kış girdi gireli hastayız.Bronşit,boğaz,şimdide sinüzit...aranızda var mı böyle bir durum yaşayan ne yapıcaz bu çocukları ya???CADIARZU

evet bende aynı durumdayım bizede sürekli hastayız şimdi bağışıklık sistemini güçlendirmek için 3 aylık bir tedaviye başladık bitkilerden oluşan bir şurup ile bakalım sonuç ne olur.

Ne şurubuymuş canım o bende sorayım doktorumuza??

merhaba arkadaşlar, benim oğlumda yani 1 yaşına girdi ve bu kış zatürre, sinüzit ve birkaç kere üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi. epeyce antibiyotik kullandık.benneyaptımki geçen hafta bunu doktorumuza sorunca doktorumuz pnomokok aşısı(prevenar) yaptırdınız mı diye sordu ve yaptırmamızı tavsiye etti. Şimdi hasta olduğu için yapılmıyor ama iyileşince yaptırmayı düşünüyorum. Umarım faydası olur.fisfisfis

Bilmiyorum canım benim kızımın aşıları tam ama sen yaptır geçmiş olsun..

benim oğlumda anasınıfına başladı ve çok sık hasta olmaya başladı..artık damarlarında sürekli antibiyotik dolaşıyor..bir çözüm bulamadım..seneye dersler başlayınca devamsızlık derslerini etkileyebilir diye şimdiden endişeleniyorum

banada bir arkadaş c vitamini tavsiye etti onada doktoru önermiş aldım kullanıyoruz bakalım inşallah iyi gelir hem bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş hemde gribal enfeksiyonlarda çabuk atlatmaya yarıyormuş.

Ben çareyi zencefilde buldum arkadaşlar.Bala katıp onu yediriyorum kızıma çok iyi geliyor 1 çorba kaşığına bir çay kaşığı,bundanda günlük 1 çay kaşığı yediriyorum..

benim küçük oğlum da çok hasta oldu bu kış, öğrendiğim kadarıyla bağışıklık sisteminin gücünü ölçen bir test varmış, en kısa zamanda oğluma yaptıracağım, bağışıklık sistemi zayıf ise ona göre tedavi uygulanıyormuş

doktorunuza siz de bu testi sorun bence.

Merhaba benim de kızım 5 yaşında ama bu kış hastalıktan kurtulamadık.Bizim geniz eti problemimiz de var.Galiba ameliyat olacak.Bu ameliyat nasıl olur ne kadar sürer bilen varsa bilgi verirseniz çok sevinirim.

geniz eti hakkında hiç bir bilgim yok canım geçmiş olsun..

Bu sene 1. sınıfa başlayacağız umarım bu kış çok hasta olmayız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…