Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar, Buday tene rflenin hangi tonu gider sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar buğday tene röflenin hangi tonu gider sizce???

dogal sacını bozma demek ısterım oncelıkle,gene de cok kararlıysan :)cok acık olmayan bal köpüğü tonları gider.

bugday tene her renk yakisiyo ama bence ya kahve rengi yada acik karamel icine beyaz sarisi röfle cok güzel olur

Bende buğday tenliyim...

Saçlarıma karamel üzerine bal köpüğü balyaj attırıyorum...

Çok güzel görünüyor

Yalnız iki işlem olmuş oluyo r

doğal saçın üzerine altın sarısı sık ve ince röflede güzel olur gibi

kızlar altın sarısı yaptırıp ara renge karamel mi attırsam uyumlu olur mu ki?? cuma ğünü ğidiyorum kuaföre yaptırınca resmimi koycam.yalnız kımının saçı yanıyormuş çok korkuyorum başıma böyle birşey ğelir diye ince telli saçlarım

Karamel elbette ama çok açık olması gerekir. Bence de doğal saçını bozma, sonra pişman olursun.

saçımda zaten boya var ve dibim geldi malesef sarı saçında ayrı bır albenısı var çok istıyorum :(

kaydirigubbakcemile2bende karamel üzerine platin sarısı sık röfle yaptırmıştım bugday tenliyim çok güzel oluyo tavsiye ederim tabi kuaförde çok önemli

bende buğday tenliyim ve saç rengim platin sarı..
kendi saçım üzerine yaptırıyorum..oldukça parlak duruyor..
tenimle de uyumlu..
bende mutluyum:lepi:

߀nde beyas tenliyim çok deil ama sarı istiorum saçlarım şuan röfle biras yanmştı ne ton bi sarı olur yada saçlarıma sorun olurmmu.. kuafre sorsam olmas dio boyamak için:) yardımcı olrmsnz

Kuzenimde bugday tenliydi ve platin sarı yaptırmıs dogal renginin üstüne harika olmustuu

bende bugday tenlıyım ama hiç bi rengi kendime yakıstıramıyorum bunalıma grdim:S:S:S:S

buğday tenlıyım platın röfle yaptırdım iik önce alısamamıstım ama sımdi süper herkes bayılıyor.

KIZLAR YAA BENDE SACIMI BOYATTIM KUMRALIM KARAMEL UZERINE SARI BALYAJ ATTI KUAFORUM GORENLER BEGENİO GERCI AMA NISANLIM İĞRENÇ OLMUS DİOO SACIMI ACTI ONCE KARAMEL YAPTI ACELEYE GELMESIN DIEDE BALYAJ ISLEMINI SONRAKI GUNE BIRAKTI ADAMIN HAKKINI YEMIYIM COK UGRASTI AMA ONEMLI OLAN NISANLIMIN BEGENMESI BOYATALI 2 HAFTA OLDU NISANLIM ESKI HALINE DONMEDEN YANIMA GELME DİOOOO OFFFFFFFFFF NE YAPICAM BILMIORUM kafamçokkarıştı

bende buğday tenliyim kendi saçım üzerine attırmıştım yüzümü çok sarı gösterdi.beğenmemiştim.buğday tenli olupta platin röfle attıranlar resim koyabilir mi sarıyı çok seviyorum yaptırmak istiyorum ama aynı hataya düşmek istemiyorum

Back