Kzlarm iin...

bencede alkisalkisalkis kınama yerine fikir üretelim değil mi kaydirigubbakcemile5

canım özelden mesajını bekliyorum elimden gelen bişeyler olursa hemen yardım edeceğim allah kimseyi bu durumlara düşürmesin zordur bebeklerre çocukalra laf anlatmak allah yardımcın olsun

çok üzüldüm durumunuza.....

bende pendikte oturuyorum....

bana özelden adres ve telefon bilgilerini gönderirmisin canım....

bekliyorum....,

burda şüpheye düşen arkadaşlarıda kınadığımı bildirmek isterim....

arkadaşlar özelinize adresimi yollamaya çalışıyorum ama özel mesaj kısıtlı olduğu için 600 sny ile zorlanıyorum biraz adresimi gönderdiğim arkadaşlarda gönderebilirlerse isteyenlere iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim

bez için defolu olanları kullanıyorum demiş arkadaş demekki ihtiyacı varr

mama ise yeni bebeğine anne sütü veriyor sanırımm

Canım istanbulun neresindesin adresini bana da gönderirmisin
bebeğim yok ama senin için bulurum sanada kıyafet gönderirim canım hemen yolla adresi

Banada adres ve telefon bilgisi ulaştırırsanız elimden geleni yaparım canım arkadaşım a.s.

ben şimdilik bi koli hazırladım ama daha da göndereceklerim olacak. hepsini toplayamadım. aras kargo ile gönderiyorum canım.

Kızlar mümkünse banada yollayabilirmisiniz elimden geldiğince bişeyler yollamak istiyorum.
Yazdıkları beni çok etkiledi ufacıkta olsa bir faydamız dokunursa ne mutlu bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…