Kzm 12 yanda ilk epilasyon iin neyi nerirsiniz tecrbeli anneler

canım bacak ve kol altı için kesinlikle sir ağda öneriyorum
bi kuaföre götür sir ağda yaptır.hiç ağrısıda yokyerimseniben
ama bikini bölgesi için bi önerim yok

Kizim 10 yasinda tüylenmeye basladi...
Ben almak icin erken oldugunu dusunuyorum, arkadasim kizin henuz 12 yasindaymis erken degilmi bu tur seyler icin???
Biraz daha buyumesini beklemek daha iyi olmazmi???

emla diye bir krem varmış acı hissettirmiyormuş ben kullanmadım forumda var bakabilirsiniz
ama epilasyon aletine gelince bacak koltuk altı neyse de bikini bölgesini 12 yaşındaki bi çocuk yapamaz
sir ağdaya gelince tanıdığınz güvendiğiniz bir uzmana götürün derim
haliyle kızın daha küçük ve vücudu daha narin
benim arkadaşımın ağda yapılırken bikini bölgesi yırtılmıştı resmen
iyi araştırın
kolay gelsin şimdiden

bence bacaklarını önce ağdayla alıştırmayı deneyin daha sonra diğer bölgeler korkmasınlar dimi....
ayyyyy ya canlarım bizimkilerde o yaşlara gelcekte bzde bu konulardan konuşacazmı???
ay ay

küçücük çocuk kabul eder mi tanımadığı birine malum bölgeyi açmayı ya.hadi koltuk altı neyse, başlarda yumuşak ve birkaç tel cıkar benim bildiğim,o da biri yazmış cerrahi eldivenle halledilir herhalde.
e malum bölge nolcak?kendimi hatırladım da,başta makasla kesiyordum,ayıptır söylemesi,anamın haberi bilem yok tabi....hey gidi hey.

canım epilasyonun buzlusu soğuk üfleyeni farketmez ilk 1-2 kullanımda acıyor sonra artık acımıyor.jilet gibi hızlı hızlı geçebiliyorsunuz.mahrem yeri içinde ağdayı öneririm ama becerebilirmi bilmem hem daha kalıcı bu yöntemler ,hem bir zaman sona azalıyor kıl kökleri.epilasyon cihazı ve ağda derim.

bende 16 yasındayım 12 yasımdan beri koltuk altı, bikini bölgesi ve bacaklarıma ağda yapıyorum jiletten çok korkuyorumm elimle dahi tutamam nasıl baslarsa öyle gider ben agdayı öneririm kendiside yardım almadan yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…