• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlarm iin!tartmalara yer vermemek iin kapand

levestoriy21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
232
0
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp açmamakla kararsız kaldım ama benim yanımda olan arkadaşların ısrarı üzerine konuyu açıyorum
geçen hafta kızlarım için başlıklı bir yardım ricasında bulunmuştum.bir çok üye adresimi telefonumu aldı.burdan yazmak zorundayım kusura bakılmasın
konumu açtığım akşam hasretim34 arkadaşım yurt dışında yaşadığı için benimle özelden görüştü en acil neye ihtiyacınız var dedi.yiycekmi giysimi.bende dedimki şuanda gıda daha önemli.allah razı olsun ertesi günü interntten alışveriş yapmış kapıma kadar geldi aldıkları.daha sonra bebiş25 adlı üye oğlunun kıyafetlerini gönderdi.kızıma küçük gelenleri anında ihtiyacı olan bir aileye verdim yeni bebek bekliyor.küçülen kıyafetlerimizle birlikte.bir arkadaşımda kızının kıyafetlerinden bir kargo hazırlamış bana bir badi ve elbise göndermiş büyük kızımada şarkı söyleyip dans eden bebek koymuş.allah razı olsun.bir arkadaşımda maddi yardımda bulundu kızlarım için.yağmurluk arkadaşımda bugün kargo vermiş.bunları açıkladım çünkü açtığım konu okadar çok saptırıldıki şuanda sardunya zakkum hanım dört gözle bekliyor konu açmamı benim hakkımda bildiklerini anlatıcakmış.bahar hanım efsun efe hanım biricik arnavbut güzeli.bu arkadaşlar benim okadar çok günahımı aldıki.günahımı geçtim yavrumum rızkını aldılar.3 gündür bebeğimi soyuramıyorum okadar çok ağladım okadar çok stres yaptımki.çocuklarını kullanartak duygu sömürüsü yaparak insanları kullanıyomuşum bana ne sorulduysa cevap verdim ama yanlış anlaşıldım sardunya hanıma telefonda ssk ya olan borcumuzdan bahsettim.devvlet ilaç vermiyor ilaç vermedikten sonrada mauayene olmamın bir anlamı ypok dedim ama ben öyle dememişim.onun mesajı çok kime inanılıcak tabiki ona efsunefe hanımda sardunyaya demişki ayşe benden 60 tl taksi parası istedi fakir aileye yardım etmek istedim engel oldu çocuklara burs bağlıycaktım kendi hesap numarasını verdi çamaşır makinesi alşdım verdirmedi.vs.vs
efsun efe arkadaşım o dönemde bana deseydiki ben senin hesabına yatıramam güvenmiyorum anlayışla karşılardım.ki hala o hesabı kullanmıyorum.çocukların anneleri bir tane sigara içti diye yerden yere vureuldu kadının üçkağıtçı olamdığımı kaldı neler neler.açıklamaya gelinceee.
1 ben ki asla taksiye binen biri değilim.60 tl para istiycem hayatta.çocukların annesiş bana söylemeye çekindiği için yalovaya dönüş paraları yok diye efsunefeye rica etmiş.20 tl para verdi ama bana verdi kadının o tavrı hoşuna gitmemiş.çocuklara burs vermek isteyen insan ptt isme havale yapardı yine verirdi.çocukların çöpten ihtiyaçlarını karşıladıklarını gayet iyi biliyordu.çamaşır makinesi aldım dedi.bangır bangır bağırdı.çocukların annesini gördükten sonra geri vermiş.500e almış 300e geri vermiş 200 tl zarar etmiş.ben kadına dedim makine alındı sana ben mahçup olmamak için dedimki efsunefeye 300ü ben koyayım alalım makineyi.hayır dedi.aslında ortada ne makine vardı ne başka bişey.hepsi koca bir yalan.ben kimseyi utandırmak istemediğim için odmönem konusunu bile açmadım.çocukalra yardımedildi hamile halimle gocunmadan götürdümhatta efsunefeye dedimki gel seni aileyle tanıştırayım.yaşadıkları evi gör hep kaçtı.
