Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hem esim askerde oldugu için hemde iyilesmek için safak sayıyıroumsengözlerimebaksanab
alcı ve bandaj cıksın ekleyecmm resimleri :)
ayyyyy cnmm allah kavuştursun ez zamanda..daha çok varmı gelmesine eşinin..ozmana kadr iileşmiş olurmusun ay negüzle ya süpriz yapcan çok heycanlı..ilk gördügünde nediycek acaba tepkisi falan:)süper olcak inş:)
tskler canım. doktorum gökhan adanalı. birde KKB doktoru girdi o da Alp Korkut Perçin cok ilgilendiler saolsunlar. burnumu merak ediyorum acıkcası. burun ucumda sorun yoktu sadece hafif bir kemer vardı. daha cok saglık problemlerim için istemiştim. diğeride olsa hiç fena olmaz diye düşündüm:dance:
cnm benim kuzende olduda onunki 15 günde hiç bşysi kalmadı ne morluk ne sarılık falan:)
iyi yapmissin canim, insan hazir uyuyunca hepsi olsun bitsin istiyor, insallah istedigin bir burun olmusturhihoyyyt
Geçmiş olsunn, en zor kısmı atlattın bundan sonrası günden güne daha iyi hissediceksin kendini,şimdi bol bol dinlenme ve sabretme vakti =)
bugün 3.gün ve biraz uyuyabildim. sislikler duruyor ama yanagımdaki morluklar biraz yesermiş. sanırım iyilesme evresine girdim kaydirigubbakcemile2
ayy cnmm iyi olmana sevindim..vallaaa sizden cesaret alıyommmmm nolurrrr korkutmayın beni:):)
canım geçmiş olsun sorunsuz geçer inşaAllah herşey resimlerini bekliyoruz:)
canım benim ameliyattan 12 saat sonra aldilar ama burnumda ödem oldugu icin nefes alamiyorum kardesim doktor ödem 3 gün sürer dedi. su an en zor zamanlarım su 2 gunude atlattim mı rahatlarım benimde carsamba alcim alinacak icimde merak var :kedi:senemcim senin tamponlar alındı mı?alınmadıysa alınınca çoookk rahatlayacaksın.Ben bugün kurtuldum.perşembede atelden ve uçtaki dikişlerden kurtulacağım.Sonrada bekleyeceğiz artık
bende çok merak ediyorum mafoldumben doktorum 1 - 2 ayda şişliklerin %90 ı iner dedi.Zaten geri kalan kısım 6 ay 1 sene...ben sadece burun deliklerim insin istiyorum.herşeyden geçtim.
Canım akıntı normal,eğer kan akarsa ozaman doktoruna başvurmalısın.Gözlerimin içinde kan yok.Gözaltımdaki morluklarda sarardı.Evet iyileşme süremiz aynı olacak,buna sevindim,destek oluruz birbirimize..