• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bu Jaluzi Perdelere bayldm

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
39
Manisa
ayy bayıldım bu perdelere.hem öyle yıkama ütüleme derdi de olmaz.ewlenirken kesin bunlardan alcam kaydirigubbakcemile2

mutfak için güzelllll ..ama tül perdenin yerini hayatta tutamaz:)

ben jaluzi kullanıyorum ohhhhh sefam olsun cırt diyince tozları alınıyor..
alamet gibi perdelerden kurtuldum...yeni evime de sadece salona tahta uzaktan kumandalı beyaz jaluzi yaptırıyorum...
bu jaluzileri yapan adam da bize ofis için iyi olur eve gitmez demişti bende istiyorum demiştim...
kendi geldi monte etti sadeceeeee durup jaluzilere baka kaldı ve
"eve yaptırmaları için bir kaç kişiyede öneride bulunacam bu kadar şık ve hoş olacağını düşünmüyordum dedi...kendi yaptığı jaluziler için hatta
burada resimleri var bakabilirsiniz..şık soft rahat modern bir tarzı var...
ayrıca hakikaten bende resim göremedim

ben jaluzi kullanıyorum ohhhhh sefam olsun cırt diyince tozları alınıyor..
alamet gibi perdelerden kurtuldum...yeni evime de sadece salona tahta uzaktan kumandalı beyaz jaluzi yaptırıyorum...
bu jaluzileri yapan adam da bize ofis için iyi olur eve gitmez demişti bende istiyorum demiştim...
kendi geldi monte etti sadeceeeee durup jaluzilere baka kaldı ve
"eve yaptırmaları için bir kaç kişiyede öneride bulunacam bu kadar şık ve hoş olacağını düşünmüyordum dedi...kendi yaptığı jaluziler için hatta
burada resimleri var bakabilirsiniz..şık soft rahat modern bir tarzı var...
ayrıca hakikaten bende resim göremedim

Bende jaluzi yaptırdım mutfağıma ve oturma oduma. Ne yıkama derdi var ne de ütüleme yerimseniben
Gayet de şık duruyorlar. Banada annem demişti tembellikten evi ofise benzeticeksin diye
ama şu an herkes çok beğeniyor.. Cidden ya burda resim yok ki...

Back