• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzm 15 aylk ve yrmyor

ERKAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
53
0
86
43
İstanbul
arkadaşlar kızım eyşan 12.12.2007 doğumlu ve arkadaşlarımın çocuklarıyla arasında 1hafta var benim kızım yürümüyo,sebebini doktorumuza sorduk acele etmeyin bir sorun yok diyo.ama anneyim işte rahat değilim,bana bir yarım adermisiniz teşekkürlerrrrr......:emir_bebek: :emir_bebek: :ecrin_bebek:

arkadaşlar kızım eyşan 12.12.2007 doğumlu ve arkadaşlarımın çocuklarıyla arasında 1hafta var benim kızım yürümüyo,sebebini doktorumuza sorduk acele etmeyin bir sorun yok diyo.ama anneyim işte rahat değilim,bana bir yarım adermisiniz teşekkürlerrrrr......:emir_bebek: :emir_bebek: :ecrin_bebek:

Canııım üzülme nolur her çocuğun gelişimi farklıdır ama, bazı çocuk 9 aylıkken yürür bazılarıda mesela senin boncuğun gibi tembel olur şayet doktoru bir sorun yok diyorsa hiç üzülme bekle biraz daha benim yeğenimde çok geç yürüdü nele yapmadım ben ona antreye götürüyordum mesela tutunacak yer yok diye ortaya koyuyordum bakıp bakıp oturuyordu yere zilli şimdi koltuk tepelerinden inmiyor içini ferah tut elinden tutup yürüt aniden bırak dikkatli bir şekilde tabi alışır öylece doktorlar yürümesinden çok konuşmasıyla tepkileriyle ilgileniyorlar bir sorun olup olmadığını araştırırken aklında olsun

bencede normal yaşıtları yürüyo olabilir herkes bir değil
benim kuzenim şuan 3 yaşında oda çok geç yürüdüa.s
yengeme hatta derdim bu çocuk hiç yürüyemiycek diye
sonra bigün bi baktık koşuyo bile :bbo:
şimdi bi gör maşallahı var :nazar:

acele etmeyin normal :emir_bebek:a.s.

canım bosuna uzuyorsun kendını.her cocugun gelısımı farklı oluyor bılıyorsun.kımı cocuk gec yurur,kımı gec konusur.bunlar gayet normal.gunu gelıncede senın prenseste yurur.gun ıcınde ellerınden tutarak yurut onada yuruyus egzersızı olur

benim kızımda tam 17 aylıkken yürümüştü çok üzülüyorduk bizde ama çok şükür şimdi anasınıfına gidiyor canım benim.... seninkide yürür merak etme..

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz...
Kızınızı Allah bağışlasın...
kimi çocuk erken yürür,kimisi geç yürür..
eğer doktorunuz da aksi birşey söylememişse
acele etme annesi...
er geç yürüryecektir...
biraz siz de alıştırma yapın isterseniz,kollarından tutun
adımlarını,yere iyi basıp basmadığını kontrol edin...
birden yürüryüp size süpriz yapacaktır,
hadi hayırlısı...
bu arada konunuzu http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken-f589/
bölümüne taşıyorum..oradan devam edelim...
sevgiler...

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim inanın içim biraz rahatladı benim zilli galiba biraz hantal o bakımdan beni yürüme konusunda üzüyo,eminim herkesinki gibi benim prensesimde yürücek ben biraz yersiz birtedirginlik içine girdim.ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN...aranızda olduğum için daha çok mutluyum şimdi en büyük k.khihoyyyt

benim tembelimde 14 aylık yürümüyo
bende diyorum herhalde askere giderken yürüycek

takma kafanı eğer bacaklarında kuvvet varsa koltukları tutarak yürüyosa hiçbir sorun yok demektir
bizimkiler sanırsam tembel

benim bebeğimde 14 aylık bi kaçgün sonra15 aylık olacak ve yürümyüor ama yürüyecek annesinin kollarına koşarak atılacak

benim kızım tam 20 aylık. ama yürümüyo. yürüyo aslında hatta hızlı adımlarala gidiyo ama bi iptende olsa tutacak. çok korktuğu için kendi kendine yürümüyo

Merhaba umarım görürsünz,

Bebekleriniz ne zaman yürümeye başladı benim oğlum 22 aylık yürümüyor tutunarak yürüyo ellerinden tutunca merdiven çıkıyo kısa süre ayakta tek duruyo ama yürümüyo sizin bebekleriniz ne zaman bağımsız yürüdü

Back