- Konu Sahibi levestoriy21
-
Yardım severliğinize hayranım kızlar... Gerçekten çok güzel fikirler var. İstanbul'a yakın olanların daha faydalı olacağını tahmin ediyorum.
Bundan sonra, geçmiş eleştiri yazıları hatırlatmayalım. Onlarda yanlış anladıkları için üzülmüşlerdir, münakaşaya sebebiyet vermeyelim.
Üyemizin yanında olalım. Onu kırmayalım ...Hep böyle sevgiyle kalın
madem bu durumdasınız ikinci cocuğu ne için yapıyosun oda sizle beraber sürünsün diyemi olan hep çocuklara oluyo zaten kusura bakmayın çok sinirlendim
arkadaşlar özelinize adresimi yollamaya çalışıyorum ama özel mesaj kısıtlı olduğu için 600 sny ile zorlanıyorum biraz adresimi gönderdiğim arkadaşlarda gönderebilirlerse isteyenlere iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim
Canım istanbulun neresindesin adresini bana da gönderirmisin
bebeğim yok ama senin için bulurum sanada kıyafet gönderirim canım hemen yolla adresi
ben gönderdim adresiBanada adres ve telefon bilgisi ulaştırırsanız elimden geleni yaparım canım arkadaşım a.s.
Kızlar mümkünse banada yollayabilirmisiniz elimden geldiğince bişeyler yollamak istiyorum.
Yazdıkları beni çok etkiledi ufacıkta olsa bir faydamız dokunursa ne mutlu bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?