Kzm 12 yanda ilk epilasyon iin neyi nerirsiniz tecrbeli anneler

seyhanaydogdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
25
0
86
İzmir
arkadaşlar kızım 12 yaşında bacaklarında ve koltuk altında tüyler çıkmaya başladı bacaklarda daha fazla.epilasyon aleti almak istiyorum.phılıpsin buzlu olanını almayı düşünüyorum gerçekten acıyı azaltıyomu birde braunun genç kız paketi varmış kullanan varsa lütfen yazsın.phılıpsin eldivenli olanını da alabileceğimi söylediler kararsızım roventanın soğuk hava üfleyeni varmış birde ne dersiniz kullandıysanız ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.kaydirigubbakcemile5

canım bence sımdıkten sır agda ıle al derım hem buyuyene kadar hepsı bıtmıs olur
hemde sır agda acıtmaz canını kozmetıkcılerde satılır kuaforlerın kulandıgı sır agda pudralı olanından tavsıye edrım

canım bizde de philips satinal var.ama çok rahat kullanıyoruz.sen şimdi hangisini alırsan al kızın alışna kadar hepsinin acıttığını söyleyecektir.(benimde13,5 yaşında bi kızım var ordan biliyorum)ama bacaklarındaki hemen alma derim.ilk önce biraz alışsın.kolay gelsin

Bence epilasyon aleti ile değilde sir ağda yaptır yavruna daha iyi hem bundan sonraki hayatında rahat eder. Başta sir ağdayla almaya başladığında ileleyen yıllarda kalmayabiliyormuş bile

Tıbben en hijyenik ve sağlıklı olan tüy alma yöntemi jilettir arkadaşlar bunu tüm dr lardan öğrenebilirsiniz ama küçük bir çocuk için belki biraz tehlikeli olabilir kolay gelsin..

sır agdayı onerırım..yerimseniben
hatta sızden cekınıyorsa ve yardım almak ıstemıyorsa beraber bır kuafore gıdebılırsınız..
duzenlı olarak kendısı oraya gıder zamanla..:1rolleyes:
ayy benım kızımda buyuyecekte bızde kıl tuy derdıne dusucezmı boyle..:asigim:

evet benim kızımda 12 yaşına cumartesi günü girecek inşallah...
tüylenme için ilk güzellik salonuna götürdüm, sir ağdayla aldırdım kol altlarını...
sonra evde kendim epilasyon aleti ile aldım...
adet olduğu zamanda epilasyona götürmeyi düşünüyorum,
tamamen tüylerden kurtulsun diye...
bacakları ve kol altları için öneririm makineyi,sonuçta kökten aldığı için ,
rahat eder,ama benim kızımın canı çok tatlı olduğu için
kolaltlarını ve malum bölgeyi yine ağdacıya götürerek aldırmayı düşünüyorum...
sevgiler...

off ya bende şimdi hayallere daldım valla aşkım büyüyecekte heyde heeyyyy
ne güzel şimdi anneler ne kadar duyarlı ve akıllın
benim annem hiç ilgilenmemişti böyle konularla ya(
bu arada fikrimide söyleyimde sir ağda diyorum arkadaşlar gibi

bence ağdacıya götürün..şimdi size bir sürü naz yapar halbuki ağdacılar 5 dakikada şakur şukur yapıyolar.. benim kızım 6 yaşında daha.. ağda zamanımız gelince hemen ağdacıya götürüp sir e başlatıcam..