şimdi bu konu nerden çıktı derseniz bende anlamadım sözde şahıs efsunefe sardunya hanıma demişki onların durumu ezelden beri bozuk merak ettim acaba kaç senedir tanıyor beni hepitopu 7 ay taş çatlasın.ozaman eşimin maaşı normaldi izne ayrılmamıştı.makineyi rahatlıkla alırdım.bir iki ay sonra eşim izne ayrıldı ev kira herşey birikti.ççok şükür yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyoruz.geçen hafta kronick arkadaşım evime geldi.resimlerimizi çekti evimin resimlerini bana gelen kargoların resimlerini vs.ama sardunya hanım demişki bana sağlık raporlarının aslı gelsin ben öyle inanırım yada gov trde görücem o şekilde inanırım.internetten iki dakikada sahte rapor düzenlenir düzineyle demiş.kendisi bu işlerin ustası sanırım.kroncik raporları gördü resimlerini çekti kızımın dosyasınıda ben ekliycem.kızlarımın hastalıklarına inanamayan arkadaşların yüzlerini çok merak ediyorum.beni merak edenler evime gelip bir bardak çayımı içebilri.bahar arkadaşımız demişki.zenginlerin giymediğini giyiyosun.bana gönderilenleri giyiyorum cnm yırtıkmı dolaşıyım durumum bozuk diye verilenler güzelse giymiyimmi aa beni zengin sanarlar giymiyimmi dicem.koca bir saçmaaaaa.
birde şu var adımı aratanlar olmuş başka bir sitede maddi yardım toplanmış vs dediler.evet geçen sene kızımın ilk emarı için 1250 tl ihtiyacımız vardı eşimin maaşının hemen hemen 2 katıydı.acil çekilmesi gerekiyordu emarı.ancak o siteden sadece şifa dilekleri ve dualar edildi.emar parası anneler kulübü tarafından toplandı.ikinci emarı krize denk geldi hatta buraya bile yazmıştım.banu uğurcan arkadaşım sayesinde kızımın 2. emarı çekildi.bu arkadaşla başka bir sitede tanıştık kızının küçülenlerini getirdi.elinden gelen bütün yardımı ben söylemeden yaptı.en son burada olanlardan dolayı çok strese gişrmiştim kızımı aldımevine gittim onun kapısı bana benim kapım ona her zaman açık.kızına baston bebek arabası almış.çok güzel dedim.beni eve bırakırlarken eşini gönderdi ve birtanede kızıma aldırdı allah razı olsun.ablası taşlınıcaktı koltuk takımlarını bana verdi salonum boş diye.ama hiçbir zaman demediki senin eşin 900 tl maaş alıyor senin durumun iyi.bunların hiçbirini yazmamı istemezdi ama yazmak zorundayım.benim kimseden korkum yok.efsunefe hanıma kronick demişki ayşeyle yüzleşirmisin ben burdayım buyursun gelsin.efsunefe hanımın bir çok hakaretinden bir tanesi yıktı beni
birinci kızın madem genetik rahatsız hangi cesaretle ikinciyi yaptın.buradanda yazıyorum bunu sanamı sorucaktım efsunefecim.rabbim verdi iyikide verdi.bir kaç aylık bir sıkıntı içindeyim.kızlarıma kıyafet oyuncak alamadım buraya derdimi açtım çok sağolun sütüm kesilmek üzere bebeğime mama başlanıcak.kızıma oyuncak alıcaklardı özelliklede istediği laptobu söz verilmişti ama konuyu kapatmamla herkes sardunya hanıma inandı bahar hanım zil takıp göbbekler attyı.sardunya hanım mutluluktan havalara uçtu arnavut güzeli bana çek yazıcakmış herkes seferber olmuş hep muş muş muş.neymiş efendim ben ikinci elde burdan gelenleri satıcakmışım bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum.hangi anne ya hangi anne unu yapar.o mal oaman harama girmezmi hangi anne evladına bile bile haram yedirir giydirir.içinde allah korkusu olan yapmaz.bütün anneler evlatlarına en güzel şeyi vermek ister ben veremediğim alamadığım için buraya yazmıştım evimdeki eşyayla bana gönderilenleri giydiğimle kullandığımla yargılandım helal olsun diyorum.
ben sizden yeni bişeyde istememiştim kullanmadığınız oyuncak ve kıyafet millet çöpe atıyor çöpe atılacağına ihtiyacım olduğunu söylemiştim.ama konu saptırıldı saptırıldı ne yalancılığım kaldı ne üçkağatçılığım.buyrun hanımla bundan sonra topic sizin.buradaki bir çok saçma dertten kat ve kat gerçek bir dert sardunya zakkum lafını hatırlatmak istedim.
öyle her topicte her profilde beni iğneleyeceğine söylediğin lafı düşün

bugün senin durumuna inanamayanlar yarın senin durumuna elbet düşücekler bu bir hasdisdir demiştinnnn
ben sen ve bahar hanım yüzünden intiharı düşündüm ama dostlarım sağolsunlar inanamayanlar olduğu kadar iananalarda varmış bana destek oldular.
55 kişi adresimi almıştı şuanda yanımda sadece 5 kişi var.buyrun topic sizin bu defa stres yapmıycam ben benim hakkımda dedikodu yapanları allaha havale ettim.yavrularıma yardım eli uzatmak isteyenlerin beyinlerini bulandırarak çok güzel bir iş yapanlarıvereliniortak:hooray:tebrik ediyorum

Back