Bencede sir ağda iii olur baştan ağdayla başlatıp sonra isteğe göre epilasyon aletine geçer ama pupik bölge için ağdayı dr.lar önermiyor yırtılma olabiliyormuş yapılsada çok dikkatli ve işini iyi yapan bir ağdacıya gitmek lazım.

inanamıyorum sir agdanın ne kadar can yaktını eminim hepiniz biliyorsunuzdur 12 yaşında benimde kızım var sir yaptırmadım ve gayet temiz oldumakineler en iyisi iyce olgunlaşıp olayı anlayana kadar

Benım kızım da 10 yasında.Ama ne koltuk altı ne bacak yok bısey.Sadece bıkını bolgesınde.Ama benım yardımımı da kabul etmıyo.Bıkac gun once anneme sordum ne yapıyım dıye.Bız konusurken duydu kızım.Once yaa anne nıye soyluyosun felan dedı ama annem sagolsun bız hallederız dedı.Eldıven yardımıyla almıslar.Toplasan hepsını 10 tane bıle etmez.Bacak ve koltuk altı hıc korkutmuyor ama bıkını bolgesınden hep tedırgın oluyordum.Sımdılık annemın yardımıyla atlattık.Bakalım sımdı anne bıdahakı sefere ben kendım yapabılırım felan dıyor ama daha cok kucuk...
Kız annelerının ılerleyen yılları en basındakı kadar da kolay degılmıs yaaa.Onceden giydır cici elbıselerı tak seker tokaları bıtıyordu.

Son düzenleme:
Uzun zaman epilasyon yaptırmış biri olarak tavsiye edebileceğim birkaç püf nokta var.Ben sağlığına düşkün bir insanım.Tüylerim sarı olduğu için liseye kadar ağda bile yaptırmamıştım. Çok araştırmalardan sonra annemle birlikte iğneli epilasyona gitmiştik ve 4-5 seans sonra tüylerim kalmadı.Artık 28 yaşındayım ve o sıkıntımdan tamamen kurtuldum.Epilasyonda öğrendiğime göre daha erken yaşlarda yani tüyler daha sarı iken iğneyle yapılan epilasyon uygulansaydı belkide 3 seansa kalmadan bundan tamamen kurtulabileceğimdi. Bu yüzden mutlaka jilet yada başka yöntem uygulamadan kalıcı çözüm istiyorsan iğneliyi uygulamandır. Biraz acıyor ama dayanırsan çekebileceğin pekçok acıdan kurtulacaksın. Ayrıca lazerli epilasyonuda tavsiye etmiyorum çünkü kimden dinlersem dinleyeyim hep tekrar çıktığını duydum.Birde deriye lazer uygulanıyor ne kadar sağlıklı bilmem.İğnelide kıl kökü yakılıyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

benim kızım 9 yaşında ama hızlı gelişiyor
tüy sorunumuz henüz başlamadı bu forumu takip edeceğim

neden bilmem duygulandım,kızım büyüyecek genç kız olacak benim de
az kaldı diye :1hug:
ne sulugözüm ben yaaa senağlama

Kızlar benim de 12 yaşında bir kızım var ve tüylenmeleri var.Çok fazla değil ama bikini bölgesinde daha fazla ağdacı yada epilasyon istemiyo canının yanacağından korkuyo işin açığıda ben şu anda yaşı daha küçük olduğu için ağdayı düşünmüyorum.Epilasyondan da kimisi çok memnun kimisi de değil valla kafam çok karışık ne zormuş yaa küçükken ne iyiymiş süsle püsle büyüüynce öyle olmuyo maalesef.CADIARZUBana bu konuda fikir verin ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkürler.

bence braun un epılasyon aletı cok ıyı benı annem onla baslatmıstı onla alıorum hala ılk basta acıo ama sonra cırt cırt hemen bıtıo bence o daha guzel tabı agda da deneyebılırsın bantlarla ben cok gusel alıorum zaten bende fasla tuyde yok sorun oolmuo oyuzden

tuy dokucu krem gecıcı bı cozum suna bılır cnm can yakmaz en azından bıras ıdare eder agda yada epılasyon fıkrıne kendını alıstırdıgı vakıt ona gecersınız

Arkadaşlar gerçekten çok zor benimde böyle bir sorunum var kızım 12 yaşında ama hiç birşeye ikna edemiyorum ne yapsam fayda etmiyorr hiç birşeyi kabul etmiyor

bence sir ağda en uygunu.. sonra kalmaz gider zaten. bide bi doktora danışıp şu karınca yumurtası yağı kılıklı şeyden sürdünüz müü hopp kaymak gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…